בשרי קיצור דרך לתפריט מגוון וטעים

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
קצת באיחור- אבל עדיין שווה...

החגים כבר כאן
אנחנו רוצות להכין הכי יפה
הכי מגוון
הכי טעים
ושלא יקח כל כך הרבה זמן.

קבלו טיפ מוצלח מאוד מנסיון אישי -
כל המילויים הבשריים בד"כ דומים מאוד אחד לשני
והשוני הוא בהכנה, ברוטב או בבישול.

מכינים עיסה אחת גדולה בשרית (לא מאוד משנה היחס)
מעוף טחון
בצל מטוגן
ירקות מבושלים מרוסקים
ביצים (ביצה לכל חצי ק"ג עוף)
מלח, פלפל שחור, שום גבישי.

למה שזקוק ליציבות להוסיף פירורי לחם/קמח מצה

מזה אפשר להכין:
בורקס במילוי בשרי מנה ראשונה מצוינת לחג בבוקר עם רוטב בשרי (או לשים שכבה על מלאווח, ולאפות)
קציצות אדומות (מכינים רוטב אדום עם מלח, סוכר, פלפל, רסק עגבניות ומים ומכניסים כדורים קטנים)
קבבונים (מכינים קציצות מאורכות, מגלגלים בפירורי לחם מוזהבים, ומטגנים)
מוסקה (מטגנים פרוסות גדולות של חצילים עם קמח, מסדרים בתבנית, חצילים, עוף טחון ושוב חצילים, אופים קצת ויוצקים רוטב עגבניות)
קישקע (בתוספת כמות נכבדה של קמח, ביצים ושמן)
קלופסים (מכינים קלופסים מאורכים ומטגנים היטב מכל הצדדים, אפשר לבשל שוב אח"כ ברוטב )
עוף ממולא (מכינים חתיכות חזה עוף כמו לשניצל, ממלאים במילוי הנ"ל, טובלים בביצב וקמח, מטגנים קלות ואופים ברוטב )

בקיצור- קצת אומץ- זה אפשרי!
 
נערך לאחרונה ב:

EfratHL

משתמש פעיל
מוסיפה עוד רעיונות לאותה העיסה:
למלא בטורטיות, לצפות בביצה ופרורי לחם ולאפות/לטגן
להוסיף אורז ולמלא בפלפלים
כנ"ל אפשר בקישואים/בצלים ולבשל ברוטב
 

דרמה זה לא סיפור

כתיבה חדה מדויקת ואפקטיבית.
מנוי פרימיום
עוד קיצור דרך שווה שהשתמשתי בו בערב ר"ה,
שלוש תוספות שונות מעיסה אחת-
עיסת קוגל תפו"א.
מרסקים כרגיל בצל, ותפו"א, מוסיפים ביצים שמן מלח ופלפל.
חלק מהכמות אופים כקוגל תפו"א רגיל
מחלק מכינים יאפצ'ק
במעבד המזון (המלוכלך ממילא) מרסקים גם כמה גזרים ובטטה. מוסיפים לחלק הנותר מהעיסה. מוסיפים פפריקה וא. מרק פטריות(אפשר להוסיף עוד ביצה אם יש צורך) אופים בתבניות מאפינס כפשטידות אישיות.
את הקוגל והפשטידות ניתן להקפיא. כשרוצים להשתמש מוציאים מהמקפיא הישר אל התנור החם או לפלטה לוהטת.(לא להפשיר) יוצא מעולה ממש.
 

דרמה זה לא סיפור

כתיבה חדה מדויקת ואפקטיבית.
מנוי פרימיום
גם אני חשבתי כך הרבה שנים
חברה טובה המליצה לי בחום לנסות אז סיכנתי תבנית אחת וראיתי כיטוב
זה לא בדיוק אותו טעם כמו קוגל טרי
אבל בהחלט טעים מאוד ואי אפשר לנחש שעבר הקפאה.
 

יפית מלאכי

משתמש פעיל
קצת באיחור- אבל עדיין שווה...

החגים כבר כאן
אנחנו רוצות להכין הכי יפה
הכי מגוון
הכי טעים
ושלא יקח כל כך הרבה זמן.

קבלו טיפ מוצלח מאוד מנסיון אישי -
כל המילויים הבשריים בד"כ דומים מאוד אחד לשני
והשוני הוא בהכנה, ברוטב או בבישול.

מכינים עיסה אחת גדולה בשרית (לא מאוד משנה היחס)
מעוף טחון
בצל מטוגן
ירקות מבושלים מרוסקים
ביצים (ביצה לכל חצי ק"ג עוף)
מלח, פלפל שחור, שום גבישי.

למה שזקוק ליציבות להוסיף פירורי לחם/קמח מצה

מזה אפשר להכין:
בורקס במילוי בשרי מנה ראשונה מצוינת לחג בבוקר עם רוטב בשרי (או לשים שכבה על מלאווח, ולאפות)
קציצות אדומות (מכינים רוטב אדום עם מלח, סוכר, פלפל, רסק עגבניות ומים ומכניסים כדורים קטנים)
קבבונים (מכינים קציצות מאורכות, מגלגלים בפירורי לחם מוזהבים, ומטגנים)
מוסקה (מטגנים פרוסות גדולות של חצילים עם קמח, מסדרים בתבנית, חצילים, עוף טחון ושוב חצילים, אופים קצת ויוצקים רוטב עגבניות)
קישקע (בתוספת כמות נכבדה של קמח, ביצים ושמן)
קלופסים (מכינים קלופסים מאורכים ומטגנים היטב מכל הצדדים, אפשר לבשל שוב אח"כ ברוטב )
עוף ממולא (מכינים חתיכות חזה עוף כמו לשניצל, ממלאים במילוי הנ"ל, טובלים בביצב וקמח, מטגנים קלות ואופים ברוטב )

בקיצור- קצת אומץ- זה אפשרי!
אני לא מבינה איך בדיוק זה אפשרי.
אם אני קונה בשר או עוף טחון קפוא, אני מפשירה ומכינה עיסה ו?
לא מקפיאים שנית לפני בישול\ טיגון\ אפיה אז אולי מבשלים עם בצל ירקות, תבלינים ואז מחלקים ומקפיאים או איך בדיוק?
אנחנו בינתיים לא משפחה גדולה כך שאין לי שימוש מיידי בכמות גדולה.
אשמח להסבר.
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
אני לא מבינה איך בדיוק זה אפשרי.
אם אני קונה בשר או עוף טחון קפוא, אני מפשירה ומכינה עיסה ו?
לא מקפיאים שנית לפני בישול\ טיגון\ אפיה אז אולי מבשלים עם בצל ירקות, תבלינים ואז מחלקים ומקפיאים או איך בדיוק?
אנחנו בינתיים לא משפחה גדולה כך שאין לי שימוש מיידי בכמות גדולה.
אשמח להסבר.
מכינים עיסה בכמות שמספיקה לכמה דברים בבת אחת
ולא מכינים 5 עיסות
אם לכל המאכלים מספיק חצי ק"ג מעולה
 

יפית מלאכי

משתמש פעיל
מכינים עיסה בכמות שמספיקה לכמה דברים בבת אחת
ולא מכינים 5 עיסות
אם לכל המאכלים מספיק חצי ק"ג מעולה
את זה הבנתי,
ואת המאכלים המוכנים מקפיאים?
בורקס בשר , מוסקה, קציצות, קישקע, קלופסים,
הכל מכינים פיקס ואז מקפיאים? כי אני לא צריכה את הכל מוכן לאותו יום.
כל מה שאני אכין מעיסה כזו יהיה טוב בהקפאה אחרי בישול\ טיגון \אפיה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה