כן,
לא שכחתי את התאריך.
אני יודעת שעוד רגע תשעת הימים.
אבל מה לעשות, וזה מה שהכנתי היום ויצא ב"ה מופלא?!
אז קבלו שיתוף,
תוכלו להכין עוד לפני תשעת הימים,
או אחרי, אפשר למנגל אותם.
או במהלכם כי בעז"ה משיח יבוא כבר!
אמן.
ל-20 קבבים בינוניים
1 קילו עוף טחון. אפשר בשר בקר, אפשר הודו ואפשר תערובת.
4 ביצים
3/4 כוס פירורי לחם מוזהבים
1 כוס פטרוזיליה או כוסברה קצוצים
2 כפות אבקת מרק בצל
1 כף תבלין ללחם שום של חברת טעם וריח. לחילופין- 4 שיני שום כתושות ומעט פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
מערבבים את כל הרכיבים בקערה גדולה. מערבבי היטב עד שאן גושים כלל. אם התערבות עדיין מדי רטובה- מוסיפים עוד קצת פירורי לחם.
משהים את התערבות למשך כ-10 דקות על השיש.
בידיים לחות יוצרים צורות קבב מהתערובת.
מחממים שמן במחבת פסים ומטגנים על אש נמוכה-בינונית כ-2 דקות מכל צד עש להשחמה נאה. אחר כך מטגנים עוד כחצי דקה מהצדדים הנוספים [הגובה, מקווה שזה מובן]
כך מטגנים את כל הקבבים.
זהו.
אפשר לצלות בגריל בתנור
אפשר לצלות במנגל
תראו כמה הם עסיסיים!
לא שכחתי את התאריך.
אני יודעת שעוד רגע תשעת הימים.
אבל מה לעשות, וזה מה שהכנתי היום ויצא ב"ה מופלא?!
אז קבלו שיתוף,
תוכלו להכין עוד לפני תשעת הימים,
או אחרי, אפשר למנגל אותם.
או במהלכם כי בעז"ה משיח יבוא כבר!
אמן.
ל-20 קבבים בינוניים
1 קילו עוף טחון. אפשר בשר בקר, אפשר הודו ואפשר תערובת.
4 ביצים
3/4 כוס פירורי לחם מוזהבים
1 כוס פטרוזיליה או כוסברה קצוצים
2 כפות אבקת מרק בצל
1 כף תבלין ללחם שום של חברת טעם וריח. לחילופין- 4 שיני שום כתושות ומעט פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
מערבבים את כל הרכיבים בקערה גדולה. מערבבי היטב עד שאן גושים כלל. אם התערבות עדיין מדי רטובה- מוסיפים עוד קצת פירורי לחם.
משהים את התערבות למשך כ-10 דקות על השיש.
בידיים לחות יוצרים צורות קבב מהתערובת.
מחממים שמן במחבת פסים ומטגנים על אש נמוכה-בינונית כ-2 דקות מכל צד עש להשחמה נאה. אחר כך מטגנים עוד כחצי דקה מהצדדים הנוספים [הגובה, מקווה שזה מובן]
כך מטגנים את כל הקבבים.
זהו.
אפשר לצלות בגריל בתנור
אפשר לצלות במנגל
תראו כמה הם עסיסיים!