כללי קורס שידרוג אישי, יש דבר כזה?

רחליש

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
אני גרפקאית מנוסה, עובדת בתוכנות cs4 אבל מרגישה שאני ממש לא מגיעה לכל הפינות (מנצלת לדעתי חצי מיכולות התוכנה, אולי קצת יותר ) אני משתדלת להשתדרג כל הזמן, ומחפשת הרבה מידע ברשת ובהרצאות. ועברתי קורס מקצועי לפני שהחלפתי את פריהנד באילוס' ואינד'.
לאחרונה הגעתי למסקנה שאני צריכה קורס שיתאים לצרכים שלי- כלומר, שאני אכתוב את כל השאלות, והמורה בקורס האישי ישיב לי לפי מה שאני צריכה +דברים טובים אחרים שיהיו לו להציע.
(זה אמור להיות משהו חד פעמי ולא ארוך.)

בקיצור רציתי לדעת האם יש חיה כזו- קורס פרטי?

מישהו מכיר דבר כזה?

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
תפני למורות לגרפיקה ותשאלי אם מוכנות לעזור לך בזה תמורת תשלום הוגן.

חדוה

משתמש מקצוען
קורס פרטי

גם אני חשבתי כמוך
למדתי פרטי יש מישהיא שמעבירה שיעורים פרטיים בכל הרמות
אני חושבת שהיא מקצועית תוכלי לברר זאת מולה
אם תרצי מספר תפני אלי באישי

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
קשה להמליץ, כי אם זה לא פרוג, זה ימחק.

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
גינגית, אל תהיי רעה :)

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
אני מנסה להיות רעה ולא מצליח לי.

מי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
גם אני כגרפיקאית מנוסה חושבת לא פעם על העניין, ואני לא חושבת שמורות לגרפיקה זה הפתרון. עבדתי פעם במקביל למישהי שהיא גם מעצבת וגם מורה באחד המקומות הנחשבים במגזר שלנו, כמובן לא אוכל לציין את שמו, ואני מוכרחה לומר שהיה לי הרבה הרבה מה להוסיף לה.
מה שכן מאד מומלץ, זה לגלוש הרבה לפרוג...:)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה