ברישום למערכת תיאום מס יש לי את זה:בתיאום מס רושמים את ההכנסות השנתיות שלך לפי מקומות עבודה
ואת הזיכויים שמגיעים לך - ילדים, תרומות ועוד
זהו
שדה 042 זה "התוצאה" של תיאום המס, בטופס 106 שמסכם את כל המשכורת של השנה אם נוכה מס במשכורת הסכום יופיע תחת שדה 042
אני לא רואה את מהילה תוצאה, איך זה נראה במסמך?ברישום למערכת תיאום מס יש לי את זה:
צפה בקובץ המצורף 1247586
אם אני לא מוצאת את השדה 042 אין לי איך להתחבר למערכת.
רשום שם בהערה שזה רלוונטי רק אם ניכו לך מס במשכורתאם אני לא מוצאת את השדה 042 אין לי איך להתחבר למערכת.
אין לי את הקוד הזה...רשום שם בהערה שזה רלוונטי רק אם ניכו לך מס במשכורת
את צריכה לקחת טופס 106 של שנת 2021 ולראות אם נוכה.
אם את יודעת שלא, ואין לך עוד פרטי זיהוי, תאלצי ללכת למס הכנסה לקבל קוד VTEL - ואז תוכלי למלא את אפשרות הזיהוי האחרונה
אז תאלמי ללכת למס הכנסה עם ת.ז. ולקבלאין לי את הקוד הזה...
אי אפשר דרך האתר?אז תאלמי ללכת למס הכנסה עם ת.ז. ולקבל
זה קוד לצורך זיהוי בתהליך ההזדהות לקבלת קוד קבועאי אפשר דרך האתר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: