תפנה לקוד וננסה לתקןאשמח מאוד אם מישהו יעלה קוד לתאריך עברי + פרשת השבוע לאקסס או לאקסל
בקוד שהעלו פה בפורום, הפרשה בשבועות אלו כשיש הבדל בין הפרשה בארץ לפרשה בחו"ל לא נכון,
גם כשמגדירים בקוד את המיקום לא"י.
אני לא רואה בקוד התייחסות לחו"ל. הפונקציה IsIsrael מחזירה תמיד TRUE.שיש הבדל בין הפרשה בארץ לפרשה בחו"ל לא נכון,
גם כשמגדירים בקוד את המיקום לא"י.
מה שכתבתם נכון לחו"ל כי הELSE מתייחס לחו"ל.יוצא שפרשות בהר ובחוקותי לא מתחברות בשנים שאינן מעוברות וכל אחת מקבלת בספירה שבת משל עצמה.
אני גם הוספתי את הקודאני הוספתי שם את השורות לבדיקה האם פסח חל בשבת ואינו שנה מעוברת אז הוא נפרד
09/03/2024 |
27/07/2024 |
24/05/2025 |
לפי ההערה שכתב המתכנת אין צורך בבדיקה הזאת, כיוון שאם השנה אינה מעוברת ופסח חל בשבת, ראש השנה בהכרח חל ביום חמישי. (החריגה הזאת שפסח חל בשבת בשנה פשוטה קיימת רק כאשר זו שנה של 354 ימים ורה"ש ביום חמישי)Weekday(fRoshHashanah(nYearH)) = 5
אכן נראה שהבעיה בקוד הזה, אבל כאשר שמחת תורה חל בשבת. ואמנם כאשר רה"ש בשבת גם שמחת תורה בשבת, אבל בתאריכים שבין רה"ש לשמחת תורה בשנה שרה"ש חל בשבת, צריך להתחשב ביום שחל בו שמחת תורה בשנה הקודמת.לדעתי הבעיה בקוד הבא ולכן הוספתי לו if
Private Function InitWorkingShabbos(d As Date) As Date
Dim nYearH As Long
Dim nMonthH As Long
Dim nDateH As Long
GregToHeb d, nYearH, nMonthH, nDateH
rh = HebToGreg(nYearH, 1, 1)
d = ShabbosOfDate(d)
InitWorkingShabbos = ShabbosOfDate(PreviousSimchasTorah(d)) '''''' '
If Weekday(rh) <> 7 Then
InitWorkingShabbos = InitWorkingShabbos - 7
End If
End Function
נראה לי שעכשיו זה תקין אבל לא הספקתי לבדוק יסודי
Private Function InitWorkingShabbos(D As Date) As Date
Dim prvST As Date
D = ShabbosOfDate(D)
prvST = PreviousSimchasTorah(D)
If Weekday(prvST) = 7 Then
InitWorkingShabbos = prvST
Else
InitWorkingShabbos = ShabbosOfDate(prvST) - 7
End If
End Function
כפי שכבר כתבתי ל @משה כהנא לא הספקתי לבדוק את התוצאהצריך להתחשב ביום שחל בו שמחת תורה בשנה הקודמת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: