תודה!קודם כל, ממש יפה!!!! תתחדשו!
תאורת תקרה יש? איזו?
לגבי הקיר, תלוי מה את אוהבת. שובב? סולידי? יוקרתי?
אני אישית הייתי מוסיפה טפט, או פשוט צבע.
אבל יש מזגן... והוא לא באמצע.הייתי מעלה את הקרמיקה עד התקרה עם תאורת אפ אנד דאון
נכון אולי ארון ויטרינה מתכת זהב מצד לצד מדף אחד.הייתי מוסיפה אלמנט רוחבי מנימליסטי ממתכת.
שחור, או בשילוב נגיעות זהב
לפי טעם וסגנון המשפחה
המזגן לא כזה מפריע, אפשר למקם מצדדיואבל יש מזגן... והוא לא באמצע.
מטבח מהמם!הקיר האמצעי נשאר ריק וחיוור.
הנגר בשטח אבל רעיונות אין....
נשמח לרעיונות מוצלחים שיוסיפו צבע וחיות.
מצ"ב תמונה.
צפה בקובץ המצורף 1560809
מומלץ לבדוק, נראה לי מבחינת כשרות תבלינים וא. מרק צריכים להישמר בקירור(לא יכולה לדמיין בישול בלי נגישות קרובה של מלח פלפל אבקת מרק וכד..)
נראה ל גם שהריק הזה מדהים, ממש בבחינת כל המוסיף גורעתודה!
עדיין לפני תאורה ...
לפני שאני "נפרדת"מהנגר
רוצה שהוא ייבנה דברים שיוסיפו צבע ועניין בקיר הנ"ל...
אגב,
משיטוטים בפרוג ראיתי שאת ממש חזקה בהום סטיילינג
בודאי. מדברת על מלח ואבקת מרק ופלפל שחור שהוא היחיד שיכול להיות בחוץמומלץ לבדוק, נראה לי מבחינת כשרות תבלינים וא. מרק צריכים להישמר בקירור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: