מידע שימושי קורנפלור וקמח תפו"א זה אותו הדבר?

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אני ראיתי שבפשטידת בצל וכד' לא מומלץ להחליף מקמח תפו"א לקורנפלור.
להסמיך מרק: קורנפלור- טוב,
לפנקייק / וופל בלגי: קורנפלור
עוגות: קמח תפו"א בד"כ טוב (עם קורנפלור לא הצלחתי עדיין לבדוק)

לי נראה שכך:
בקורנפלור יש משהו יותר מקשה
ובקמח תפו"א יש יותר טעם

תקנו אותי אם אני טועה , בדיוק מנסה לפענח...
 
נערך לאחרונה ב:

שרה arch

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
לא אותו דבר
אבל מחליפה בלי בעיות
 

הארז

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
עֲמִילָן תִּירָס (קרוי גם קוֹרְנְפְלוֹר) הוא עמילן המופק מגרעין נבט התירס (Cereal Germ), ... עמילן זה משמש לבישול, אפייה, הסמכת בלילות ורטבים, ייצור סירופ תירס
ויקי
 

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
ממה שניסינו אצלנו, קמח תפו"א מייבש את העוגות והופך אותן לדחוסות וכבדות.
גם בבלינצס וקרפ צרפתי, הוא פחות מתאים.
הקורנפלור מקליל ומאוורר אותם, הקמח תפו"א מייבש.

עריכה - הכוונה לעוגות ללא גלוטן שבהן כמות הקמח משמעותית. אולי בעוגת גבינה עם 3 כפות קמח, זה לא יורגש.
 

שינדי- זה אני.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
שניהם עמילנים!!!!
או של תירס או תפו''א
אפשר להחליף בינהם ברוב הדברים והמתכונים.
אך כפי שנכתב- לקורנפלור יש טעם חזק יותר.
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
לא באה לבטל חלילה מה שכתבו ידעניות ממני,
אבל בד"כ ניתן להחלפה
ההבדל לא כ"כ משמעותי
 

1ֹ_RACHEL

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
בקרם פטיסייר אפשר להחליף קורנפלור בקמח תפו"א?
 

המימד הנוסף

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני ראיתי הבדל משמעותי גם ב3 כפות בעוגת גבינה, קמח קורנפלור הרבה יותר טעים, ואני לא איזה קונדיטורית.... גם בסופלה ההבדל גדול לרעת הקמח תפו''א.

בהסמכה אין הבדל גדול רק חשוב לדעת שאת מידת ההסמכה ניתן לראות רק בהרתחה, ולא כשהנוזל קר.
 

צליל בגיל

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
אני גם ראיתי הבדל בעוגות גבינה
קורנפלור הרבה יותר אוורירי.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה