זה אני מבין. אבל אחרי שהם בדקו ופתחו אני מניח שזה פתוח לכולם (ראיתי שם סרטונים פתוחים, בלי שביקשתי משהו).צריך לבקש כל פעם מחדש,
אפשר לבקש 3 סרטונים בפניה אחת.
אפשר להצביע פה שיעשו את זה כמו יוטיוב.
שאלה טובה.זה אני מבין. אבל אחרי שהם בדקו ופתחו אני מניח שזה פתוח לכולם (ראיתי שם סרטונים פתוחים, בלי שביקשתי משהו).
אז למה לא לשתף את המידע הזה - מה כבר פתוח.
יש אתר בשם https://koshercode.netlify.app שמקבץ משאבים עבור מתכנתים שומרי תומ"צ.אפשר ליצור רשימה כזו:
Microservices with Node JS and React
Build, deploy, and scale an E-Commerce app using Microservices built with Node, React, Docker and Kuberneteswww.udemy.comModern React with Redux Training Course
Master React and Redux Toolkit. Includes RTK Query, tons of custom hooks, and more! Course 100% Updated November 2022www.udemy.comGit from Basics to Advanced: Practical Guide for Developers
Learn Git from basics to advanced level. During the course we will create our own project that we will manage with Gitwww.udemy.com
פתחתי ISSUE כאן: https://github.com/shayaulman/kosher-code/issues/48מוזמנים לפתוח issue (או הכי טוב PR) עם רשימה של קורסים מאושרים.
סליחה על ההקפצה.Modern React with Redux Training Course
Master React and Redux Toolkit. Includes RTK Query, tons of custom hooks, and more! Course 100% Updated November 2022www.udemy.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: