קינוחים קינוח מהיר---פאי מוס דאבל שוקולד--

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מה עושים כשבהתראה קצרה את צריכה להכין מנת קינוח טעימה שנראית טוב?

מקצרים דרך.

אני אוהבת שיש לי בארון בסיס פאי אמריקאי [וגם את הישראלי אבל פחות, כי הוא מאוד מרגרינאי] מוכן בארון.
בדיוק למקרים כאלו.
IMG_5867.JPG


כמובן שאפשר להכין בסיס פאי לבד, אפוי.
בסוף המתכון אתן קישור לבסיס פאי בהכנה עצמית.

אז מה צריך?
בסיס פאי מוכן
1 ריצ' 250 מ"ל
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד לבן פרווה- איכותי
3 כפות אבקת נוגט
1 כף שמן
5 כפות שטוחות אבקת פודינג וניל
1 כף אבקת קפה נמס
10 דקות

פאי מוס דאבל שוקולד-
הכנה:
מפרישים מהריצ' 1/3 כוס.
מקציפים את היתר.

ממיסים שוקולד לבן עם שמן. מוסיפים לריצ' המוקצף.
מוסיפים אבקת פודינג וניל.
מערבבים היטב.

מורחים מחצית מהקרם על בסיס הפאי.
מחליקים.

מכינים את שכבת המוס שוקולד מריר:
בסיר קטן, על אש נמוכה ממש, ממיסים שוקולד מריר + 1/3 כוס ריצ' ששמרנו בצד.
מערבבים תוך כדי המסה, מוסיפים את אבקת הקפה.
מערבבים לקרם חלק ומסירים מהאש.

שופכים מחצית מהגנאש למחצית הריצ' המוקצף הנותר. מוסיפים אבקת נוגט ומערבבים היטב.
מורחים בעדינות על שכבת מוס השוקולד הלבן.

ממתינים שהגנאש הנותר יתקרר טיפה אבל עדיין יהיה נוזלי.
יוצקים מעל לשכבת המוס הכהה ומורחים בעדינות על פני הפאי כולו.

מקפיאים.
מוציאים מההקפאה כ-5 דקות לפני ההגשה.


10 דקות עבודה.
באמת.

כאן יש מתכון לקלתית בהכנה עצמית
 

*טובית*

משתמש מקצוען
מה עושים כשבהתראה קצרה את צריכה להכין מנת קינוח טעימה שנראית טוב?

מקצרים דרך.

אני אוהבת שיש לי בארון בסיס פאי אמריקאי [וגם את הישראלי אבל פחות, כי הוא מאוד מרגרינאי] מוכן בארון.
בדיוק למקרים כאלו.
צפה בקובץ המצורף 737456

כמובן שאפשר להכין בסיס פאי לבד, אפוי.
בסוף המתכון אתן קישור לבסיס פאי בהכנה עצמית.

אז מה צריך?
בסיס פאי מוכן
1 ריצ' 250 מ"ל
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד לבן פרווה- איכותי
3 כפות אבקת נוגט
1 כף שמן
5 כפות שטוחות אבקת פודינג וניל
1 כף אבקת קפה נמס
10 דקות

פאי מוס דאבל שוקולד-
הכנה:
מפרישים מהריצ' 1/3 כוס.
מקציפים את היתר.

ממיסים שוקולד לבן עם שמן. מוסיפים לריצ' המוקצף.
מוסיפים אבקת פודינג וניל.
מערבבים היטב.

מורחים מחצית מהקרם על בסיס הפאי.
מחליקים.

מכינים את שכבת המוס שוקולד מריר:
בסיר קטן, על אש נמוכה ממש, ממיסים שוקולד מריר + 1/3 כוס ריצ' ששמרנו בצד.
מערבבים תוך כדי המסה, מוסיפים את אבקת הקפה.
מערבבים לקרם חלק ומסירים מהאש.

שופכים מחצית מהגנאש למחצית הריצ' המוקצף הנותר. מוסיפים אבקת נוגט ומערבבים היטב.
מורחים בעדינות על שכבת מוס השוקולד הלבן.

ממתינים שהגנאש הנותר יתקרר טיפה אבל עדיין יהיה נוזלי.
יוצקים מעל לשכבת המוס הכהה ומורחים בעדינות על פני הפאי כולו.

מקפיאים.
מוציאים מההקפאה כ-5 דקות לפני ההגשה.


10 דקות עבודה.
באמת.

כאן יש מתכון לקלתית בהכנה עצמית
מושלם!
איזה כיף!
אין על המתכונים שלך, העני!!!!!!!!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
איזה כיף, עוד מתכון מושלם של העני!
וואו, נראה מעולה!!
תודה רבה!!


רק מה, לא נפתח לי הקישור הזה:( וממש מתחשק לי להכין.. ישמצב שזה פורסם בחכמת?
עכשיו יפתח לך בעז"ה
 

דינוש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נראה פצצה (קלוריות;))
תודה על כל המתכונים המעולים שאת משתפת אותנו בהם(:
איזה כיף, עוד מתכון מושלם של העני!
וואו, נראה מעולה!!
תודה רבה!!


רק מה, לא נפתח לי הקישור הזה:( וממש מתחשק לי להכין.. ישמצב שזה פורסם בחכמת?

לי כן נפתח ואני לא בחוכמת
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נראה פצצה (קלוריות;))
תודה על כל המתכונים המעולים שאת משתפת אותנו בהם(:


לי כן נפתח ואני לא בחוכמת
כי בינתיים הספקתי להעביר את האשכול מחכמת נשים לפורום כאן :)
 

במבה נוגט

משתמש סופר מקצוען
איזה כיף, עוד מתכון מושלם של העני!
וואו, נראה מעולה!!
תודה רבה!!


רק מה, לא נפתח לי הקישור הזה:( וממש מתחשק לי להכין.. ישמצב שזה פורסם בחכמת?
סתם שאני אבין, ניסית להכנס עם השם שלי וראית שהוא תפוס אז הוספת סמיילי ועכשיו הכל בסדר?
ממש מבלבל :(
 

במבה נוגט:)

משתמש פעיל
סתם שאני אבין, ניסית להכנס עם השם שלי וראית שהוא תפוס אז הוספת סמיילי ועכשיו הכל בסדר?
ממש מבלבל :(
חלילה וחס! בתמימותי בחרתי לי שם והוספתי סמיילי, כי זה חמוד:) דקה אחרי שנרשמתי, חברה מספרת לי שלמרבה הפאדיחה כבר יש במבה נוגט וזה ממש נראה חיקוי עלוב:( אבל כבר היה מאוחר מדי..
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
סתם שאני אבין, ניסית להכנס עם השם שלי וראית שהוא תפוס אז הוספת סמיילי ועכשיו הכל בסדר?
ממש מבלבל :(
את במבה נוגט הכחולה

ואת
חלילה וחס! בתמימותי בחרתי לי שם והוספתי סמיילי, כי זה חמוד:) דקה אחרי שנרשמתי, חברה מספרת לי שלמרבה הפאדיחה כבר יש במבה נוגט וזה ממש נראה חיקוי עלוב:( אבל כבר היה מאוחר מדי..
במבה נוגט הירוקה
 

MALKIP

מועדון הטבות לכלות
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
@hbecker
הכנתי בשבת את הפאי לפנק 'מקורנן'
הוא
מיוחד!!!!
מראה שחור לבן כל כך מרשים,
טעם טעים וממש לא מתוק מדי,
וקל. קל. קל.
תודה ענקית.

ואם כבר, אז בחנוכה הכנתי לסעודת סיום גם את הקינוח פיסטוק בכוסות אישיות.
שמתי שאריות עוגה שבדיוק היו לי בתחתית, ותמצית מנטה שהיתה לי בבית,
וג"כ היה מאד מאד טעים!!!
תודה!
 

MALKIP

מועדון הטבות לכלות
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
@וסרצ'ה
שלב ראשון: מזלפים עיגולים משוקולד לבן מומס במרחק קטן ושווה סביב הפאי
שלב שני: עם שיפוד נקי 'מציירים' עיגול מהיר סביב הפאי שעובר דרך העיגולים
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@וסרצ'ה
שלב ראשון: מזלפים עיגולים משוקולד לבן מומס במרחק קטן ושווה סביב הפאי
שלב שני: עם שיפוד נקי 'מציירים' עיגול מהיר סביב הפאי שעובר דרך העיגולים
חשוב לציין-השכבה של השוקולד הכהה צרך להיות רטוב כשמזלפם את הלבן ומושכים בקיסם
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה