קינוחים קינוח לחורף לכל המשפחה-למי יש?<?

מצלמה חדשה

משתמש פעיל
הי לכולם!
אני מחפשת מנה אחרונה
לא גלידה כי קר
לא סופלה ולא קומפוט
נואשת לרעיון
תודה לכולם ושבת שלום
 

מה יש

משתמש מקצוען
עוגת שוקולד חמה? (זה הרבה יותר קליל מסופלה)
טארט פקאן/טארט תפוחים או שטרודל גם הולך חם
אצלינו אם יש תה חם אפשר להגיש גם גלידה והאנשים מרוצים.. (גם האורחים לא מתלוננים)
 

r0583297118

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אני אוהבת לעשות קראמבל תפוחים, זה יכול ללכת ליד גלידת וניל ויכול ללכת לבד.
חמים וטעים
 

I) AM)

משתמש מקצוען
עוגת טורט שמחוממת על הפלטה עם גלידת וניל
 

CO2

משתמש פעיל
שימורי אפרסק טחונים בכוס, ומעליהם קצפת
שותים עם קש ומקפידים לעשות רעש
הכי טעים וכייפי וקל להכנה
 

Rivka-Prog

משתמש פעיל
עוגת קרמבו
עוגת שוקולד רכה, מעליה קצפת, וציפוי גנאש.
במקרר ולא במקפיא.

עוגה:
6 ביצים
8 כפות סוכר
חבילה אינסנט פודינג שוקולד וניל
6 כפות שמן
2כפות קקאו

להקציף ביצים וסוכר, לאחר קבלת קצף בהיר להוסיף את שאר החומרים במהירות נמוכה.
לאפות כחצי שעה. (העוגה מתנפחת ואח"כ נופלת.)
לאחר קירור- להכין את מילוי הקצפת.

מילוי:
2 ריצ
3/4 כוס מים
2 כפות סוכר
להקציף ולמרוח על העוגה.

להקפיא 3 שעות .
לאחר הקפאה להכין ציפוי (לא חם!) ולמרוח

ציפוי:
1 ריצ'
200 גרם שוקולד

לשמור בקירור.
טעים ומחליק בפה.
 

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
2024-02-02_101017.jpg

מוס שוקולד משובח ופירורים-ממכר!!!

מרכיבים למוס:

250 גר שוקולד מריר
שליש כוס שמן
1 כף קפה מומס ב-3 כפות מים רותחים.
2 כפות ליקר/יין
5 ביצים מופרדות
¾ כוס סוכר
הוראות הכנה למוס:
מבשלים בסיר את השמן ,שוקולד,קפה ויין
את השאר מקציפים ואח"כ מאחדים.

מרכיבים לפרורים:
4 כוסות קמח
¼1 כוס אגוזים טחונים (קוקוס)
¼1 ורבע כוס שמן
2 ביצים
1 כוס סוכר
¼ כפית מלח.
הוראות הכנה לפרורים:
לשטח את העיסה ע"ג תבנית גדולה ולאפות 10 דק' לאחמ"כ לפורר לכוסיות.

הרכבת הקינוח: פרורי עוגיות, מוס, פירורים עוגיות.
לשמור קפוא.

[ניתן לדלג על שלב הפירורים, אני מפזרת מעל פקאן מסוכר קצוץ. כמו בתמונה.]
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  46  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה