לסיכום מה עדיף?
הפרש של 400 ש"ח.
האם להשקיע עוד קצת או שאין עניין?
הפרש של 400 ש"ח.
למי מיועדת המצלמה?לסיכום מה עדיף?
הפרש של 400 ש"ח.
למשפחה.למי מיועדת המצלמה?
צריך עוד פרטים כדי לקבוע דבר כזה.
---
להשקיע זה תמיד טוב... השאילה מתי!
אם זה רק למשפחה.למשפחה.
אני רוצה מצלמה טובה.
(אין לי ידע בפונקציות. רק שתצלם טוב, חד וברור.)
יש הבדל בין הסוגים לגבי חדות?אם זה רק למשפחה.
אין ידע בפונקציות.
אז באמת כדאי לא להשקיע
---
אבל אולי כדאי להשקיע קצת וללמוד לצלם...
יש הבדל בין הסוגים לגבי חדות?
יש לי SX710 והיא גרועה מבחינתי.
בגדול ההבדלים ב- G7 זה שיש מסך מתקפל/סלפי, איכות הוידאו יותר טובה, וכן היא קצת יותר גדולה כבדהלסיכום מה עדיף?
הפרש של 400 ש"ח.
הסתכלתי.קישורים ל2 המצלמות:
מפרט טכני מצלמה Canon PowerShot G9 X Mark II קנון מוצר ארכיון - זאפ השוואת מחירים
לפניכם מפרט טכני של מצלמה Canon PowerShot G9 X Mark II קנון. כל הנתונים שחייבים לדעת כדי לבחור נכון! זאפ השוואת מחירים מציגים לכם את כל המידע שעוזר לכם להשוות.www.zap.co.ilאפשר להיכנס למפרט הטכני המלא ולחשב את כל ההבדלים.מפרט טכני מצלמה קומפקטית Canon Powershot G7 X mark II קנון - זאפ השוואת מחירים
לפניכם מפרט טכני של מצלמה קומפקטית Canon Powershot G7 X mark II קנון. כל הנתונים שחייבים לדעת כדי לבחור נכון! זאפ השוואת מחירים מציגים לכם את כל המידע שעוזר לכם להשוות.www.zap.co.il
הסתכלתי.
(לא מבינה בזה כ"כ)
מבחינת חדות מה יותר?
MDK מצלמותלמי מה שבדקתי אין בארץ מלאי למכירה את המצלמות הנ"ל ביבוא של ק.ר.ט.
אם אתם יודעים איפה יש מלאי אשמח לדעת!
לא כזאת כבדהמצד שני הבנתי שהG7 יותר כבדה ומסורבלת
ההבדל הוא במעבד...בגדול ההבדלים ב- G7 זה שיש מסך מתקפל/סלפי, איכות הוידאו יותר טובה, וכן היא קצת יותר גדולה כבדה
קופצת עך האשכול
לאהבנתי ממה שאמרו פה תכלס מבחינה ציקצועית מי יותר טובה
Ģ9/ģ7?
אני צלמת ויש לי מצלמה מיקצועית ומחפשת לקנות משהו לבית ושיוצאים לטיןלים במקום לסחוב תמצלמה המקצועית שהיא מכבידה ומסורבלת
אם יש משהו צדיק שמוכן לעשות טבלה מעלות וחסרונות של כל אחת תבוא עליו הברכה
תודה לך צדיקהאין הרבה הבדל מבחינת איכות. זה החלטה מאוד פשוטה.
אם בוער לך מצלמה קטנה ככל האפשר, ולא מזיז לך מצלמה עדינה מאוד שיש לשמור עליה יותר, לכי על הG9II.
אם לא בוער לך מלמה קטנה, ויש לך את התקציב הנוסף, לכי על הG7II, מצלמה שתרגישי יותר בנח לתת לילדים הגדולים יותר להחזיק היות והיא לא שברירית כל כך.
תמיד, בכל מצלמה שתפגשי, תנאי תאורה חשוכים, אפילו בתוך בית, מאתגרים ומביאים תוצאות פחות איכותיות.
עם זאת, לשתי הדגמים הללו כן יש פאן איכותי יותר ממצלמות יותר פשוטות כמו הSX720 וכו', לכן אני תמיד ממליצה על אחת משתי אלה.
תודה לך צדיקה
אז את בעצם אומרת שמבחינת מיקוצעות גם בבית ום בחוץ אין הבדלה
ההבדל הוא שהג’י 7 יותר דקה ושברירית מהג’י 9
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: