טיול קאמפינג בשטח

צ'יקללה

משתמש רשום
היי
אשמח לדעת על קאמפינג בשטח, מקום שקט ולא המוני עם גישה לתחב"צ

Gaaon

משתמש חדש
שאלה ישנה, אבל אשמח לתת מניסיון רב שיש לי:
אם אתה מחפש ליד מקור מים (מומלץ מאוד) יש לך או את הירדן או את הכנרת ועל זה הרחיבו בקישור הזה https://www.prog.co.il/threads/קמפינג-בטבע-עם-אוהלים.900840/ לגבי חוף שיקמים הייתי שם באב לפני שנתיים ולא ממליץ בגלל הצפיפות והפריצות
לגבי הירדן מגשר הפקק עד גשר יסוד המעלה זה מקום מדהים !!! (הייתי שם שבוע שעבר) עם דשא ואז צמחיה על שפת הירדן + ירדן רחב מאוד כך שאין כמעט סחף, המים בגובה המותניים ומעלה ,מרגיש ממש כמו בריכה (נכון לאב, בניסן הכל היה יותר גבוה ויותר סוחף ופחות אנשים), יש הרבה אנשים אבל יש יותר מקום מאנשים כך שאחרי חיפוש תוכל למצוא לך מקום שקט עם ירידה יפה למים, מעל גשר יסוד המעלה אני לא מכיר, מגשר הפקק ומטה הירדן נהיה יותר צר ויותר עמוק ויותר סחף, לקראת סוף המסלול של רפטינג נהר הירדן, התנאים מתחילים להקצין וממש לא מומלץ.
המינוס הוא תחב"צ - אבל זה אפשרי עם הליכה של 20-30 דק' (נסיעה לחצור הגלילית ואז ליישובים ליד הירדן, גדות-יסוד המעלה, ומשם לירדן) אני עשיתי את זה עם ציוד ולדעתי זה שווה את זה,
לגבי תפילות - אם לא משיגים במקום אפשר ליסוע לחצור שם יש שטיבלך רציניים של גור אבל ההליכה+המתנה לאוטובוס+נסיעה לוקח זמן.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה