דרוש מידע קלינאית תקשורת

מחשבון מדעי

משתמש צעיר
קיבלתי אישור מהקופה לטיפול פרטי אצל קלינאית תקשורת עבור הבת שלי , בת שנה ושמונה.
מחפשת המלצה לטיפול בתינוקות, הבנתי שלא כל אחת מקבלת גילאים אלו.
מישהי מכירה את מלי דילונסקי או דינה ברבר מבני ברק?

לוי אלי

משתמש מקצוען
אגב...
אחותי קיבלה אישור והמלצה מהקופה לקחת את הילד לקלינאית תקשורת...
כי הילד לא אומר צ' רגיל (אומר ס'דיק במקום צדיק...) ועוד כמה דוג' דומות
למקרה לפני שהלכה על זה, חברה ספרה לה שהבן שלה הלך לקלינאית תקשורת בגלל בעיה לשונית כלשהי... אחרי תקופה התברר לה שהקלינאית משחקת עם הילד בקלפי העשרה! (מקדישה שעות כדי להעסיק את הילד! הילד מאוד אהב אותה, ונהנה מאוד!)
היא כמובן שאלה למה לא עובדים איתו על הבעיה שלו אז הקלינאית אמרה "זו בעיה שנמצאת כמעט אצל כל ילד! זה עובר לבד! לבנתיים, אם יש לכם אישור מהקופה, לפחות שהילד ירוויח מזה! אז אני עושה איתו דברים אחרים!
לאחר שיחות עם כמה שעוסקות בתחום נודע לאחותי שגם הם עושות אותו דבר במקרים בהם לא באמת צריך קלינאית תקשורת...
לאחותי זה לא התאים... לא היה לה צורך בשמרטפית והעדיפה להשאיר את הילד בבית... כמובן ה"בעיה" של הבן שלה נפתרה מאיליה...
בדקו אם אתם זקוקים באמת לקלינאי/ת . או שאתם מעוניינים בתעסוקה מהנה, איכותית ומעשירה לילדכם... זו גם סיבה!
בהצלחה והרבה נחת!

מתוק מדבש

משתמש מקצוען
אני הולכת עם ילד בן שנתיים לקלינאית בשם ללי בידרמן, אני מרוצה מאד, ורואה התקדמות, אבל תבררו מול הקלינאית אם היא מתאימה לבעיה הספציפית שלכם.
אצלנו היתה בעיה מסוימת, והיא עובדת איתו בשיטה ספציפית לבעיה שלו.

מחשבון מדעי

משתמש צעיר
אני הולכת עם ילד בן שנתיים לקלינאית בשם ללי בידרמן, אני מרוצה מאד, ורואה התקדמות, אבל תבררו מול הקלינאית אם היא מתאימה לבעיה הספציפית שלכם.
אצלנו היתה בעיה מסוימת, והיא עובדת איתו בשיטה ספציפית לבעיה שלו.
איפה היא מקבלת?
וכמה לוקחת לטיפול?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה