מפרסמת בשביל חברה שאין לה גישה לכאן,
מתארגנת קבוצה לרכישת האקשנים של נטלי
היא נתנה הזדמנות מטורפת!!!
כך כתבה:
המחיר היום הוא 265 ש"ח
ואחרי הנחה המחיר הוא- 198 ש"ח.
החבילה המושלמת - גירסה 2 ⋆ Newborn Digital Backdrop
יש כאן הזדמנות ממש לכל אחת, לרכוש את החבילה במחיר שלא יחזור.
כמובן שזה תלוי בקניה קבוצתית.
המחיר כולל הכל. וכאן פרטה עוד קצת:
* בגלל שהאתר הוא אוסטרלי, והמחיר נע מידי יום לפי מדד הדולר, אין מחיר מדוייק. יכול להיות מספר ימים שזה על אותו מחיר, ואז יכול לנוע בשקל-שניים לכל כיוון...
* את יכולה לפתוח את העמוד ולראות בצד ימין של רוב העמודים, יש תיבה לשינוי שער המטבע, ואפשר לראות בשקלים (זאת האופציה האחרונה ILS)
* בהזנת הכתובת ומדינת ישראל בשלב התשלום, גם המס יורד, אז אין תוספת מס בקניה וכולן תקבלנה קבלה למייל לאחר הרכישה.
* למשתתפות שיש להן חסימה חזקה במייל ואין יכולת בצפייה באתר, אני קובעת זמן להתקשרות ומעבירה הזמנה באופן אישי עם כרטיס אשראי.
מי שמעונינת.. להצטרף ולרכוש את החבילה המושלמת הזו..
שתחזור אלי במייל' בסוף שבוע אני סוגרת קבוצה.
8403010 בגימל
מתארגנת קבוצה לרכישת האקשנים של נטלי
היא נתנה הזדמנות מטורפת!!!
כך כתבה:
המחיר היום הוא 265 ש"ח
ואחרי הנחה המחיר הוא- 198 ש"ח.
החבילה המושלמת - גירסה 2 ⋆ Newborn Digital Backdrop
יש כאן הזדמנות ממש לכל אחת, לרכוש את החבילה במחיר שלא יחזור.
כמובן שזה תלוי בקניה קבוצתית.
המחיר כולל הכל. וכאן פרטה עוד קצת:
* בגלל שהאתר הוא אוסטרלי, והמחיר נע מידי יום לפי מדד הדולר, אין מחיר מדוייק. יכול להיות מספר ימים שזה על אותו מחיר, ואז יכול לנוע בשקל-שניים לכל כיוון...
* את יכולה לפתוח את העמוד ולראות בצד ימין של רוב העמודים, יש תיבה לשינוי שער המטבע, ואפשר לראות בשקלים (זאת האופציה האחרונה ILS)
* בהזנת הכתובת ומדינת ישראל בשלב התשלום, גם המס יורד, אז אין תוספת מס בקניה וכולן תקבלנה קבלה למייל לאחר הרכישה.
* למשתתפות שיש להן חסימה חזקה במייל ואין יכולת בצפייה באתר, אני קובעת זמן להתקשרות ומעבירה הזמנה באופן אישי עם כרטיס אשראי.
מי שמעונינת.. להצטרף ולרכוש את החבילה המושלמת הזו..
שתחזור אלי במייל' בסוף שבוע אני סוגרת קבוצה.
8403010 בגימל