שלום וברכה,
הנני לבקש את עזרת הציבור לקבלת מידע על קורס עזרה ראשונה (קורס חובשים) מקוון .
הקורס המתוקשב הינו של חברת 'אריאל מדייק' המתמחה בקורסים והכשרה של חובשים, מגישי עז"ר, פרמדיקים וכו'...
מחמת שאני משתמש בסינון אך-ורק של נט-פריי, שאלתי בפניה לנט-פריי לגבי האתר והסינון בו (בגלל שאני לא מעוניין איני רוצה לשלם כסף, ובמשך הקורס השוטף והמבחנים ללחוץ על כל סרטון ותמונה לאישור....)
ותגובתם הייתה כך:
מבחינתנו האתר פתוח באופן מלא, מלבד סינון התמונות.
באתר הזה - http://a102.co.il/ גם אין סינון על התמונות.
מיותר לציין שאיננו מבטיחים דבר, וכדאי להתייעץ עם מישהו שהשתמש באתר דרך הסינון בעבר.
למותר לציין, שהלמידה המתוקשבת מתנהלת כך: בכל שלב (יחידה) יש 4 חלקים
1. מידע שוטף - שעליו אפשר לחזור שוב ושוב.
2. חומר לימודי חד פעמי.
3. סרטון מעשי על הפעולה והיחידה שנלמדה.
4. מבחן חד פעמי על החומר הנלמד (קצוב בזמן!)
-> בסוף ה44 או 84 שעות ישנו מפגש של קורס מעשי של 6 שעות במשרדי החברה בעיר 'אלעד'.
ברצוני לבקש מידע, אם יש משהו שעשה או יודע משהו לגבי הקורס, ואם באמת אכן הכל פתוח בקורס און-ליין ואין בעיות כלל???
הקורס באמת ברמה טובה ועשירה דיו???
תודה רבה רבה!!!
הנני לבקש את עזרת הציבור לקבלת מידע על קורס עזרה ראשונה (קורס חובשים) מקוון .
הקורס המתוקשב הינו של חברת 'אריאל מדייק' המתמחה בקורסים והכשרה של חובשים, מגישי עז"ר, פרמדיקים וכו'...
מחמת שאני משתמש בסינון אך-ורק של נט-פריי, שאלתי בפניה לנט-פריי לגבי האתר והסינון בו (בגלל שאני לא מעוניין איני רוצה לשלם כסף, ובמשך הקורס השוטף והמבחנים ללחוץ על כל סרטון ותמונה לאישור....)
ותגובתם הייתה כך:
מבחינתנו האתר פתוח באופן מלא, מלבד סינון התמונות.
באתר הזה - http://a102.co.il/ גם אין סינון על התמונות.
מיותר לציין שאיננו מבטיחים דבר, וכדאי להתייעץ עם מישהו שהשתמש באתר דרך הסינון בעבר.
למותר לציין, שהלמידה המתוקשבת מתנהלת כך: בכל שלב (יחידה) יש 4 חלקים
1. מידע שוטף - שעליו אפשר לחזור שוב ושוב.
2. חומר לימודי חד פעמי.
3. סרטון מעשי על הפעולה והיחידה שנלמדה.
4. מבחן חד פעמי על החומר הנלמד (קצוב בזמן!)
-> בסוף ה44 או 84 שעות ישנו מפגש של קורס מעשי של 6 שעות במשרדי החברה בעיר 'אלעד'.
ברצוני לבקש מידע, אם יש משהו שעשה או יודע משהו לגבי הקורס, ואם באמת אכן הכל פתוח בקורס און-ליין ואין בעיות כלל???
הקורס באמת ברמה טובה ועשירה דיו???
תודה רבה רבה!!!