עזרה קיבלתי שלוש דוחות משטרה על כלום מישהו פה יודע מה אני יכול לעשות

ברוך2020

משתמש פעיל
האם לערער ואיך מערערים או לבקש להישפט ואיך עושים את זה

ברוך2020

משתמש פעיל
סליחה לא על כלום אלא על הרכב שלי שנתקע והשוטר טען שזה מזיק לסביבה ולא התחשב בטענות הצודקות שלי שעד שאני אביא גרר ובינתיים זה חנה במקום לא מסוכן בכל מקרה זה לא חשוב לעניין תכלס השאלה מה עושים

ינקלה

משתמש רשום
תבקש להישפט יכולים להגיע איתך להסדר כלשהו מחוץ לבית משפט.

ינקלה

משתמש רשום

ברוך2020

משתמש פעיל
דוח ידני? או מודפס?
קיבלתי הודעה שיש לי דואר ממשטרת ישראל ולא הלכתי לראות מה זה אבל אני יודע שקיבלתי כמה דוחות וראיתי גם באתר האזור האישי הממשלתי שיש שלוש דוחות ואני לא יודע אולי יש יותר באמת איך יודעים הכל אמור להיות באזור האישי?

א.ד.מ.

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
כמה זמן האוטו עמד?
מה כתוב בכל דוח?
חסרים המון פרטים.
לא לקחת את הדוח זה לא עוזר,
יש מרווח מינימלי שאפשר לתת דוח על אותה העבירה.
אוליי יש טעות במילוי הדוח,
בקיצור קח את הדוח ותעלה אותו בטשטוש פרטים מזוהים ונראה.
אם האוטו היה תקול ופתחת פנייה בחברת גרירה, ויש תיעוד לתיקון, לא אמורה להיות בעייה

קל זכות

קל זכות כאן בשבילך 02-642-80-80
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אם מדובר בדוחו"ת בסכום נמוך, אתה יכול להגיש בקשה לביטול, אבל להישפט בדרך כלל לא מצדיק את הבלאגן.
אם יש נקודות זה כמובן עניין אחר.
ככלל אציין שהכי חשוב זה להיזהר לא לעבור את התאריך, הרבה פעמים אנשים דוחים ולא מחליטים מה לעשות, ואין להם כוח ללכת לדואר, ובינתיים התאריך עובר, כבר אי אפשר לבקש לבטל או להישפט, וסכום הקנס קופץ.
במקרים רבים אנשים נזכרים לטפל רק כשיש עיקול...
הכי חשוב זה להחליט מה לעשות (לשלם/לערר) ופשוט לעשות ולא לדחות.

קל זכות

קל זכות כאן בשבילך 02-642-80-80
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אם אין נקודות, אז אתה צריך לחשוב מה יקרה אם אכן יזמינו אותך למשפט

ברוך2020

משתמש פעיל
תודה רבה לכל המגיבים אני אסביר הרכב עמד די הרבה זמן במקום של טענת השוטר היה מסוכן לילדים כי הם שיחקו בו למעשה הוא נתן לי שלוש דוחות שניים מהם באותו יום והתקשרתי למוקד של המשטרה ואמרו שלא כדאי לערער כיוון שמדובר בשלוש דוחות רק כדאי אולי לבקש להישפט ניסיתי להתכתב עם איזה עורך דין שעוד לא ענה לי תשובה למעשה אין לי עוד הרבה זמן אז אני אשמח אם מישהו פה יש לו ניסיון בסוג דוחות כאלה מה כדאי לעשות ואם כבר לבקש להישפט וזהו

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה