דרוש מידע קוקה קולה

מושש:)

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
אני שם לב שהיכן שאני גר התחילו להביא הרבה קולה שאיננה בד"ץ העדה החרדית. האם זה בעוד מקומות? וא"כ מהי התופעה הזו האם למישהו יש מושג?

לב מרגיש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
גם אני קניתי בטעות ושתיתי לצערי זרקתי את זה ואם תשאל איך שמתי לב זהו שלא שמתי לב רק לאחר ששתיתי והרגשתי שוני בטעם לדעתי צריך דיווח!או שקוקה קולה החליטו לעבוד בצורת שמים פתוחים אם כך יידע הציבור וייזהר וצריך לדווח על זה לרב לנדא.

מ הלוי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
תבדקו תאריך אחרון לשימוש, גם אני מצאתי כאלה, וכולם היו ישנים מאד עם תאריך תפוגה לשבועות הקרובים.

לאנגער

משתמש מקצוען
התחילו להביא הרבה קולה שאיננה בד"ץ העדה החרדית.
א. אף קוקה קולה היא לא עדה חרדית אלא הרב לנדא.
ב. המשקה הזה לא מיוצר במפעל כאן בארץ אלא מיובא (ניתן לראות זאת כתוב על הפחיות).

השואל מבני ברק

משתמש פעיל
אני שם לב שהיכן שאני גר התחילו להביא הרבה קולה שאיננה בד"ץ העדה החרדית. האם זה בעוד מקומות? וא"כ מהי התופעה הזו האם למישהו יש מושג?
יש שתי תופעות:
1. חנויות שמוכרות קוקה קולה מחו"ל [מיבואנים פרטיים] ללא שום השגחה!!!
2. לפני תקופה התחילו לייצר קוקה קולה באוקראינה בכשרות "מחזיקי הדת בעלז"
[את הסוג השני נראה לי שאפשר למצוא בנתיב החסד]

אהרןאהרן

משתמש פעיל
אין שום קשר לחברה המרכזית למשקאות ולרב לנדא, אלא מדובר בייבוא מקביל.
אגב מבלי להכנס לרמת הכשרות בייבוא המקביל, תשימו לב שהמוצר המיובא יותר זול מהמוצר המקומי למרות שמדובר באותו משקה (עם שינוי מינורי במרכיבים בכל איזור בעולם), מה ששוב מוכיח שיוקר המחיה הוא תוצאה של "עיניים גדולות" של מונופולים חזקים.

נערך לאחרונה ב:

השואל מבני ברק

משתמש פעיל
אין שום קשר לחברה המרכזית למשקאות ולרב לנדא, אלא מדובר בייבוא מקביל.
אגב מבלי להכנס לרמת הכשרות בייבוא המקביל, תשימו לב שהמוצר המיובא יותר זול מהמוצר המקומי למרות שמדובר באותו משקה (עם שינוי מינורי במרכיבים בכל איזור בעולם), מה ששוב מוכיח שיוקר המחיה הוא תוצאה של "עניים גדולות" של מונופולים חזקים.
אין שינוי במרכיבים אבל יש שינוי גדול מאוד בטעם והסיבה לכך היא....
"המים" כידוע רוב המשקה זה מים וככל שהמים איכותיים יותר המשקה יותר טעים
במשקה האוקראיני המים פחות איכותיים [טעם קצת עכור!!]

מושש:)

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
מישהו יודע למה זה כך ומה הצפי לסיום התופעה הזו אולי עוד כמה חודשים לא יהיה אפשרות להשיג קולה בכשרות הרב לנדא. אגב אני משקאות לא בכשרות הרב לנדא לא רק בקולה אלא גם בפנטה/ספרייט...

השואל מבני ברק

משתמש פעיל
מישהו יודע למה זה כך ומה הצפי לסיום התופעה הזו אולי עוד כמה חודשים לא יהיה אפשרות להשיג קולה בכשרות הרב לנדא. אגב אני משקאות לא בכשרות הרב לנדא לא רק בקולה אלא גם בפנטה/ספרייט...
התופעה הזאת לא קשורה לקוקה קולה העולמית אלא יבואן פרטי
החברה המרכזית לייצור משקאות קליםם {"קוקה קולה" ישראל בלע"ז}
לא חושבת להפסיק לייצר!!!!
נ.ב. ספרייט אפשר לשתות גם בלי הכשר [ספרייט רגיל כמובן[ זו ההנחיה של הרב לנדא!!

אבי2000

משתמש סופר מקצוען
אין שינוי במרכיבים אבל יש שינוי גדול מאוד בטעם והסיבה לכך היא....
"המים" כידוע רוב המשקה זה מים וככל שהמים איכותיים יותר המשקה יותר טעים
במשקה האוקראיני המים פחות איכותיים [טעם קצת עכור!!]
דווקא לא.
יש סרטון של קוקה קולה שהסתובב פה לפני עידן,
שם הם מסבירים על ייצור וכו'.. יש להם מכונה מיוחדת שהיא אחראית שהטעם של המים בכל העולם! יהיה אותו טעם, כדי שלא ישפיע על איכות הטעם.

פשיטה

משתמש צעיר
פעם משהו שלח לי
אין אחריות

קבצים מצורפים

• 220754.jpg
    220754.jpg
    KB 46.9 · צפיות: 130

.....

משתמש מקצוען
גם אני קניתי בטעות ושתיתי לצערי זרקתי את זה ואם תשאל איך שמתי לב זהו שלא שמתי לב רק לאחר ששתיתי והרגשתי שוני בטעם לדעתי צריך דיווח!או שקוקה קולה החליטו לעבוד בצורת שמים פתוחים אם כך יידע הציבור וייזהר וצריך לדווח על זה לרב לנדא.
גם לי קרה את אותו סיפור הייתי ברכבת והייתה לי המתנה בלוד של 8 דקות והיה שם מכונה של שתיה ראיתי קוקה קולה קניתי ורק אחרי ששתיתי הרגשתי טעם חדש בהתחלה אמרתי טוב הם ישתדרגו אבל אח"כ לצערי שמתי לב שאני זו שטעיתי

השואל מבני ברק

משתמש פעיל
דווקא לא.
יש סרטון של קוקה קולה שהסתובב פה לפני עידן,
שם הם מסבירים על ייצור וכו'.. יש להם מכונה מיוחדת שהיא אחראית שהטעם של המים בכל העולם! יהיה אותו טעם, כדי שלא ישפיע על איכות הטעם.
לא יודע מה הם עושים אני אומר לך מה המציאות זה טעם שונה!!!!!

חיים טל

משתמש חדש
קוקה קולה החליטו לעבוד בצורת שמים פתוחים אם כך יידע הציבור וייזהר וצריך לדווח על זה לרב לנדא.
הפוך!
זה מתחרה בקוקה קולה המקומי קוקה קולה זה חברה עולמית עם זכיינים מקומיים וכאן מישהו עשה יבוא כדי להתחרות עם המקומי.
אגב בכמה זה יותר זול?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה