בשרי קבב עוף---

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
כן,
לא שכחתי את התאריך.
אני יודעת שעוד רגע תשעת הימים.
אבל מה לעשות, וזה מה שהכנתי היום ויצא ב"ה מופלא?!

אז קבלו שיתוף,
תוכלו להכין עוד לפני תשעת הימים,
או אחרי, אפשר למנגל אותם.
או במהלכם כי בעז"ה משיח יבוא כבר!
אמן.

IMG_4849_800x600.jpg


ל-20 קבבים בינוניים

1 קילו עוף טחון. אפשר בשר בקר, אפשר הודו ואפשר תערובת.
4 ביצים
3/4 כוס פירורי לחם מוזהבים
1 כוס פטרוזיליה או כוסברה קצוצים
2 כפות אבקת מרק בצל
1 כף תבלין ללחם שום של חברת טעם וריח. לחילופין- 4 שיני שום כתושות ומעט פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית כמון

מערבבים את כל הרכיבים בקערה גדולה. מערבבי היטב עד שאן גושים כלל. אם התערבות עדיין מדי רטובה- מוסיפים עוד קצת פירורי לחם.
משהים את התערבות למשך כ-10 דקות על השיש.
בידיים לחות יוצרים צורות קבב מהתערובת.

מחממים שמן במחבת פסים ומטגנים על אש נמוכה-בינונית כ-2 דקות מכל צד עש להשחמה נאה. אחר כך מטגנים עוד כחצי דקה מהצדדים הנוספים [הגובה, מקווה שזה מובן]
כך מטגנים את כל הקבבים.

זהו.
אפשר לצלות בגריל בתנור
אפשר לצלות במנגל

תראו כמה הם עסיסיים!
IMG_4850_800x600.jpg
IMG_4848_800x600.jpg
 

יהודיתו

משתמש מקצוען
תודההה רבה על המתכון!!!
הוצאתי את העוף בטחון מהמקפיא .
אגין מחר בע''ה ואעדכן :)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר תודה על המתכון.
בשביל הסקרנות
ראיתי במתכונים לקבבים שמוסיפים סודה לשתייה.
מה את אומרת?
אני לא שמה. יש מתכונים עם ויש בלי

אפשר- זה אמור לאוורר אותן יותר.
יוצאלי אורירי ולא דחוס גם כך ולסודה יש טעם לוואי שבקבבים אנחנו לא אוהבים
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
לגבי התבלין לחם שום

זה התבלין:
7290014217522RGB.jpg


יש לחברה הזו ליין של תבלינים מצוייים ממש

עם אלו התנסיתי, ממליצה ממש:

תיבול לדג. שמה על סלמון עם שמן, מוסיפה קצת צ'ילי מתוק בזילוף. יוצא מעדן
7290014217010.jpg

על האש, מעולה לתיבול בשרים לצליה במנגל. מוסיפה שמן, מעט טריאקי
7290011964689.jpg

תבלין לצ'יפס םיקנטי בסגנון של ביג בייט למי שמכיר. אחרי האפיה או הטיגון של הצ'יפב שופכים מהתבלין ומערבבים.
7290014217119.jpg

תבלין לתפו"א. שמה על תפו"א עם שמן, כורכום ומלח. מערבבת ואופה בתנור. מעולה ממש
7290000134758.jpg

סומק. לתבול בצל חי לשווארמה, פלאפל, על האש. ולסלטים שונים
7290014217201.jpg



נ.ב. אין לי אחוזים בחברה. אני נהנית מאוד מהמוצרים ורוצה שתהנו גם אתם.
תבלין לצי'פס. מזכיר את הצ'יפס המתובל של ביג בייט מי שמכיר. שמה על הצ'יפס כשהם חמים ומערבבת. חריף במידה.
 

camara

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מה הכשרות של התבלינים ?
ואיפה את קונה?
חייבת את התבלין של הציפס של ביג ביט
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מה הכשרות של התבלינים ?
ואיפה את קונה?
חייבת את התבלין של הציפס של ביג ביט
עדה חרדית.
אני קונה בסופר שכונתי אצלינו

זה לא בדיוק של ביג בייט אבל בכיוון
 

פילפילון

אתרוגיסטית חדשה
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יוצרי ai
העני
באיזה חנות יש את התבלינים הללו?
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
מי שרואה בירושלים או בבית שמש את התבלינים הנ"ל שתכוון אותי לחנות.
 

המוכשר !!!

משתמש מקצוען
כן,
לא שכחתי את התאריך.
אני יודעת שעוד רגע תשעת הימים.
אבל מה לעשות, וזה מה שהכנתי היום ויצא ב"ה מופלא?!

אז קבלו שיתוף,
תוכלו להכין עוד לפני תשעת הימים,
או אחרי, אפשר למנגל אותם.
או במהלכם כי בעז"ה משיח יבוא כבר!
אמן.

צפה בקובץ המצורף 1174325

ל-20 קבבים בינוניים

1 קילו עוף טחון. אפשר בשר בקר, אפשר הודו ואפשר תערובת.
4 ביצים
3/4 כוס פירורי לחם מוזהבים
1 כוס פטרוזיליה או כוסברה קצוצים
2 כפות אבקת מרק בצל
1 כף תבלין ללחם שום של חברת טעם וריח. לחילופין- 4 שיני שום כתושות ומעט פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית כמון

מערבבים את כל הרכיבים בקערה גדולה. מערבבי היטב עד שאן גושים כלל. אם התערבות עדיין מדי רטובה- מוסיפים עוד קצת פירורי לחם.
משהים את התערבות למשך כ-10 דקות על השיש.
בידיים לחות יוצרים צורות קבב מהתערובת.

מחממים שמן במחבת פסים ומטגנים על אש נמוכה-בינונית כ-2 דקות מכל צד עש להשחמה נאה. אחר כך מטגנים עוד כחצי דקה מהצדדים הנוספים [הגובה, מקווה שזה מובן]
כך מטגנים את כל הקבבים.

זהו.
אפשר לצלות בגריל בתנור
אפשר לצלות במנגל

תראו כמה הם עסיסיים!
צפה בקובץ המצורף 1174347צפה בקובץ המצורף 1174348
וואוו
נראה מושלם

א. האם ילך גם בצורת המבורגר?
ב. למה גם לטגן וגם אח"כ לצלות?

תודה רבה
 

נדיבה

משתמש מקצוען
@ה. בקר נראה טעים מהמם, ומגרה במיוחד.
זה יוצא לך יפה ואסטתי כ"כ.
התבלינים גם נראים מצוינים.
הם חריפים?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
וואוו
נראה מושלם

א. האם ילך גם בצורת המבורגר?
ב. למה גם לטגן וגם אח"כ לצלות?

תודה רבה
מעולה כהמבורגר

לא לטגן ואחר כך לצלות
תקראו שוב. אלו אופציות שונות אפשר לטגן, אשר לצלות בתנור ואפשר לצלות במנגל [אחרי הקפאה קצרה שלא יהיה ממש רך כשמניחים על המנגל]
 

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
סומק. לתבול בצל חי לשווארמה, פלאפל, על האש. ולסלטים שונים
אני אוהבת לפזר סומק מעל סלמון (בגירסה האהובה עלי הוא צלוי ביין לבן ועשבי תיבול).
הטעם הלימוני משתלב נהדר עם דגים והתפזורת הארגמנית מעליו היא חגיגה לעיניים.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה