דרוש מידע קורס עריכת וידאו

shaulyo

משתמש חדש
היי שלום לכולם אני חדש פה את האמת אס ככה אני בן 26 פלוס ילד בגיר ישיבות וכרגע אני שוקל ללמוד מקצוע ורציתי מאד ללמוד עריכת וידאו ולא בזום אני מחפש מישהו מקצועי שמלמד פרטי אשמח לעזרה בנושא#

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
היי שלום לכולם אני חדש פה את האמת אס ככה אני בן 26 פלוס ילד בגיר ישיבות וכרגע אני שוקל ללמוד מקצוע ורציתי מאד ללמוד עריכת וידאו ולא בזום אני מחפש מישהו מקצועי שמלמד פרטי אשמח לעזרה בנושא#
אמנם זום זה מעצבן נורא, אבל מצד שני ממליץ לך ללמוד בקורס שיש אפשרות לצפות בהקלטות של השיעורים שהשתתפת בהם, אם יש כזה קורס פרונטלי מעולה, אם לא אז עדיף זום.
יש כ"כ הרבה פרטים וכלים שתפספס המון אם לא יהיה לך תיעוד, תמיד ששואלים בפעם השניה מסבירים פחות בהרחבה.

ללמוד מאדם פרטי זה קצת יתרונות של ניצול זמן, אבל הרבה חסרונות, לא מומלץ
אולי אחרי ששולטים בבסיס וצוברים נסיון של תקופת מה, כדאי לקחת מספר שיעורים אצל המאסטרים כדי להתפתח (ואגב יש מלא הדרכות כאלה ביוטיוב וכד'), אבל ממש לא בלימוד הבסיס.

נמש =)

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אפשר לשאול למה צריך את כל הפרטים שלך בשביל השאלה הזו?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה