עזרה קבוצות דרייברים

מצב
הנושא נעול.

ישראל גיל

משתמש רשום
אני רוצה להיות הדרייבר או המשלוחן, השאלה היא אם יש קבוצות לעבודות מזדמנות??

אתיx

משתמש רשום
אני גם כן רוצה ומחפשת להצטרף לקבוצות איך אני עושה את זה?

וסרמן

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
קודם כל אחרי ההצדעה ל @איציק שוורץ על עמידתו האיתנה על משמר היהדות והשפיות בסביבתו ובביתו, חשוב לי להדגיש לאלו שביקשו ממנו להצטרף לכשר'ע נסיעות שניתן להצטרף לשם בתור נהג או משלוחן רק באם אין לכם סמארטפון או וואטסאפ בכלל.
ואל תנסו להתחכם כי צריך להביא אישור מרב שמכיר אתכם שאתם לא מחזיקים בסמארטפון.
אם אתם עומדים בקריטריון הזה אתם יכולים ליצור קשר במספר 0250.217.82
ואגב, אם העבודה שלכם בתור משלוחנים או דרייברים, ההיתר של לצורך פרנסה כבר נשמט מתחת לרגליים אחרי ההקמה של כשר'ע נסיעות, ככה שכדאי לעשות שאלת רב חוזרת...
(ידוע לי אישית על יותר מנהג אחד ששברו את הסמארטפון או הטאבלט לאחר שהצטרפו לכשר'ע נסיעות)
ובינתיים, לכל היהודים הכשרים והתמימים שבינינו, צורכים נסיעות רק מכשר'ע נסיעות!
(גילוי נאות: אין לי רשיון ולא שום טובת הנאה מכשר'ע נסיעות. אני מפרסם אותם נטו בגלל שהם נותנים אפשרות למאות אברכים ומשפחות להתפרנס בלי הזדקקות למכשירים טכנולוגיים פסולים ושומרים על קדושת המחנה.

אתיx

משתמש רשום
ואם זה לנהג שיש לו וואצאפ ומעונין להצטרף לנסיעות ושליחויות יש גם משהו בשבילו?

וסרמן

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
ואם זה לנהג שיש לו וואצאפ ומעונין להצטרף לנסיעות ושליחויות יש גם משהו בשבילו?
ואגב, אם העבודה שלכם בתור משלוחנים או דרייברים, ההיתר של לצורך פרנסה כבר נשמט מתחת לרגליים אחרי ההקמה של כשר'ע נסיעות, ככה שכדאי לעשות שאלת רב חוזרת...

וסרמן

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
ברידערס
חסידיש

אגב, אחרי הרעש הגדול שכשר'ע נסיעות עשה, התחילו גם שני החברות הללו לפרסם שכביכול יש להם נסיעות כשרות.
הציבור פשוט הצביע ברגליים. (או בגלגלים...)

FSHLOMO

משתמש פעיל
UX UI
D I G I T A L
קודם כל אחרי ההצדעה ל @איציק שוורץ על עמידתו האיתנה על משמר היהדות והשפיות בסביבתו ובביתו, חשוב לי להדגיש לאלו שביקשו ממנו להצטרף לכשר'ע נסיעות שניתן להצטרף לשם בתור נהג או משלוחן רק באם אין לכם סמארטפון או וואטסאפ בכלל.
ואל תנסו להתחכם כי צריך להביא אישור מרב שמכיר אתכם שאתם לא מחזיקים בסמארטפון.
אם אתם עומדים בקריטריון הזה אתם יכולים ליצור קשר במספר 0250.217.82
(ידוע לי אישית על יותר מנהג אחד ששברו את הסמארטפון או הטאבלט לאחר שהצטרפו לכשר'ע נסיעות)
ובינתיים, לכל היהודים הכשרים והתמימים שבינינו, צורכים נסיעות רק מכשר'ע נסיעות!
(גילוי נאות: אין לי רשיון ולא שום טובת הנאה מכשר'ע נסיעות. אני מפרסם אותם נטו בגלל שהם נותנים אפשרות למאות אברכים ומשפחות להתפרנס בלי הזדקקות למכשירים טכנולוגיים פסולים ושומרים על קדושת המחנה.
יש אפשרות אצלהם גם רק לעשות את זה לפעמים?
אין לי אוטו קבוע אבל כשיש לי אשמח לעשות כמה גרושים בדרך

שאטה

משתמש צעיר
אגב הרבה מהחברות שכותבות אפשרות לנהגים ללא סמארטפון זה שקר,
תנו להתקשר אליהם לבקש להצטרף לנהגים ללא הסמארטפון הם כבר התחמקו ממכם יפה מאוד,
פשוט בנסיעות האלה הם אומרים לנהג לא להוציא את הסמארטפון במהלך הנסיעה, ואז הוא משתדל לא להוציא,
ויש מקרים שהוא גם מוציא את הסמארטפון,
חשוב שתשימו לב מאיזה חברה אתם מזמינים.

וסרמן

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
יש אפשרות אצלהם גם רק לעשות את זה לפעמים?
אין לי אוטו קבוע אבל כשיש לי אשמח לעשות כמה גרושים בדרך
כן.
יש אפשרות כזו.
תפנה לכשר'ע נסיעות, אני מכיר אברכים שעושים זאת אצלהם.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה