דוד מרדכי
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
יצא עדכון לאורגן החדש של קורג.
תגיד לו שיביא את הקטרון החדש.יש בכלל להשיג את האורגן הזה?
מוכר בחנות מוזיקה אמר לי שהם ייצרו את זה פעם אחת ושיווקו כדי לעשות 'רעש' ולהזכיר שהם קיימים - אחרי תקופה ארוכה של מחסור באורגניות שלהם, ומאז שהתרוקנה הסחורה הם עדיין לא ייצרו חדשים... הוא טען לי שיש היום הרבה שרוצים לקנות אצלו קורג אבל קונים ימאהה מהסיבה שכבר הרבה זמן לא הגיע לו קורג לחנות..
תגיד לו שיביא את הקטרון החדש.
גם בוני המקצבים צריכים לבדוק את האפשרות לעבוד עליו, הוא נראה הרבה יותר מבטיח
אני ב"ה ג"כ מסודר, עם קורג PA4אני ספציפי לא צריך יש לי טיירוס 5 ... אבל למה לא יהיה טוב שהוא יזמין את זה יהיה מעניין לראות אותו מקרוב
רוב מוחלט של הבאגים סודרו,
את הבלאגן עם האקורדים אפשר לסדר בתוך עריכת המקצב, ככה זה בPA4.רוב מוחלט של הבאגים סודרו,
והמעבר בין המקצבים מהיר כמעט כמו הpa4
כרגע הבאג הקריטי היחיד זה שאם עושים מעברים אחרי שעבר כבר חצי מהמעבר אז זה משאיר את הacc שהיה לפני, ובאינטרו אחד יש איזה בלאגן עם האקורדים (למי שבונה ב''מצב גיטרה'')
לבנות עליו עדיין אי אפשר, אין שום פונקציה של עריכה
Event edit ישאת הבלאגן עם האקורדים אפשר לסדר בתוך עריכת המקצב, ככה זה בPA4.
אך אם אין אפשרות להגיע לשם, אז הבעיה עדיין בתוקף
כן, יש שם רק ״קופי״ חוץ מזה כלום
מוזר מאדכן, יש שם רק ״קופי״ חוץ מזה כלום
לפי קורג באפריל - מאי, יהוא עדכון שיוסיף את הפונקציות החסרותמוזר מאד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: