ואו תודה הצלת!אולי זה יעזור
דרוש מידע - קווין בי, מה איתם?
המוקד שלהם במעבר - לא עונים שם תנסו פה: 0549668860 מה הכוונה במעבר? ענו לי שבוע שעבר וטענו שהיה להם תקלה טכנית אז זה מעבר או תקלה? מי יודעת אם מה שהם אומרים על סניף חיפה אם הוא באמת במעבר או שנסגר?www.prog.co.il
ממש עזרה ראשונה!!ואו תודה הצלת!
יש הרבה אשכולות בנושאהיה לי תור להיום בבני ברק,
הגעתי והמקום היה סגור.
לא עדכנו שהתור בוטל
לא עונים במוקד מעל לשעה וחצי שהמתנתי עד ייאוש...
מי יודעת מה הלוז?
קיבלתי מחברהמשהי יודעת מה לגבי הסניף במודיעין עילית???
לפני שבועיים הבנתי מחברה שהיה נראה רגיל רק שינוי בשעות פתיחה ומאתמול בבוקר לא זמין
אשמח אם יש למשהי מידע
תודה
מעניין מאד למה היה הצפה של לקוחותקיבלתי מחברה
צפה בקובץ המצורף 1581934
תודה על מה שצרפת !מעניין מאד למה היה הצפה של לקוחות
אין פה מינימום לקיחת אחריות על עדכון הלקוחות במה שקורה.
נתנו ללקוחות להגיע ולגלות שאין למה
הזיה קטן על הסיפור הזה
זה לא אני צרפתיתודה על מה שצרפת !
פשוט הזוי אני בהלם !!!!!
חברה שבעלה עובד בחברת עיכול נכסים של חברת אשראי בדק לי עם החשבונית ששילמתי ועדכן אותי עכשיו- החברה פשטה את הרגל באופן ודאי ואין להם אפשרות לבצע עסקאות כל החשבונות שלהם נחסמו.תודה על מה שצרפת !
פשוט הזוי אני בהלם !!!!!
מה שלא מובן איך הם ממשיכים לפרסם רגיל רגיל. בחמישי עוד פרסמו בקטיפה ואתמול עוד במודיעין עילית.חברה שבעלה עובד בחברת עיכול נכסים של חברת אשראי בדק לי עם החשבונית ששילמתי ועדכן אותי עכשיו- החברה פשטה את הרגל באופן ודאי ואין להם אפשרות לבצע עסקאות כל החשבונות שלהם נחסמו.
מה שכן,משהי שעדיין לא ירדו לה כל התשלומים ששילמה (באשראי) יכולה לפנות לחברת אשראי ולהסביר להם שלא מקבלת מענה מהחברה על העסקה שרכשה, וחברת האשראי יעצרו לה את המשך התשלומים.
למה האשכול הזה נעול?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: