דרוש מידע קיבלתי דוח משוטר על ''מהירות'' אבל הוא לא רשם את השעה הנכונה בדוח. זה סיבה לערעור ?

בשעה 4.00 לפנות בוקר, נסעתי בכביש 6 ,בקטע שהמהירות המותרת בו 90, במהירות גבוהה מעל המותר
השוטר רשם לי דוח על 750 ש''ח ו8 נקודות אבל הוא רשם בדוח שהעבירה נעשתה ב 00.30 בלילה
האם זה סיבה לביטול הדוח, מכיון שבשעה 00.30 לא נהגתי בכלל(ובשעה ארבע לפנות בוקר הכבישים יותר ריקיםופחות מסוכן ליסוע מהר)
או שיש אפשרות אחרת לערער?

רעיון טוב

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
ואיך תוכיח שזה לא היה בשעה 00.30 ?
בכו''א חתמת על הדו''ח וכנראה שהסכמת למה שכתוב בו.
(אין לי שום ידיעה - אני רק משער)

מוישי פרומן

משתמש מקצוען
ואיך תוכיח שזה לא היה בשעה 00.30 ?
בכו''א חתמת על הדו''ח וכנראה שהסכמת למה שכתוב בו.
(אין לי שום ידיעה - אני רק משער)
ברור שזה עילה
כל דבר לא נכון ששוטר רשם זה מראה על חוסר אמינות מצידו ופתח לביטול הדוח
תגיש בקשה להישפט
החתימה היא רק על קבלת הדוח ולא מעבר
לא לכתוב שטויות!!!!!!!!!

רעיון טוב

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה

עט

משתמש מקצוען
אם יש עדות ברורה שבשעה 00:30 לא היית בנהיגה
(למשל, ראו אותך במקום אחר)
אז יכול להיות שאפשר לבטל את הדוח

(הבעיה שגם אתה מודה שנסעת שלא כחוק, רק בשעה אחרת, אז למה שיבטלו?? - סתם שאלה, לא שאני מבין משהו.........)

מוישי פרומן

משתמש מקצוען

(הבעיה שגם אתה מודה שנסעת שלא כחוק, רק בשעה אחרת, אז למה שיבטלו?? - סתם שאלה, לא שאני מבין משהו.........)
תתייעץ עם עוד
השעה מצולמת במצלמת גוף של השוטר
משם יקחו הוכחה
ואז כל עדותו של השוטר לא אמינה

אני וביתי

משתמש מקצוען

זה לא הולך ככה יש דיני ראיות ואם הדוח לא תקין הוא נפסל ולא שווה כלום. מי שמספר שנסע על מהירות גבוהה לא יעשו לו כלום, וגם שלא חייב לספר מה עשה רק שידבר על השעה של הדוח ויביא הוכחה שהיה אז במקום אחר סיכוי גדול לביטול הדוח.

תודה לכל המגיבים.
התקשרתי היום למוקד 110, ואמרתי להם שהדוח לא רשום בשעה הנכונה ובשעה 00.30 ההייתי באירוע ולא בנהיגה
אז היא אמרה לי ''אין בעיה תבקש שיתקנו לך את הדוח...'' ושאלתי אותה אם יש איזה תיעוד או הוכחות לדוח .אז היא אמרה לי שלא!!!.
השאלה היא האם לנסות לערער,או לבקש להישפט?

אני וביתי

משתמש מקצוען
תודה לכל המגיבים.
התקשרתי היום למוקד 110, ואמרתי להם שהדוח לא רשום בשעה הנכונה ובשעה 00.30 ההייתי באירוע ולא בנהיגה
אז היא אמרה לי ''אין בעיה תבקש שיתקנו לך את הדוח...'' ושאלתי אותה אם יש איזה תיעוד או הוכחות לדוח .אז היא אמרה לי שלא!!!.
השאלה היא האם לנסות לערער,או לבקש להישפט?
תתייעץ עם עו"ד. באגודת ישראל יש יעוץ עם עו"ד בנושא תעבורה תברר.

קרעפט

משתמש מקצוען

basis20

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
לדעתי - זו עילה לתבוע את השוטר שבשעה שכתוב בדו"ח הוא עצר משהו שעל ידי פרוטקציה החליט לוותר לו ולכן מצא את הבא בתור כקרבן.
ייתכן שאף המהירות לא הייתה מדוייקת ועוד פרטים.
עם תכנון נכון וייעוץ מקצועי כמעט בטוח שיהיה ניתן להקל.

העשיל פרידמאן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
בלת"ק
מידיעה ומנסיון בתחום אם יש אליבי מוצק שבאותו זמן היית במקום אחר [קבלה של דלק חנות וכו'] הדו"ח מבוטל!
בתנאי שלא תודה בביצוע המעשה ובעצם לא תודה בכלום, רק תנופף עם זה שיש בידך קבלה מחנות בבני ברק בשעה שבאותו שעה הונפק דו"ח בירושלים.
בהצלחה!

בעזרת ה'

משתמש פעיל
מצטרף לאשכול,
שכרתי רכב ושוטר כתב 5:50 בוצעה העבירה, ואני חתמתי במשרד להשכרת רכב ב 5:57 ולהוציא אותו זה עוד 20 דקות בערך.
ויש בידי מסמך שבשעה 5:50 לא היה בידי הרכב.
??

העשיל פרידמאן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מצטרף לאשכול,
שכרתי רכב ושוטר כתב 5:50 בוצעה העבירה, ואני חתמתי במשרד להשכרת רכב ב 5:57 ולהוציא אותו זה עוד 20 דקות בערך.
ויש בידי מסמך שבשעה 5:50 לא היה בידי הרכב.
??
נו מצוין!
תשלח בקשה לערעור בצירוף המסמכים

בשעה 4.00 לפנות בוקר, נסעתי בכביש 6 ,בקטע שהמהירות המותרת בו 90, במהירות גבוהה מעל המותר
השוטר רשם לי דוח על 750 ש''ח ו8 נקודות אבל הוא רשם בדוח שהעבירה נעשתה ב 00.30 בלילה
האם זה סיבה לביטול הדוח, מכיון שבשעה 00.30 לא נהגתי בכלל(ובשעה ארבע לפנות בוקר הכבישים יותר ריקיםופחות מסוכן ליסוע מהר)
או שיש אפשרות אחרת לערער?
יש פה למישהו מספר של עו''ד לתעבורה ?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  0  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה