חלבי קיבלתי הרבה מעדן וניל שעובר לו התאריך, באלי להכין ממנו עוגת בסקיוויטים- בואו נמציא מתכון...

הודיה בושארי- ציירת

איור דיוקנאות ברמה גבוהה מאד
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
אשמח,
כי מה יכול להיות, זה טעים וחלבי וקרמי....
מי האלופה שממציאה לי?
 

אמא לשלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אפשר עדיין לאכול אם זה מריח טוב
 

הודיה בושארי- ציירת

איור דיוקנאות ברמה גבוהה מאד
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי

אמא לשלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
בתור בוגרת מלונית קורונה עד שבועות ניסינו לעשות משהו כזה... ביקשתי שילחו לי פודינג ובסקויטים (לא ביקשתי שילחו כי היינו משועממים ולא היו כבר כמעט אנשים ממש משפחות בודדות...)
עירבבנו חמאה ופרורי עוגיות כבסקויט.
עירבבנו גבינה, פודינג וניל ומעדני וניל עד שהתגבש קצת..
ומלמעלה פיזרנו עוד פרורים.
בגיסה השניה של התערובת היה אותו דבר רק בשכבות ומלמעלה מעדן שוקולד.... ניסינו להקפיא במקפיא הקטן שבחדרים.. נו נו...
הילדים נהנו, אני פחות בכל מקרה עד עצם היום הזה הילדים לא מוכנים להסתכל על מעדנים.... במיוחד לא שוקו או וניל.
תשקלי את זה מראש.
 

seven up

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
יש לי מתכון בשבילך למיני סופגניות אם מעניין אותך.
לערבב 1 כוס קמח וכפית אבקת אפיה על כל גביע,
ליצור כדורים קטנים ולטגן בשמו עמוק עד להזהבה,
לפזר אבקת סוכר מלמעלה וזהו... טעיםםםם וקל מאד להכנה.
 

מקושרת

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
11111111111.png

מומלץ להכפיל או אפילו יותר
 

אגוז מלך

משתמש פעיל
את יכולה להכניס לכוסיות גבינה,
אבל זה ללא אפיה,
לא יודעת כמה יעזור לך עם התאריך........
למתכון:
פירורי עוגת שוקולד לבסיס
מלית אוכמניות
מלית גבינה:
500 גר' גבינה
2 מעדנים וניל
3/4 כוס סוכר
לערבב ביחד,
במיקסר להקציף:
1 שמנת מתוקב
כוס חלב
1 פודינג וניל.
להרכבת הכוסיות:
פירורי עוגה
מלית אוכמניות
גבינה
פירורים
מלית אוכמניות
גבינה
פירורים
 

דפה

משתמש מקצוען
הילדים נהנו, אני פחות בכל מקרה עד עצם היום הזה הילדים לא מוכנים להסתכל על מעדנים.... במיוחד לא שוקו או וניל.
תשקלי את זה מראש.
בדיוק חשבתי לעצמי שעוגה שמורכבת מכמות של מעדנים, לעולם לא תוכלי להסתכל על המוצר יותר.:sick:
מילא, לשים ציפוי למעלה של 2-3 מעדנים, אבל כמות? (פה צריכה להגיע מילה שאסור לאמר על אוכל:p)
כשהייתי ילדה ואבא שלי ראה אני נאבקת לסיים משהו לאכול בגלל "בל תשחית", הוא לימד אותי שהבטן שלנו יקרה יותר מפח זבל....
 

rivkic

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
D I G I T A L
לדעתי כמילוי לעוגת שמרים זה יכול לעוף
נגיד עם שוקולד צ'יפס
את יכולה לשלב את זה בתוך גבינה או שמנת מתוקה מוקצפת או חלב + פודינג כדי לטשטש את הטעם (לא בטוח שצריך)
 

הודיה בושארי- ציירת

איור דיוקנאות ברמה גבוהה מאד
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
אחרי המתכון המוצלח של הסופגניות, והכנתם פעמיים
+ פריקסה,
הטיגון יצא לחופשה קצרה...

לא רוצה לאלתר משהו שיצא מוזר...
חשבתי בסקיוויטים מעל שכבה של מעדן בשילוב...?.....
כמו שעושים ברגיל, ובלי לגלות לאורחים:censored:
 

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
לא יודעת למה נזכרתי...
מכירה את הסיפור / אגדה על השלט לדלת לבית של הרב שטיינמן? (השבוע היה היארצייט)
לא יודעת למה זה מצחיק אותי:
הסיפור בקצרה- נדיב רצה לתת מתנה שלט לדלת. והרב סירב. אחרי הפצרות מרובות נענה- רואים שלט מפואר על דלת מקולפת- צריך להחליף את הדלת, הדלת מפוארת והקירות מקולפים חיבים לסייד, אם מסיידים- הקירות ערומים.. וכו' והכל בגלל שלט לדלת.
בכל מתכון שיהיה לא יותר מ1-2 מעדנים שתוסיפי חומרים בכמות ובמחיר העולה עשרות מונים על ההפסד של התאריך.
תאכלו את זה ככה, עם גרנולה, עם קצפת והשאר תחלקו לשכנים...
מרב רצון לנצל יוצאים מופסדים
 

super tiger

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אחרי המתכון המוצלח של הסופגניות, והכנתם פעמיים
+ פריקסה,
הטיגון יצא לחופשה קצרה...

לא רוצה לאלתר משהו שיצא מוזר...
חשבתי בסקיוויטים מעל שכבה של מעדן בשילוב...?.....
כמו שעושים ברגיל, ובלי לגלות לאורחים:censored:
פודינג וניל אולי
 

super tiger

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מצאתי עוגת קרלו, תכיני רק את הלבן אם את רוצה


רכיבים:

בסיס:
100 גרם קרונפלקס מרוסק גס
100 גרם ממרח שוקולד
2 כפות חלב
שכבת חום:
150 גרם שוקולד מריר
2 גביעי קרלו שוקולד
1 שמנת מתוקה להקצפה
שכבת לבן:
200 גרם שוקולד לבן
2 גביעי קרלו וניל
1 שמנת מתוקה להקצפה
לקישוט:
שוקולד מריר מומס עם חצי שמנת מתוקה/מקופלת מגורדת/סוכריות/פרליני שוקולד/כל מה שעולה לכם לראש.

אופן ההכנה:

את חומרי הבסיס מערבבים ושמים במקפיא.
את שכבת החום ממיסים שוקולד,מוסיפים את הקרלו,מקציפים שמנת ומוסיפים בקיפול.שופכים על התחתית ומקפיאים 3 שעות.
את שכבת הלבן אותו דבר כמו החום ומקפיאים חזרה לעוד 4 שעות.
מוציאים ומקשטים כיד הדמיון. ושומרים במקרר.

אופן ההגשה:

מוציאים מיד ל פני ההגשה פורסים ומתענגים.

Screenshot_2023-12-14-22-16-27-120_com.android.chrome-edit.jpg
 

ניק 4339

משתמש פעיל
לא יודעת למה נזכרתי...
מכירה את הסיפור / אגדה על השלט לדלת לבית של הרב שטיינמן? (השבוע היה היארצייט)
לא יודעת למה זה מצחיק אותי:
הסיפור בקצרה- נדיב רצה לתת מתנה שלט לדלת. והרב סירב. אחרי הפצרות מרובות נענה- רואים שלט מפואר על דלת מקולפת- צריך להחליף את הדלת, הדלת מפוארת והקירות מקולפים חיבים לסייד, אם מסיידים- הקירות ערומים.. וכו' והכל בגלל שלט לדלת.
זה היה עם הגרמי''ל ליפקוביץ,ונכדה שהכינה שלט בבית הספר.
 

הודיה בושארי- ציירת

איור דיוקנאות ברמה גבוהה מאד
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה