דרוש מידע קאשדו CPA-הפסיק לעבוד

A052

משתמש סופר מקצוען
יש הרבה אתרים, למקס יש את מקס פייבאק, ויש גם לכאל משהו דומה. ולישראכרט יש את טופקאש בחלק מהכרטיסים.

avi++

משתמש מקצוען
אני משתמשת אצלם כבר שנים

יש הרבה אתרים, למקס יש את מקס פייבאק, ויש גם לכאל משהו דומה. ולישראכרט יש את טופקאש בחלק מהכרטיסים.
אני יודע, אני משתמש בקאשדו והם מצוינים, אבל עד היום היה להם CPA ולאחרונה הם סגרו אותו, ואני מחפש חברה אחרת

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
אין שום אתר שנותן CPA?
יש לאלי-אקספרס עצמו תכנית שותפים, צריך מאמץ בכדי להירשם שם...
העמלה שם בד"כ יותר גבוה, אך בכדי למשוך כסף יש עמלת משיכה של 15 דולר (כמדומני).

כותב מוסמך

ה
מוזיקה ונגינה
עקב כך שקאשדו החליטו להפסיק את הק"שים שלהם
עד שזה יחזור (אם בכלל)
למישהו יש אתר דומה שנותן ק"שים?
יש לי שם סכום, והם ממש מוציאים את הנשמה כדי לקבל את זה.
הלך לך בקלות?

כותב מוסמך

ה
מוזיקה ונגינה
לא נסיתי עדיין, מחכה שיצטבר שם סכום הגון, איזה סוג "הוצאת נשמה" הם עושים?
יצא לי למשוך פעמיים, ולבקש פעם שלישית (תקוע עם זה...)

בפעם הראשונה הם רצו שאני יוציא להם חשבונית מס /פטור על הסכום, ואין לי שום עסק... (או שיקזזו לי 30 אחוז).
הסתדרתי ומצאתי ידיד שהוציא לי, ורשם בתיאור המוצר 'שירותים כלליים', שלחתי להם ואמרו שזה לא טוב וצריך לכתוב משהו אחר, הסברתי להם שזה חשבונית שיצאה ומה הבעיה במה שכתוב, אז הם אמרו שצריך חשבונית דיגיטלית, או שאשלח להם את המקורית, צילום לא מספיק (מוזר).
טוב, שלחתי להם בדואר 24 (לקחתי הימור כשוויתרתי על דואר רשום...), איך לא... הדואר חזר, כתובת לא ידועה, אני בודק במפות גוגל ונכון, אין כזו כתובת.
שלחתי להם מייל שחזר לי המכתב, הם שלחו לי בחזרה צילום של התיבת דואר (כאילו שרשום שם הכתובת).
שלחתי שוב, ושוב חזר...
עד שהואילו בטובם להעביר את הכסף למרות ששלחתי רק צילום, באם אשלח גם קבלה.
שוין.
זה פעם אחת.
פעם שניה שאלתי אם הם יקבלו שוב צילום, הם אמרו שאפילו דיגיטלי או מקורי לא, וכי זה לא עסק שלי (מה העסק שלהם של מי העסק???), ועלי להוציא אישור תיאום מס, או לקזז 30 אחוז, אין לי שום עסק ושום חשבון שמחוייב במס, ואין לי מושג בדברים האלה. נתנו לי קישור להוציא תיאום, רק ששם היה צריך למלא איזה נתון שאין לי מושג מהו, אחרי כמה ימים קיבלתי תשובה מרשות המיסים שעלי לבקש מקאשדו את אותו נתון (למה הם לא טרחו לציין זאת?...)
לאחר מכן שלחתי את האישור, והעברה בוצעה בהצלחה.

עכשיו פעם שלישית (ונראה שאחרונה...) הם אמרו שתיאום מס לא מספיק וצריך אישור מס.
וזה ממש אין לי כי אני לא מרוויח שקל המחוייב במס לא משלם שקל מס, אין לי תיק במס הכנסה, כלום.
לא מצליח להוציא את הטופס הנל.
תקוע.
(או שיקזזו 30 אחוז!)

מי שמבין בזה ויכול לעזור. תודה.

אגב, קיצרתי.

avi++

משתמש מקצוען

בפעם הראשונה הם רצו שאני יוציא להם חשבונית מס /פטור על הסכום, ואין לי שום עסק... (או שיקזזו לי 30 אחוז).
הסתדרתי ומצאתי ידיד שהוציא לי, ורשם בתיאור המוצר 'שירותים כלליים', שלחתי להם ואמרו שזה לא טוב וצריך לכתוב משהו אחר, הסברתי להם שזה חשבונית שיצאה ומה הבעיה במה שכתוב, אז הם אמרו שצריך חשבונית דיגיטלית, או שאשלח להם את המקורית, צילום לא מספיק (מוזר).
טוב, שלחתי להם בדואר 24 (לקחתי הימור כשוויתרתי על דואר רשום...), איך לא... הדואר חזר, כתובת לא ידועה, אני בודק במפות גוגל ונכון, אין כזו כתובת.
שלחתי להם מייל שחזר לי המכתב, הם שלחו לי בחזרה צילום של התיבת דואר (כאילו שרשום שם הכתובת).
שלחתי שוב, ושוב חזר...
שוין.
זה פעם אחת.
פעם שניה שאלתי אם הם יקבלו שוב צילום, הם אמרו שאפילו דיגיטלי או מקורי לא, וכי זה לא עסק שלי (מה העסק שלהם של מי העסק???), ועלי להוציא אישור תיאום מס, או לקזז 30 אחוז, אין לי שום עסק ושום חשבון שמחוייב במס, ואין לי מושג בדברים האלה. נתנו לי קישור להוציא תיאום, רק ששם היה צריך למלא איזה נתון שאין לי מושג מהו, אחרי כמה ימים קיבלתי תשובה מרשות המיסים שעלי לבקש מקאשדו את אותו נתון (למה הם לא טרחו לציין זאת?...)

וזה ממש אין לי כי אני לא מרוויח שקל המחוייב במס לא משלם שקל מס, אין לי תיק במס הכנסה, כלום.
תקוע.
(או שיקזזו 30 אחוז!)

אגב, קיצרתי.
אני מכין את עצמי, נשמע שלא שווה להתלכלך על פחות מ200 ש"ח...

סוד ה'

משתמש פעיל
נכנסתי לאתר אני רואה שעדין יש אופציה להזמין חבר ולקבל החזר

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
מעניין, אני משכתי לראשונה לפני כחודש,
הגשתי בקשה, והסכום הועבר במלואו תוך 48 שעות לחשבון הבנק.
ללא שום בקשה או דרישה מצידם.

כותב מוסמך

ה
מוזיקה ונגינה
מעניין, אני משכתי לראשונה לפני כחודש,
הגשתי בקשה, והסכום הועבר במלואו תוך 48 שעות לחשבון הבנק.
ללא שום בקשה או דרישה מצידם.
אני מדבר על הקישורי שותפים cpa לא על הקאשבק הרגיל על קניות שאני עשיתי

זזזז

משתמש פעיל

שלחתי שוב, ושוב חזר...
שוין.
זה פעם אחת.

תקוע.
(או שיקזזו 30 אחוז!)

אגב, קיצרתי.
איזה טופס מילאת אפשר קישור

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה