אם זה בגלל שאת לא אוהבת את הטעם של הריץ, אז בחג האחרון גיליתי שליטבתה הריץ ממש מצויין בלי השוואה למתחרים.מחפשת נואשות מתכון לקינוח פרווה ללא ריץ.
זה בגלל שאין לי בבית ואני חייבת להכין הערב…אם זה בגלל שאת לא אוהבת את הטעם של הריץ, אז בחג האחרון גיליתי שליטבתה הריץ ממש מצויין בלי השוואה למתחרים.
אפשר מתכון?נקטר
קופסאת שימורים אפרסק/אננסאפשר מתכון?
הההסופלה.........5 מוצרים.(בין 20 ל25 מאפינס קטנים)מחפשת נואשות מתכון לקינוח פרווה ללא ריץ.
ושיהיה קל להכנה. ( ולא סלט פירות…)
לא הבנתי,הההסופלה.........5 מוצרים.(בין 20 ל25 מאפינס קטנים)
מתכון לסופלה מושלם:
להקציף:
8 ביצים שלמות
כוס סוכר
להמיס תוך כדי בסיר:
3 חבילות שוקולד מריר(300 גרם)
3/4 כוס שמן
כשמומס והביצים מוקצפות לשפוך את השוקולד המומס לקצף לערבב היטב עם המרית בקיפולים ולהוסיף:
6 כפות פודינג וניל
לערבב טוב.
אני שמה את החומר בשקית הקפאה קושרת ומזלפת למאפינס .
את כל הרכיבים מרסקים בבלנדר? או רק את התותים?יש לי מתכון של לפתן תותים מעדן..
חצי קילו תותים קפואים לרסק בבלנדר
ולהוסיף לזה חבילת ג'לי תות
3/4 כוס מיץ תפוזים
3/4 כוס מיץ אפרסק
מערבבים את הכל היטב
ומוסיפים חתיכות אפרסק מקופסת שימורים
ומנדרינות גם משימורים
בהצלחה..
פצצה שווה לנסות...
הכנתי. יצאמעולה! תודהפאי שוקולד מעולה, בלי מרגרינה:
דחוף - דרוש מתכון לעוגה
דרוש לי מתכון (עדיף עם סרטון) של עוגה, עדיף שוקולד, משהו בשביל שבת עם נסיעה של 3 שעות. עוגה מרשימה ולא עם חומרים מהירח. (מה אתם אומרים על עוגת שכבות, שווה?) אה וגם לא שמרים משהו שיהיה פרקטי קל (לא חייב להיות קלי קלות) ומרשים. תודה רבה!www.prog.co.il
חפשי פהמחפשת נואשות מתכון לקינוח פרווה ללא ריץ.
ושיהיה קל להכנה. ( ולא סלט פירות…)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: