יש לי את שעת סיפור לקטנטנים, הבן שלי יודע את הספר בע"פ...שעת סיפור- מקסים! ביחד עם הספר- מעסיק נהדר.
לדעתי לא.לשעת סיפור לקטנטנים יש גם קלטת שמע????
תוכלי לשלוח לי סיפור אחד לשמוע את הסגנון?.לשעת סיפור 2 יש דיסק מקסים!!!
הבת שלי בת כמעט בת שלוש-והיא שומעת כל לילה סיפורים של לאה ושרה קיסנר והיא נהנת מאד!!!אני מחפשת המלצות לקלטות לילדים - עדיפות לגיל שנתיים שלש...
תודה!
באמת???הבת שלי בת כמעט בת שלוש-והיא שומעת כל לילה סיפורים של לאה ושרה קיסנר והיא נהנת מאד!!!
היא לא שומעת הכל היא אוהבת רק סיפורים מסוימים- יש סיפור טוב להיות גדול שהוא בא אחרי לני מחכים הילדים- וראיתי שהיא לא שיא המבינה את הסיפור- אז סיפרתי לה אותו במילים פשוטות יותר והיא קלטה את הרעיון, והיא מאותו יום מבקשת רק את הסיפור הזה...באמת???
את רצינית, נשמע לי מתאים יותר לגיל ארבע חמש...
ואני צריכה את זה לבן שלי, אני לא בטוחה שהוא יכול לעקוב אחרי סיפור כ"כ ארוך...
אני צריכה שילוב של סיפורים קצרצרים ובעיקר שירים.
אולי תנסי לעלות לגמבו מייל- לא נפתח לי וזה מעניין אותי...
זה ספריה מאד גדולה אין לי איך להעלות את זהאולי תנסי לעלות לגמבו מייל- לא נפתח לי וזה מעניין אותי...
וואו!
כמו מה?שימו לב שכדאי לצנזר את המבחר שם, יש כמה דברים שממש לא לעניין
(מזל שביתי האירה את עיני / אוזני)
לא זוכרת לצערי,כמו מה?
עברתי על הרשימה עכשיו הכל נראה קלטות ילדיםלא זוכרת לצערי,
אנסה לשחזר / לשאול את ביתי בערב...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: