דרוש מתכון קוגל אטריות- תלמדו אותי מאפס,

AVIGAIIL M

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לא יודעת למה דוקא את זה הפילו עליי להכין מהחיידר של הבן שלי
מחר יש להם סיום ומסיבה וביקשו שאכין קוגל אטריות בסיר ולא בתבנית,
בחיים לא הכנתי את הדבר הזה,
ולמען האמת לא ממש אוהבים אצלי


בקיצור- מהיום למחר- יש לי סיכוי?
זה משהו שרק מי 'שיודע יודע' סוג של סודות שעוברים בשקט מדור לדור...

צריכה הסבר מדוייק מהתחלה
אשמח מאוד!
תודה רבה!!
 

לעת עתה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
זה מתכון מנצח!

כמה הערות ושידרוגים שיכולים להוסיף:
הקרמל מוכן כשבמרכז מתחיל להיווצר צבע שחור ומסביב בועות.
כשהקרמל מוכן, לשפוך קודם את האיטריות ואז את המים וכו'
בשלב הזה להוסיף שלוק שמן, 2 שקיות סוכר וניל ועוד כף סוכר בנוסף הרשום במתכון.
ממליצה להכין לעצמך בתבנית, לטעום, לתקן תיבול, ולהכין בסיר לחיידר.
 
נערך לאחרונה ב:

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
מתכון שלי הכל בסיר 1 (כוסות 180 מ"ל)

לקרמל
3/4 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
---
חבילה אטריות 400 גרם
אח"כ מוסיפים 6.5 כוסות מים רותחים
3/4 כוס סוכר
1 כף מלח
2 כפיות פלפל שחור
---
4 ביצים

להשחים את השמן והסוכר ולערבב היטב עם כף עץ עד שנוצר קרמל.
ברגע שנוצר קצף מהקרמל להוסיף את האיטריות (זה מקרר קצת את הקרמל)
להוסיף 6.5 כוסות מים רותחים, לבחוש היטב
ולהוסיף סוכר מלח פלפל
ולבשל על אש קטנה 10 דקות עד שהאיטריות סופגות את רוב המים.
לכבות את האש ולצנן כחצי שעה. לבחוש מידי פעם.
להוסיף לסיר את הביצים ולבחוש היטב.
לשים ב - תבנית חד פעמי קטנה (20*25) מרופדות בנייר אפיה משומנות קצת ולאפות בחום בינוני למשך שעה ללא כיסוי

*אפשר להוסיף / להוריד סוכר / פלפל לפי הטעם (לילדים הייתי מורידה מהפלפל ומוסיפה קצת סוכר)
-----
אפשר גם לאפות בסיר, או על הגז,
 
נערך לאחרונה ב:

AVIGAIIL M

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
תודה רבה!!!

יש מצב שאתן מסבירות לי בדיוק איזה אטריות צריך
הצהובות האלה?
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
מתכון שלי הכל בסיר 1 (כוסות 180 מ"ל)

לקרמל
3/4 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
---
חבילה אטריות 400 גרם
אח"כ מוסיפים 6.5 כוסות מים רותחים
3/4 כוס סוכר
1 כף מלח
2 כפיות פלפל שחור

להשחים את השמן והסוכר ולערבב היטב עם כף עץ עד שנוצר קרמל.
ברגע שנוצר קצף מהקרמל להוסיף את האיטריות (זה מקרר קצת את הקרמל)
להוסיף 6.5 כוסות מים רותחים, לבחוש היטב
ולהוסיף סוכר מלח פלפל
ולבשל על אש קטנה 10 דקות עד שהאיטריות סופגות את רוב המים.
לכבות את האש ולצנן כחצי שעה. לבחוש מידי פעם.
להוסיף לסיר את הביצים ולבחוש היטב.
לשים ב - תבנית חד פעמי קטנה (20*25) מרופדות בנייר אפיה משומנות קצת ולאפות בחום בינוני למשך שעה ללא כיסוי

*אפשר להוסיף / להוריד סוכר / פלפל לפי הטעם (לילדים הייתי מורידה מהפלפל ומוסיפה קצת סוכר)
-----
אפשר גם לאפות בסיר, או על הגז,
כמה ביצים?
 

AVIGAIIL M

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מתכון שלי הכל בסיר 1 (כוסות 180 מ"ל)

-----
אפשר גם לאפות בסיר, או על הגז,
אם אני צריכה בסיר
אז איך על הגז?
על אש נמוכה?

או שאפשר להכניס את הסיר לתנור?
בעצם רק סיר עם ידיות מתכת, נכון?
או סיר חד פעמי?
אפשר?!
 

בני ברקים...

משתמש פעיל
מתכון שלי הכל בסיר 1 (כוסות 180 מ"ל)

לקרמל
3/4 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
---
חבילה אטריות 400 גרם
אח"כ מוסיפים 6.5 כוסות מים רותחים
3/4 כוס סוכר
1 כף מלח
2 כפיות פלפל שחור

להשחים את השמן והסוכר ולערבב היטב עם כף עץ עד שנוצר קרמל.
ברגע שנוצר קצף מהקרמל להוסיף את האיטריות (זה מקרר קצת את הקרמל)
להוסיף 6.5 כוסות מים רותחים, לבחוש היטב
ולהוסיף סוכר מלח פלפל
ולבשל על אש קטנה 10 דקות עד שהאיטריות סופגות את רוב המים.
לכבות את האש ולצנן כחצי שעה. לבחוש מידי פעם.
להוסיף לסיר את הביצים ולבחוש היטב.
לשים ב - תבנית חד פעמי קטנה (20*25) מרופדות בנייר אפיה משומנות קצת ולאפות בחום בינוני למשך שעה ללא כיסוי

*אפשר להוסיף / להוריד סוכר / פלפל לפי הטעם (לילדים הייתי מורידה מהפלפל ומוסיפה קצת סוכר)
-----
אפשר גם לאפות בסיר, או על הגז,
חסר ביצים במתכון
?
 
נערך לאחרונה ב:

לעת עתה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
פשוט המתכון של @חדוי כינרת מושלם עם כל ההסברים הכי ברורים
ורק עם אטריות סבתא, אם לא זה לא זה
זה המתכון שהעליתי למעלה, רק שהניקית החליפה את שמה
תודה

שמנה לב לעדכון שהוספתי
 
נערך לאחרונה ב:

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
╛אם אני צריכה בסיר
אז איך על הגז?
על אש נמוכה?

או שאפשר להכניס את הסיר לתנור?
בעצם רק סיר עם ידיות מתכת, נכון?
או סיר חד פעמי?
אפשר?!
הוראות לאפיה בסיר:
הורידי את הידיות
רפדי את הסיר בנייר פרגמנט והמשיכי כמו שכתבתי,
כסי היטב בנייר פרגמנט ואפי כנ"ל

הוראות לבישול בסיר על הכיריים:

רפדי את הסיר בנייר פרגמנט והמשיכי כמו שכתבתי,
כסי במכסה תואם ואפי על להבה קטנה כ-3/4 ש'.
קררי לגמרי
הפכי לצד השני ואפי עוד כחצי שעה.
בהצלחה

נ.ב.
קוגל ירושלמי אותנטי והכי מוצלח על הכיריים דווקא בסיר אלומיניום!
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  42  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה