קביעת אות קבועה לכונן נשלף

אקסס

משתמש רשום
קליק ימני על (ה)מחשב(שלי) ניהול מחשב/ניהול דיסקים, קליק ימני על הכונן המדובר, שינוי אות ונתיבי כוננים, משם אתה כבר תסתדר לבד..
בהצלחה, תעדכן.
נ.ב. עם תבחר אות נמוך יש סיכוי שכשהכונן הנ"ל לא יהיה מחובר ותחבר כונן אחר הוא יקבל את האות המוקצעת ואז כשתכניס את הכונן המוגדר יבוטל השינוי שעשית ותצטרך לחזור על הנ"ל.

asf

משתמש פעיל
נכתב ע"י שקדיה;2026103:
יש לי דיסק קשיח חיצוני ואני רוצה שתמיד שאני יחבר אותו הוא יקבל את אותה אות
יש אופציה להגדיר?

נראה לי שע"י סקריפט אפשר, אני רק צריך לחשוב איך בדיוק.

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
נכתב ע"י אקסס;2026346:
קליק ימני על (ה)מחשב(שלי) ניהול מחשב/ניהול דיסקים, קליק ימני על הכונן המדובר, שינוי אות ונתיבי כוננים, משם אתה כבר תסתדר לבד..
בהצלחה, תעדכן.
נ.ב. עם תבחר אות נמוך יש סיכוי שכשהכונן הנ"ל לא יהיה מחובר ותחבר כונן אחר הוא יקבל את האות המוקצעת ואז כשתכניס את הכונן המוגדר יבוטל השינוי שעשית ותצטרך לחזור על הנ"ל.

תודה הצלחתי
עזר לי מאד

asf

משתמש פעיל
נכתב ע"י אקסס;2026346:
בהצלחה, תעדכן.

זה לא מאה אחוז שהדיסק יקבל כל פעם אותו אות.

אקסס

משתמש רשום
נכתב ע"י asf;2026680:
זה לא מאה אחוז שהדיסק יקבל כל פעם אותו אות.

100%, כמובן רק במחשב המדובר למעט מה שציינתי ב-נ.ב.

אין חכם כבעל הניסיון אמר החכם מכל אדם;)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה