סינונים קוד שגיאה 0x80004005

פנחס ציור עיפרון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
שלום לכולם . (נא להיות עניניים ולא להיכנס להשקפה, תודה רבה)יש לי הגנה של אתרוג ואני מעוניין להוריד משחק כלשהו מחנות מיקרוסופט סתם משחקים ואפליקציות הוא מוריד, הבעיה היא שאני קניתי גיים פאס (מנוי חודשי למשחקים של אקסבוקס ) וכשאני מנסה להוריד משחקים דווקא של המנוי גיים פאס הוא רושם לי את השגיאה הזאת 0x80004005, ומי שמכיר גם כשאני נכנס לאפליקציית אקסבוקס הוא לא נכנס לחשבון שלי אלא רושם את אותו קוד שגיאה (וכנראה בגלל זה אני לא מצליח להוריד במייקרוסופט סטור כי הוא מסונכרן עם האפליקציה של אקסבוקס )האם יש למישהו פיתרון אמיתי בשבילי (אני כבר הסתכלתי במדריכים קצת ולא עזר גם שאלתי בקהילה של מייקרוסופט לא יודע כמה הם מבינים בהגנה של אתרוג) וככל הנראה זה מגיע באמת מההגנה של אתרוג, השאלה האם יש פיתרון כלשהו מבלי להסיר את הגנת אתרוג

תודה מראש לכל מי שיספק לי פיתרון (ושוב נא להיות ענייניים )

דמוקרטיה

משתמש פעיל
תנסה לדבר עם אתרוג יכול להיות שזה אמור להיות פתוח
ולא נכנס עדיין לרשימה הלבנה (כלומר עדיין לא אושר)
נ.ב אני לא יודע אם אתרוג מבוססת על רשימה שחורה או לבנה כמו בנטפרי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה