עדיף אוטוקאד אם יש.מה לקוח צריך להביא למעצבת פנים על מנת התחלת התכנון?תוכנית באוטוקד?או בקבצי פי די אף?(סליחה עם זה שאלה של בורים)
ואם אין אוטוקד?והתוכנית שיש זה רק מקנית הדירה אין שם מידות מפורטותעדיף אוטוקאד אם יש.
אם אין מידות מספקות,ואם אין אוטוקד?והתוכנית שיש זה רק מקנית הדירה אין שם מידות מפורטות
חייב להביא מודד?
תודה רבההאם אין מידות מספקות,
אז כן, יש להזמין מודד.
אלא אם כן המעצבת יכולה להציע גם שירותי מדידה.
הייתי מסתדרת עם זה לתכנון עקרוני (מכניסה לאוטוקאד, מסדרת לקנ"מ נכון לפי מעט המידות ואז עוברת על הקוים)איך שאת רואה חסרים מידות?
תודה רבהההייתי מסתדרת עם זה לתכנון עקרוני (מכניסה לאוטוקאד, מסדרת לקנ"מ נכון לפי מעט המידות ואז עוברת על הקוים)
אבל בשביל לוודא שההצעה באמת ברת ביצוע ולא קשקושים בעלמא הייתי לפחות הולכת לראות שהדירה נראית כמו התכנית, ומחפשת עמודים.
הייתי בודקת כמה מידות ורואה אם זה זהה לשרטוט ורק אחרי זה הייתי ממשיכה. אחרי הריסה הייתי לוקחת מידות ושוב מוודאה היתכנות ופותרת בעיות אם קיימות.
תודה רבהכלקוחה,
לא הייתי ממליצה לכם לתכנן לפי מידות של שרטוט כל כך ישן, וידני וחלקי
השרטוטים הללו לא תמיד תואמים את המציאות
לדירתי, היו 4 שרטוטים כאלו, ישנים וכל אחד הראה מידות אחרות...
(במיוחד בחלוקה הפנימית)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: