א. אף קוקה קולה היא לא עדה חרדית אלא הרב לנדא.התחילו להביא הרבה קולה שאיננה בד"ץ העדה החרדית.
יש שתי תופעות:אני שם לב שהיכן שאני גר התחילו להביא הרבה קולה שאיננה בד"ץ העדה החרדית. האם זה בעוד מקומות? וא"כ מהי התופעה הזו האם למישהו יש מושג?
אין שינוי במרכיבים אבל יש שינוי גדול מאוד בטעם והסיבה לכך היא....אין שום קשר לחברה המרכזית למשקאות ולרב לנדא, אלא מדובר בייבוא מקביל.
אגב מבלי להכנס לרמת הכשרות בייבוא המקביל, תשימו לב שהמוצר המיובא יותר זול מהמוצר המקומי למרות שמדובר באותו משקה (עם שינוי מינורי במרכיבים בכל איזור בעולם), מה ששוב מוכיח שיוקר המחיה הוא תוצאה של "עניים גדולות" של מונופולים חזקים.
התופעה הזאת לא קשורה לקוקה קולה העולמית אלא יבואן פרטימישהו יודע למה זה כך ומה הצפי לסיום התופעה הזו אולי עוד כמה חודשים לא יהיה אפשרות להשיג קולה בכשרות הרב לנדא. אגב אני משקאות לא בכשרות הרב לנדא לא רק בקולה אלא גם בפנטה/ספרייט...
אפשר מקור בבקשה?נ.ב. ספרייט אפשר לשתות גם בלי הכשר [ספרייט רגיל כמובן[ זו ההנחיה של הרב לנדא!!
מה הכוונה?תתקשר למזכירות!!
אין לי את המספר עלי אבל תבדוק במפתח העיר
המזכירות של רב העיר בני ברק [הרב לנדא]מה הכוונה?
דווקא לא.אין שינוי במרכיבים אבל יש שינוי גדול מאוד בטעם והסיבה לכך היא....
"המים" כידוע רוב המשקה זה מים וככל שהמים איכותיים יותר המשקה יותר טעים
במשקה האוקראיני המים פחות איכותיים [טעם קצת עכור!!]
גם לי קרה את אותו סיפור הייתי ברכבת והייתה לי המתנה בלוד של 8 דקות והיה שם מכונה של שתיה ראיתי קוקה קולה קניתי ורק אחרי ששתיתי הרגשתי טעם חדש בהתחלה אמרתי טוב הם ישתדרגו אבל אח"כ לצערי שמתי לב שאני זו שטעיתיגם אני קניתי בטעות ושתיתי לצערי זרקתי את זה ואם תשאל איך שמתי לב זהו שלא שמתי לב רק לאחר ששתיתי והרגשתי שוני בטעם לדעתי צריך דיווח!או שקוקה קולה החליטו לעבוד בצורת שמים פתוחים אם כך יידע הציבור וייזהר וצריך לדווח על זה לרב לנדא.
לא יודע מה הם עושים אני אומר לך מה המציאות זה טעם שונה!!!!!דווקא לא.
יש סרטון של קוקה קולה שהסתובב פה לפני עידן,
שם הם מסבירים על ייצור וכו'.. יש להם מכונה מיוחדת שהיא אחראית שהטעם של המים בכל העולם! יהיה אותו טעם, כדי שלא ישפיע על איכות הטעם.
הפוך!קוקה קולה החליטו לעבוד בצורת שמים פתוחים אם כך יידע הציבור וייזהר וצריך לדווח על זה לרב לנדא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: