אחת מהעולם הגדול...
משתמש מקצוען
תודה
נערך לאחרונה ב:
יש הבדל גדול בין חניה ברכב של מורי נהיגה לחניה ברכב פרטי.ובדיעבד- הרווחתי. אם הייתי צריכה לחנות בעצמי לא יודעת אם הייתי עושה את זה טוב. (עד היום- מעל 10 שנות רשיון) אני משתדלת להימנע מחניה במקביל למדרכה כמו שעושים בטסטים, ומשתדלת אם אפשר למצוא חניה שקל יותר להכנס אליה. חונה ככה רק אם אין ברירה.)
נכון. אבל גם ברכב של לימודי הנהיגה זה לא היה לי קל. וכבר נכשלתי בטסט אחר (עם אותה הטסטרית שהעבירה אותי) על חניה.יש הבדל גדול בין חניה ברכב של מורי נהיגה לחניה ברכב פרטי.
מורי נהיגה מתקינים מראות פנורמיות מעל המראות צד ועל פיהן מלמדים לחנות.
כשמגיעים לחיים האמיתיים מגלים ש-אופס! אין לנו דרך לדעת איך לדייק ולחנות נכון במיוחד כשיש רכבים נוספים שחונים.
אז באמת את ברת מזל...נכון. אבל גם ברכב של לימודי הנהיגה זה לא היה לי קל. וכבר נכשלתי בטסט אחר (עם אותה הטסטרית שהעבירה אותי) על חניה.
אפשר להתקין בכל רכב מראה פנורמית, זה לא עולה הרבה ובאמת מאוד עוזר.יש הבדל גדול בין חניה ברכב של מורי נהיגה לחניה ברכב פרטי.
מורי נהיגה מתקינים מראות פנורמיות מעל המראות צד ועל פיהן מלמדים לחנות.
כשמגיעים לחיים האמיתיים מגלים ש-אופס! אין לנו דרך לדעת איך לדייק ולחנות נכון במיוחד כשיש רכבים נוספים שחונים.
אני בהחלט מחכה לשמוע מה קרה בסוף... אל תשכחי לשתף...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: