אופיס 365 קובץ וורד נהפך ללא זמין

אלן

משתמש רשום
קובץ וורד נהפך ללא זמין, (אולי זה משנה, אז אציין שמשקלו כ 2 מגה)
ובמקום שישאר כשהיה, word 2007 document
נהיה, word 2007 Macro-enabled document
שכאשר מנסה לפתחו אומר חלון שאירעה שגיאה בפתיחת הקובץ
איך מצילים אותו
תודה

Rרחמים

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
בעקבות מה זה קרה?
האם הקובץ היה מאוחסן בהתקן חיצוני וההתקן התנתק וכך הקובץ ניזוק?

אלן

משתמש רשום
רחמים תודה
ולשאלתך מה קרה?-
הקובץ פשוט לא נפתח
ולא אירע דבר מסוג מה שתיארת, וקבצים אחרים באותה ספריה נפתחים כרגיל בעז"ה

אלן

משתמש רשום
תודה ל"שמח לעזור"
אכן עזרת ועל ידי שינוי הסיומת הוא נפתח
כמה שאלות שעולות לי מכך
בתחילה לא שמתי לב אבל כשבאתי לשנות כעצתך את הסיומת ראיתי שהיא שונתה לdocm? אני לא שיניתי אותה! אמנם עבדתי על המסמך בהוראות עריכה רבות אבל איך השתנתה הסיומת?
וכשראיתי כך ניסיתי בתחילה לשנות לסיומת רגילה בXP שהיא doc
וזה לא עזר, רק ששיניתי לdocx אז נפתח, לכאורה היה לו להסתפק בסיומות הרגילות באופיס שלי 2003, למה לא הסתפק בזה, ודוקא בסיומת שאינה של אופיס 2003 הוא כן התרצה לפתוח
תודה

שמח לעזור

משתמש מקצוען
D I G I T A L
אני לא יודע למה, וורד 2003 משנה בטעות את הסיומת docx מידי פעם לdocm.
doc לא עובד כי זה פשוט לא מקודד בתבנית 2003 אלא ב2007 ומעלה. docm לא עובד כי זה פשוט שגוי, הקובץ למעשה הוא docx.

אפכא מסתברא

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
אפשר לתפוס טרמפ על האשכול הזה? לאחרונה וורד ממרר את חיי וכמעט כל קובץ שעבדתי עליו לאחרונה הוא עשה אותו "לקריאה בלבד" או שכתב לי "עשית שינויים בתבנית הקובץ" (משהו בסגנון הזה, לא זכור לי הנוסח המדויק) ולא נתן לי לצאת ממנו עד שאלחץ "ביטול". נוצרים קבצים שגויים שיש בשמם הסימון $~. מה זה ועל מה זה?
תודה!

Rרחמים

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
הקבצים עם $~ נוצרים תמיד בכל פתיחת קובץ וורד וזה לא קשור לשגיאה מסויימת.
תבדוק אם לא מותקן לך איזה תוסף לוורד שעושה בעיות

אפכא מסתברא

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
ככל הידוע לי - התוסף היחיד שיש לי לוורד הוא תכנת "נקדנית", אם זה נחשב לתוסף. ואגב, מה אלה הקבצים הללו של $~? יש להם איזה תפקיד?

Rרחמים

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
לא חקרתי למה וורד מייצר אותם, אבל אלו קבצים שוורד יוצר כל אימת שאתה פותח איזה קובץ וכשאתה סוגר את הקובץ וורד מוחק את הקובץ הזה [כנראה ששם וורד שומר שינויים שעדיין לא נשמרו ו/או משהו מעין זה], אם קורת תקלה כל שהיא והוורד נסגר בצורה לא מסודרת הקבצים האלו נשארים וסתם תופסים שטח בדיסק, כדאי מידי פעם לנקות אותם מהמחשב ע"י חיפוש של $~

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה