לא נכוןעובד רק אם נמצאים בחול או דרך vpn
המספרים שם נמחקים כמדומני לאחר חודש
לפתוח קו רגיל ולנייד לימות המשיחהמספרים שם נמחקים כמדומני לאחר חודש
אני זקוק למספר קבוע, בשביל חשבון בנק
יש משהו אחר?
טעות שלי. לא שמתי לב שביקשת מספר אמריקאיאתה יכול לפרט יותר? איך מניידים לימות המשיח? אפשר לנייד גם מספר פלאפון אמריקאי? עולה כסף?
אתה יכול לפרט יותר? איך מניידים לימות המשיח? אפשר לנייד גם מספר פלאפון אמריקאי? עולה כסף?
הבעיה שgoogle Voice סגור בארץ, ואני לא מצליח לפתוח חשבון כזהיש פתרון מאוד פשוט וחינמי, רקצריך פעם אחד מישהו בארה"ב שיקבל SMSואח"כ אפשר לשנות את זה למספר שלך, יש לגוגל https://voice.google.com/u/0/calls שם אתה מקבל מספר עם SMS בחינם, גם אפשר לחייג ללא עלות לארה"ב לקבל שיחות, כמובן דרך חשבון הגימייל שלך.
לכן בדיוק צריך פעם אחת מישהו בארה"ב, ואז אתה פותח גגול ויוס בארה"ב לא כאן.הבעיה שgoogle Voice סגור בארץ, ואני לא מצליח לפתוח חשבון כזה
אגב, אם היה אפשר לפתוח google Voice, למה צריך שמישהו יקבל פעם אחת sms?
כמדומה שזה לא מדוייק.לכן בדיוק צריך פעם אחת מישהו בארה"ב, ואז אתה פותח גגול ויוס בארה"ב לא כאן.
לכן בדיוק צריך פעם אחת מישהו בארה"ב, ואז אתה פותח גגול ויוס בארה"ב לא כאן.הבעיה שgoogle Voice סגור בארץ, ואני לא מצליח לפתוח חשבון כזה
אגב, אם היה אפשר לפתוח google Voice, למה צריך שמישהו יקבל פעם אחת sms?
לא יודע על מה אתה מדבר, אני מדבר מניסיון, יש לי מספר כזה, ומעודכן בבנק רק את המספר הזה ומתקשר רק אלי.כמדומה שזה לא מדוייק.
המספר האמריקאי נדרש על מנת לחבר את המספר של גוגל אליו.
כלומר, אם מישהו יתקשר למספר של גוגל זה יצלצל במספר שמחובר אליו.
ולכן במקרה זה שהמספר נדרש לצורך פתיחת חשבון בנק, אם יתקשרו מהבנק, זה יצלצל בטלפון באמריקה.
אני מדבר על זהלכן בדיוק צריך פעם אחת מישהו בארה"ב, ואז אתה פותח גגול ויוס בארה"ב לא כאן.
לא יודע על מה אתה מדבר, אני מדבר מניסיון, יש לי מספר כזה, ומעודכן בבנק רק את המספר הזה ומתקשר רק אלי.
לא חייב לקשר מספר, אני לא קישרתי.אני מדבר על זה
צפה בקובץ המצורף 1050060
והצלחת לקבל מספר טלפון אמריקאי לקבלת הודעות דרך google Voice?לא חייב לקשר מספר, אני לא קישרתי.
כמובן.והצלחת לקבל מספר טלפון אמריקאי לקבלת הודעות דרך google Voice?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: