קצת באיחור- אבל עדיין שווה...
החגים כבר כאן
אנחנו רוצות להכין הכי יפה
הכי מגוון
הכי טעים
ושלא יקח כל כך הרבה זמן.
קבלו טיפ מוצלח מאוד מנסיון אישי -
כל המילויים הבשריים בד"כ דומים מאוד אחד לשני
והשוני הוא בהכנה, ברוטב או בבישול.
מכינים עיסה אחת גדולה בשרית (לא מאוד משנה היחס)
מעוף טחון
בצל מטוגן
ירקות מבושלים מרוסקים
ביצים (ביצה לכל חצי ק"ג עוף)
מלח, פלפל שחור, שום גבישי.
למה שזקוק ליציבות להוסיף פירורי לחם/קמח מצה
מזה אפשר להכין:
בורקס במילוי בשרי מנה ראשונה מצוינת לחג בבוקר עם רוטב בשרי (או לשים שכבה על מלאווח, ולאפות)
קציצות אדומות (מכינים רוטב אדום עם מלח, סוכר, פלפל, רסק עגבניות ומים ומכניסים כדורים קטנים)
קבבונים (מכינים קציצות מאורכות, מגלגלים בפירורי לחם מוזהבים, ומטגנים)
מוסקה (מטגנים פרוסות גדולות של חצילים עם קמח, מסדרים בתבנית, חצילים, עוף טחון ושוב חצילים, אופים קצת ויוצקים רוטב עגבניות)
קישקע (בתוספת כמות נכבדה של קמח, ביצים ושמן)
קלופסים (מכינים קלופסים מאורכים ומטגנים היטב מכל הצדדים, אפשר לבשל שוב אח"כ ברוטב )
עוף ממולא (מכינים חתיכות חזה עוף כמו לשניצל, ממלאים במילוי הנ"ל, טובלים בביצב וקמח, מטגנים קלות ואופים ברוטב )
בקיצור- קצת אומץ- זה אפשרי!
החגים כבר כאן
אנחנו רוצות להכין הכי יפה
הכי מגוון
הכי טעים
ושלא יקח כל כך הרבה זמן.
קבלו טיפ מוצלח מאוד מנסיון אישי -
כל המילויים הבשריים בד"כ דומים מאוד אחד לשני
והשוני הוא בהכנה, ברוטב או בבישול.
מכינים עיסה אחת גדולה בשרית (לא מאוד משנה היחס)
מעוף טחון
בצל מטוגן
ירקות מבושלים מרוסקים
ביצים (ביצה לכל חצי ק"ג עוף)
מלח, פלפל שחור, שום גבישי.
למה שזקוק ליציבות להוסיף פירורי לחם/קמח מצה
מזה אפשר להכין:
בורקס במילוי בשרי מנה ראשונה מצוינת לחג בבוקר עם רוטב בשרי (או לשים שכבה על מלאווח, ולאפות)
קציצות אדומות (מכינים רוטב אדום עם מלח, סוכר, פלפל, רסק עגבניות ומים ומכניסים כדורים קטנים)
קבבונים (מכינים קציצות מאורכות, מגלגלים בפירורי לחם מוזהבים, ומטגנים)
מוסקה (מטגנים פרוסות גדולות של חצילים עם קמח, מסדרים בתבנית, חצילים, עוף טחון ושוב חצילים, אופים קצת ויוצקים רוטב עגבניות)
קישקע (בתוספת כמות נכבדה של קמח, ביצים ושמן)
קלופסים (מכינים קלופסים מאורכים ומטגנים היטב מכל הצדדים, אפשר לבשל שוב אח"כ ברוטב )
עוף ממולא (מכינים חתיכות חזה עוף כמו לשניצל, ממלאים במילוי הנ"ל, טובלים בביצב וקמח, מטגנים קלות ואופים ברוטב )
בקיצור- קצת אומץ- זה אפשרי!
נערך לאחרונה ב: