סורבה משמש במילוי קצפת וניל ופירות
לסורבה
1 ריצ' גדול
2 קופסאות משמש משומר [אפשר אפרסק, תות, אוכמניות]
2 סוכר וניל
1 אבקת סוכר
למילוי
ריצ' קטן
4 כפות מלית וניל
קישוט:
פירות, לפי בחירה
כיפות אפרסק משומר
שמים ריצ' גדול, משמש משומר, סוכר וניל ואבקת סוכר במעבד מזון וטוחנים. ממשיכים לטחון עד שהריצ' עולה ומתבהר עם צבע הפרי. התערובת צריכה להיות נוזלית אבל סמיכה מאוד.
יוצקים לתבנית סיליקון. אם מכינים בתבנית סיליקון רגילה, מקפיאים עכשיו להתקשות. מחלצים וממתינים מספר דקות להגשה.
לקבלת קעריות יש להשתמש בתבנית סיליקון מתאימה? הזמנתי מאליאקספרס
https://he.aliexpress.com/item/3D-6-Cupcake/32942090674.html?spm=a2g16.search0604.3.76.185345660zBxng&transAbTest=ae803_5&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_6_10065_10068_319_10059_10884_317_10887_10696_321_322_10084_453_10083_454_10103_10618_10307_537_536,searchweb201603_53,ppcSwitch_0&algo_pvid=f7d50fb2-18d0-4cbd-8abf-6dc180ec15ad&algo_expid=f7d50fb2-18d0-4cbd-8abf-6dc180ec15ad-11
אפשר לצקת לכל תבנית סיליקון אחרת. גם שקעים קטנים [לא של פרלינים]
מקפיאים היטב עד שמתקשה ממש.
מקציפים ריצ' קטן. אחרי שהוא מוקצף מוסיפים קרם וניל ומקציפים עוד קצת.
מחלצים את הקעריות ומזלפים פנימה מהמלית
מקפיאים עד להגשה.
[אל תתייחסו לקרח, זה מהמקפיא שלי...]
להגשה:
מחלצים את הקעריות מהתבנית ומניחים כל אחד על צלחת.
נועצים פירות לפי הרצון
מכסים באפרסק משומר
תהנו,
קיץ בריא ומרענן
תמונה [גרועה] ללא מילוי:
המצלמה צילמה גרוע, אבל לא זה לא קטשופ וחרדל אלא מחית תות עם ריצ' ומחי מנגו עם ריצ'
לסורבה
1 ריצ' גדול
2 קופסאות משמש משומר [אפשר אפרסק, תות, אוכמניות]
2 סוכר וניל
1 אבקת סוכר
למילוי
ריצ' קטן
4 כפות מלית וניל
קישוט:
פירות, לפי בחירה
כיפות אפרסק משומר
שמים ריצ' גדול, משמש משומר, סוכר וניל ואבקת סוכר במעבד מזון וטוחנים. ממשיכים לטחון עד שהריצ' עולה ומתבהר עם צבע הפרי. התערובת צריכה להיות נוזלית אבל סמיכה מאוד.
יוצקים לתבנית סיליקון. אם מכינים בתבנית סיליקון רגילה, מקפיאים עכשיו להתקשות. מחלצים וממתינים מספר דקות להגשה.
לקבלת קעריות יש להשתמש בתבנית סיליקון מתאימה? הזמנתי מאליאקספרס
https://he.aliexpress.com/item/3D-6-Cupcake/32942090674.html?spm=a2g16.search0604.3.76.185345660zBxng&transAbTest=ae803_5&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_6_10065_10068_319_10059_10884_317_10887_10696_321_322_10084_453_10083_454_10103_10618_10307_537_536,searchweb201603_53,ppcSwitch_0&algo_pvid=f7d50fb2-18d0-4cbd-8abf-6dc180ec15ad&algo_expid=f7d50fb2-18d0-4cbd-8abf-6dc180ec15ad-11
אפשר לצקת לכל תבנית סיליקון אחרת. גם שקעים קטנים [לא של פרלינים]
מקפיאים היטב עד שמתקשה ממש.
מקציפים ריצ' קטן. אחרי שהוא מוקצף מוסיפים קרם וניל ומקציפים עוד קצת.
מחלצים את הקעריות ומזלפים פנימה מהמלית
מקפיאים עד להגשה.
[אל תתייחסו לקרח, זה מהמקפיא שלי...]
להגשה:
מחלצים את הקעריות מהתבנית ומניחים כל אחד על צלחת.
נועצים פירות לפי הרצון
מכסים באפרסק משומר
תהנו,
קיץ בריא ומרענן
תמונה [גרועה] ללא מילוי:
המצלמה צילמה גרוע, אבל לא זה לא קטשופ וחרדל אלא מחית תות עם ריצ' ומחי מנגו עם ריצ'