שיתוף קליפ סטודיו פיינט הוזילו מחירים במבצע "חזרה ללימודים"

אלישבע גוהר

מאיירת דיגיטלית ('אילוסטרייטורית אחת' לשעבר)
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
חברת קליפ סטודיו פיינט תוכנת הציור הידידותית יוצאת במבצע זמני של חמישה ימים,
גרסת הPRO עומדת כרגע על 25$ במקום 50$, והEX על 109$ במקום 219$.
כמו שהגענו להבנה בדיון הקודם, אין צורך מהותי בגרסת הEX שמצדיק את המחיר המופקע, לפיכך ממליצה לכם אם אתם כבר מתלבטים לקנות- אז את גרסת הפרו. מספר הרישיון מגיע במייל שהכנסתם בזמן ההרשמה, את המספר מזינים בתוכנה לאחר ההתקנה, הרישיון הוא לשני מחשבים ולכל החיים.
אם שקלתם לרכוש את התוכנה, אולי זאת הזדמנות טובה בשבילכם, המבצעים הבאים יהיו כנראה רק בסוף נובמבר בבלאק פריידי, או בדצמבר בחגאות של הגויים.
לרכישה:
להורדת קובץ התקנה:
https://www.clipstudio.net/en/dl
העמודה הימנית זה הגרסה העדכנית ביותר, בהתאם למכשיר שלכם.

יחיאל ב.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
תודה על השיתוף !
אגב, , מאז שהסבירו פה על ההבדלים (שאין כמעט) בין EX ל PRO,
כל פעם שאני רואה משהו על זה,
אני אוכל את הלב מחדש...
למה קניתי את EX ????
למה ??????
בוהההווווו.....:(

עכשיו אני אכריח את עצמי ללמוד מהן הפונקציות שיש בEX יותר,
ולהשתמש בהן ,
"כדי שלא יהיה סתם כסף לפח" ...:p

אלישבע גוהר

מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
תודה על השיתוף !
אגב, , מאז שהסבירו פה על ההבדלים (שאין כמעט) בין EX ל PRO,
אני אוכל את הלב מחדש...
למה קניתי את EX ????
למה ??????
בוהההווווו.....:(

עכשיו אני אכריח את עצמי ללמוד מהן הפונקציות שיש בEX יותר,
ולהשתמש בהן ,
"כדי שלא יהיה סתם כסף לפח" ...:p
אל תאכל יותר מידי את הלב, כפרת עוונות.
גם אני עשיתי רכישות טפשיות להפליא במהלך כל השנים האלו כאמנית, יש אנשים שיודעים לעשות כסף קל על גביהם של ציירים נלהבים שרק רוצים להשקיע את מירב המשאבים והעזרים בשביל ההתפתחות שלהם, ואני גם מהציירים האלו.

ובהחלט חשבתי על המקרה שלך בזמן שהקלדתי את הפוסט הזה, ידעתי שזה הולך לצבוט כמה לבבות :rolleyes:

בתחנ'סטודיו

משתמש פעיל
צילום מקצועי
היי אני משתמשת כרגע בפוטושופ...
אשמח לדעת את חוות דעתכם האם כדאי לקנות את הקליפ סטודיו או שזה יגרום לי לעזוב את הפוטושופ?
ואם הגיוני לשלב בין שניהם?

יחיאל ב.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
כפרת עוונות.
מצויין לפני יום הדין ...
היי אני משתמשת כרגע בפוטושופ...
אשמח לדעת את חוות דעתכם האם כדאי לקנות את הקליפ סטודיו או שזה יגרום לי לעזוב את הפוטושופ?
ואם הגיוני לשלב בין שניהם?
תלוי הרבה מה הסגנון שלך בציור, ומה את מחפשת.
וברור, אפשר לשלב ביניהם.
בגדול, מנגה מיועדת לקומיקס, ולכן , עיקר העזרים והפיצ'רים שבה מיועדים לאינק.
בצביעה, יש הרבה ש"מתלוננים" על הצבעים שלה, שהם "פלסטיים" מדי וכדו, לעומת הצבעים של אדובי.
אני חושב שזה פשוט מיועד לסוג צביעה מסויים, ואכמ"ל, אם תחפשי באשכולות פה, נראה לי יש על זה בלי סוף דיונים.
ואני יודע על ציירים שעושים אינק במנגה, וצובעים בפוטושופ ...

טלי'ה

טלי'ה נחום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני אוכל את הלב מחדש...
למה קניתי את EX ????

.........
אויייי.. אני קניתי אתמול את הפרו במחיר מלא סמיילי בוכה במזרקה.. היום קיבלצי מהם הודעה מרגיזה שהמחיר הוזל

תודה רבה על שיתוף אילוסטרייטורית צדיקה

ואני מבינה שכבר היו דיונים בעבר על הבדלים בין פרו לאקס.. אז אשמח לדעת מה הבדלים ולציין גם בתחום האנימציה אם ידוע על הבדלים כי בכל זאת האקס תעלה לי כעת 60 דולר נוספים בלבד. כן אני גאון ששלמתי על הפרו מחיר מלא.

טלי'ה

טלי'ה נחום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים
להפנות אותי לדיונים על הבדלים לא לפתוח גיון מייגע מחדש***
לא מצאתי

אלישבע גוהר

מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
אני אוכל את הלב מחדש...
למה קניתי את EX ????

.........
אויייי.. אני קניתי אתמול את הפרו במחיר מלא סמיילי בוכה במזרקה.. היום קיבלצי מהם הודעה מרגיזה שהמחיר הוזל

תודה רבה על שיתוף אילוסטרייטורית צדיקה

ואני מבינה שכבר היו דיונים בעבר על הבדלים בין פרו לאקס.. אז אשמח לדעת מה הבדלים ולציין גם בתחום האנימציה אם ידוע על הבדלים כי בכל זאת האקס תעלה לי כעת 60 דולר נוספים בלבד. כן אני גאון ששלמתי על הפרו מחיר מלא.
רחמיי עליך נתונים.
ביש מזל של תזמון...

וכן, בתחום האנימציה הפרו מוגבל למספר מסויים של פריימים לשנייה (24 לשנייה) ובאקס אפשר יותר, ובציור אפשר לפתוח כמה עמודים במסמך אחד, במקום לפתוח מסמך לכל עמוד קומיקס. את זה אישית אני לא מוצאת שימושי, אבל כל אחד והעדפותיו.
מצורפת טבלה שתרגמה שני ס. על ההבדלים.
מצאי עוד פרטים בדיון כאן:
1599054472116.png

טלי'ה

טלי'ה נחום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אוי המרה של תלת מימד רלוונטי לי דווקא..
אבל כל ההקפצה במחיר קשורה באנימציה אם הבנתי נכון? וזה ממש לא תוכנה טובה לאנימציה. אולי לקלינאפ וזה הבנתי שבאמת קורה בסטודיואים.. מנקים בקליפ אבל גם בפוטושופ וצריך אחרכ לייצא לאפטר לעריכה זה סתם סרבול של החיים ועדיף תוכנה עם פחות יכולות ציור אבל יכולות עריכה סבירות וכאן אין...

נראה לי שאני לא אשדרג לאקס אני גם ככה טובעת מרוב תוכנות אנימציה ואין טעם להשקיע בקליפ באפיק הזה.. עדיף כבר בmoho. מעניין אם להם יש מבצע לפתיחת שנה כי ברגיל זה 300 דולר..

טלי'ה

טלי'ה נחום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אה יש גם יכולות בקומיקס טובות יותר.. אבל נראה לי כרגע מיותר לפחות לי.. תודה על הסבר

אלישבע גוהר

מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
אוי המרה של תלת מימד רלוונטי לי דווקא..
אבל כל ההקפצה במחיר קשורה באנימציה אם הבנתי נכון? וזה ממש לא תוכנה טובה לאנימציה. אולי לקלינאפ וזה הבנתי שבאמת קורה בסטודיואים.. מנקים בקליפ אבל גם בפוטושופ וצריך אחרכ לייצא לאפטר לעריכה זה סתם סרבול של החיים ועדיף תוכנה עם פחות יכולות ציור אבל יכולות עריכה סבירות וכאן אין...

נראה לי שאני לא אשדרג לאקס אני גם ככה טובעת מרוב תוכנות אנימציה ואין טעם להשקיע בקליפ באפיק הזה.. עדיף כבר בmoho. מעניין אם להם יש מבצע לפתיחת שנה כי ברגיל זה 300 דולר..
בדיוק.
קליפ סטודיו פיינט היא לא תוכנה ייעודית לאנימציה, יש תוכנות ייעודיות ומקצועיות הרבה יותר. במקרה יש בה גם אנימציה, ליצירת גיפים חביבים וסקיצות זזות.
כך שלהקפיץ את המחיר פי ארבע וחצי בשביל עוד כמה פריימים באנימציה (בלי קשר לזה שאנימציה בדרך כלל היא 24 פריימים ואין בכלל צורך ביותר) ובשביל פתיחה של עוד עמוד קומיקס בתוך המסמך- זאת עשיקה לכל דבר.

טלי'ה

טלי'ה נחום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אכן מחיר מטורף לתוכנה שלא מתאימה לאנימציה בכלל.. אני אוהבת שתוכנה מתמקדת בדבר מסויים. כשהיא מנסה לעשות הכל היא מספקת חצי סחורה.. כמו פוטושופ בערך (שאני סהכ משתמשת בה הכי הרבה ) שבעיני חסר לה כלים וזרימת עבודה ייעודי לציור כי היא ככ גדולה.. עובדה שאדובי פרקו אותה ללייטרום אילוס ופרסקו.. קליפ בהחלט מתאימה לאיור ועוקפת את ps בהרבה בחינות אז החווית משתמש כרגע טובה. ועתם העובדה שזה רכישה חד פעמית לעומת משכנתא נצחית לאדובי ;)

ממש תודה שהעלית תמבצע

אם לא הועיל לי, הועיל לחברות שטרם רכשו.

שני.ס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
אשמח לדעת מה הבדלים
יש עוד איזשהו קובץ עם ההבדלים- יש שם 3 סוגים את צריכה להסתכל על השניים הימניים- הראשון לא קשור

בסה"כ ההבדל הגדול הוא:
1. פריימים לאנימציה
2. קובץ עם ריבוי עמודים
האם לשלם על זה את המחיר? נתון לשיקול דעתך. אם חשוב לך ריבוי עמודים אז יש מקום לשקול
ולכל האוכלים את הלב - הוצאת כאן, חסכתם בהוצאה אחרת
"מזונותיו של אדם קצובין לו..."

טלי'ה

טלי'ה נחום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לאכול את הלב זה תמיד מרזה ;)

תודה על הכוונה ממוקדת תבורכי

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה