קיץ!!!! קינוח קיצי ומרענן

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
סורבה משמש במילוי קצפת וניל ופירות
IMG_0236.JPG


לסורבה
1 ריצ' גדול
2 קופסאות משמש משומר [אפשר אפרסק, תות, אוכמניות]
2 סוכר וניל
1 אבקת סוכר

למילוי
ריצ' קטן
4 כפות מלית וניל

קישוט:
פירות, לפי בחירה
כיפות אפרסק משומר

שמים ריצ' גדול, משמש משומר, סוכר וניל ואבקת סוכר במעבד מזון וטוחנים. ממשיכים לטחון עד שהריצ' עולה ומתבהר עם צבע הפרי. התערובת צריכה להיות נוזלית אבל סמיכה מאוד.
יוצקים לתבנית סיליקון. אם מכינים בתבנית סיליקון רגילה, מקפיאים עכשיו להתקשות. מחלצים וממתינים מספר דקות להגשה.

לקבלת קעריות יש להשתמש בתבנית סיליקון מתאימה? הזמנתי מאליאקספרס
3D-6-Cupcake.jpg

https://he.aliexpress.com/item/3D-6-Cupcake/32942090674.html?spm=a2g16.search0604.3.76.185345660zBxng&transAbTest=ae803_5&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_6_10065_10068_319_10059_10884_317_10887_10696_321_322_10084_453_10083_454_10103_10618_10307_537_536,searchweb201603_53,ppcSwitch_0&algo_pvid=f7d50fb2-18d0-4cbd-8abf-6dc180ec15ad&algo_expid=f7d50fb2-18d0-4cbd-8abf-6dc180ec15ad-11

אפשר לצקת לכל תבנית סיליקון אחרת. גם שקעים קטנים [לא של פרלינים]

מקפיאים היטב עד שמתקשה ממש.

מקציפים ריצ' קטן. אחרי שהוא מוקצף מוסיפים קרם וניל ומקציפים עוד קצת.
מחלצים את הקעריות ומזלפים פנימה מהמלית
מקפיאים עד להגשה.
[אל תתייחסו לקרח, זה מהמקפיא שלי...]
IMG_0227.JPG



IMG_0231.JPG


להגשה:
מחלצים את הקעריות מהתבנית ומניחים כל אחד על צלחת.
נועצים פירות לפי הרצון
IMG_0232.JPG


IMG_0233.JPG


מכסים באפרסק משומר
IMG_0234.JPG


IMG_0236.JPG


תהנו,
קיץ בריא ומרענן


תמונה [גרועה] ללא מילוי:
המצלמה צילמה גרוע, אבל לא זה לא קטשופ וחרדל :rolleyes: אלא מחית תות עם ריצ' ומחי מנגו עם ריצ'
IMG_0223.JPG
 

חריף אש

משתמש מקצוען
תודה על המתכון
נראה טוב!
איך החילוץ?
האם תבניות מעלי אקספרס איכותיים כמו של סיליקומרט?
 

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
איזה תבנית יפה. מה הגודל של כל יחידה?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
איזה תבנית יפה. מה הגודל של כל יחידה?
איזה מהם?
הקערה לא קטנה.
אבל לא מדי למנה אחת כי זה גם פרי ולא רק הסורבה. הוא חלול בחלקו האמצע

קוטר כללי 7 ס"מ
קוטר פנים [חלל] ס"מ.
מסגרת 1 ס"מ סביב
 

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
איזה מהם?
הקערה לא קטנה.
אבל לא מדי למנה אחת כי זה גם פרי ולא רק הסורבה. הוא חלול בחלקו האמצע

קוטר כללי 7 ס"מ
קוטר פנים [חלל] ס"מ.
מסגרת 1 ס"מ סביב
תודה רבה. וזה מהמם!
 

דיתי חן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
@hbecker
הכייף המושלם במתכונים שלך,
שהם עשויים מחומרים אכילים,
הגיוניים כאלה,
שיש לנו בבית.
תודה!

- - -מגיע כתגובה לחוברת מתכונים לשבועות - שהגיעה אלי ביום שישי,
התיישבתי בהתלהבות לראות מה אפשר לחדש, ולא הבנתי (כמעט) מילה- - -
 

שלווה בחווה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
- - -מגיע כתגובה לחוברת מתכונים לשבועות - שהגיעה אלי ביום שישי,
התיישבתי בהתלהבות לראות מה אפשר לחדש, ולא הבנתי (כמעט) מילה- - -
כ"כ נכון!!!
מקווה שהשפיות שהכינו לא מתבלבלות בעצמן...
אני כל פעם מופתעת מחדש מהיצירתיות שבהמצאת מילים על גבינות ומוצרי אפיה...
;););)
 

דיתי חן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
כ"כ נכון!!!
מקווה שהשפיות שהכינו לא מתבלבלות בעצמן...
אני כל פעם מופתעת מחדש מהיצירתיות שבהמצאת מילים על גבינות ומוצרי אפיה...
;););)
באמת חשבתי לעצמי,
שמשהו כאן לא הגיוני.
אני אופה ומבשלת הרבה,
גם בחומרים פחות קלאסיים מהרגיל,
ועדיין -
אני פותחת חוברת כזאת, ולא מכירה חצי (אם לא יותר)
מהחומרים שמופיעים שם.
המצאת שמות.
זה העניין.
 

קלרינט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
וואו!
כ"כ מרענן!

והצילחות - בשני האופציות ממש מרשימה!
 

tovat

משתמש מקצוען
מהמם, ונראה ממש פשוט להכנה.
ממש אוהבת את המתכונים המיוחדים והשימושיים שלך.
תודה!
 

miami

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
ואואו מהמם!
אני מתכננת להכין לשבת הקרוה!!
תודה
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
סורבה משמש במילוי קצפת וניל ופירות
צפה בקובץ המצורף 483553

לסורבה
1 ריצ' גדול
2 קופסאות משמש משומר [אפשר אפרסק, תות, אוכמניות]
2 סוכר וניל
1 אבקת סוכר

למילוי
ריצ' קטן
4 כפות מלית וניל

קישוט:
פירות, לפי בחירה
כיפות אפרסק משומר

שמים ריצ' גדול, משמש משומר, סוכר וניל ואבקת סוכר במעבד מזון וטוחנים. ממשיכים לטחון עד שהריצ' עולה ומתבהר עם צבע הפרי. התערובת צריכה להיות נוזלית אבל סמיכה מאוד.
יוצקים לתבנית סיליקון. אם מכינים בתבנית סיליקון רגילה, מקפיאים עכשיו להתקשות. מחלצים וממתינים מספר דקות להגשה.

לקבלת קעריות יש להשתמש בתבנית סיליקון מתאימה? הזמנתי מאליאקספרס
3D-6-Cupcake.jpg

https://he.aliexpress.com/item/3D-6-Cupcake/32942090674.html?spm=a2g16.search0604.3.76.185345660zBxng&transAbTest=ae803_5&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_6_10065_10068_319_10059_10884_317_10887_10696_321_322_10084_453_10083_454_10103_10618_10307_537_536,searchweb201603_53,ppcSwitch_0&algo_pvid=f7d50fb2-18d0-4cbd-8abf-6dc180ec15ad&algo_expid=f7d50fb2-18d0-4cbd-8abf-6dc180ec15ad-11

אפשר לצקת לכל תבנית סיליקון אחרת. גם שקעים קטנים [לא של פרלינים]

מקפיאים היטב עד שמתקשה ממש.

מקציפים ריצ' קטן. אחרי שהוא מוקצף מוסיפים קרם וניל ומקציפים עוד קצת.
מחלצים את הקעריות ומזלפים פנימה מהמלית
מקפיאים עד להגשה.
[אל תתייחסו לקרח, זה מהמקפיא שלי...]
צפה בקובץ המצורף 483556


צפה בקובץ המצורף 483557

להגשה:
מחלצים את הקעריות מהתבנית ומניחים כל אחד על צלחת.
נועצים פירות לפי הרצון
צפה בקובץ המצורף 483558

צפה בקובץ המצורף 483559

מכסים באפרסק משומר
צפה בקובץ המצורף 483560

צפה בקובץ המצורף 483561

תהנו,
קיץ בריא ומרענן


תמונה [גרועה] ללא מילוי:
המצלמה צילמה גרוע, אבל לא זה לא קטשופ וחרדל :rolleyes: אלא מחית תות עם ריצ' ומחי מנגו עם ריצ'
צפה בקובץ המצורף 483562
שילוב טעמים מופלא.
והדרכה מושקעת וברורה.
תודה!
 

מאורגנת

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
עשיתי את הקינוח לשבת
כמה שאלות
1.את השימורים סיננתי וטחנתי ללא הנוזלים עשיתי נכון??
2.הסורבה יצא לי בהיר משמעותית ממה שיצא לך מה יכולה להיות הסיבה
3.הסורבה נמס יחסית מהיר וקצת התכווץ בחילוץ
מה יכול להיות??
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
עשיתי את הקינוח לשבת
כמה שאלות
1.את השימורים סיננתי וטחנתי ללא הנוזלים עשיתי נכון??
2.הסורבה יצא לי בהיר משמעותית ממה שיצא לך מה יכולה להיות הסיבה
3.הסורבה נמס יחסית מהיר וקצת התכווץ בחילוץ
מה יכול להיות??
למה יצא לך בהיר אין לי מושג.
צריך לסנן את הנוזלים
לא להקציף את הריצ' קודם [אולי הקצפת?]
רק לטחון את הפירות יחד עם הריצ' בבלנדר [לא יד]
לי לא נמס, להיפך לקח הרבה זמן עד שנמס וזה מה שאהבתי בזה. לא הוספתי צבע מאכל.

שכנה שלי הכינה לשבת שבע ברכות של הבת שלה שהיה השבוע. במוצ"ש סיפרה שהקינוח הזה היה גולת הכותרת. כולם נהנו מהטעם, המרקם, הקלילות.

אז אני באמת לא יודעת מה התפקשש אצלך.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  46  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה