קשה לי להאמין שזה למתקדמים.ספרים של רן בר-זיק - מומלץ מאד.
דיגיטלי/מודפס
Home | ספרי פיתוח בעברית
ללמוד תכנות בעברית - אוסף ספרי תכנות בעברית בהוצאת הקריה האקדמית קרית אונו ובתמיכת החברות ויקס, אלמנטור, אאוטבריין, איירון סורס ועוד שורת חברות מובילות.hebdevbook.com
אל תאמין, תבדוק...קשה לי להאמין שזה למתקדמים.
זה לא פתוח לי, אבל מה שאני ממליצה הוא של stephan grieder
אני ממליץ על השני, של Maximilian Schwarzmüller, הוא מדריך מאוד יסודי ואחרי הקורס לא תהיה פינה בריאקט שלא תהיה מובנת.המליצו כאן על אחד מהקורסים הללו:
Modern React with Redux Training Course
Master React and Redux Toolkit. Includes RTK Query, tons of custom hooks, and more! Course 100% Updated November 2022www.udemy.comלא זוכרת מה מבניהם.React 16: The Complete Course (incl. React Router 4 & Redux)
Dive in and learn React.js from scratch! Learn Reactjs, Hooks, Redux, React Routing, Animations, Next.js and way more!www.udemy.com
נראה לי שזאת הייתה ההמלצה של @java
עריכה: תיקנתי את הקישורים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: