זה ודאי, ולא משנה כמה ילדים יש להםמה שהשוק מוכיח שהנשים החרדיות הם הכי רציניות לעבודה והמח שלהם פנוי להשקיע במחשבה לעבודה
היא משלימה שעות בלילה כי יש לה משימות להשליםטוב שאת רואה אותן באור חיובי לעומת הניצול המחפיר.
הולכים לעבוד בשביל פרנסה ובשביל שהבעל ישב וילמד למי שזה בדמה.
היא חייבת להשלים כי הילד? שלה? היה? חולה? היא עשתה אותו חולה? ותמורת מה? לא צריך אותה בלילה בבית?
סליחה שאני מקררת התלהבות אבל צריך לזכור תפקידים אמיתיים ומה הדברים החשובים בחיים. מתנצלת מאד.
זה בדיוק גם מראה שגם לא חרדיות זה עובדים מעולים/ מעולות,לא הבנתי,
אף מקום עבודה הוא לא מפעל חסד עם העובדים.
ההוכחה שההעובדות החרדיות הן טובות מאוד היא בזה שהן מועסקות במקומות הכי רציניים.
המצב שחרדיות מועסקות בהמוניהן בחברות חילוניות מראה שזה משתלם למעסיקים, מאוד.
עובד לא טוב = עובד מפוטר.
ובדיוק לכן אני מעדיפה שלא ייתעדפו אותי במכרזים רק כי אני חרדית... אבל זה כבר נושא לאשכול אחר...לא הבנתי,
אף מקום עבודה הוא לא מפעל חסד עם העובדים.
ההוכחה שההעובדות החרדיות הן טובות מאוד היא בזה שהן מועסקות במקומות הכי רציניים.
המצב שחרדיות מועסקות בהמוניהן בחברות חילוניות מראה שזה משתלם למעסיקים, מאוד.
עובד לא טוב = עובד מפוטר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: