עוגות/עוגיות צריכה רעיון לעוגה טעימה שהולכת בתבנית אינגליש קייק

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
למשלוחי מנות
שיהיה טעים!
יותר מעניין מסתם עוגת טורט/שוקולד רגילה
ועדיף שיראה יפה גם מלמעלה
אפשר גם כל דבר אחר , עוגת מוס וכו' העיקר שיתאים לתבנית אינגליש קייק

יעזור לי מאד!
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
למשלוחי מנות
שיהיה טעים!
יותר מעניין מסתם עוגת טורט/שוקולד רגילה
ועדיף שיראה יפה גם מלמעלה
אפשר גם כל דבר אחר , עוגת מוס וכו' העיקר שיתאים לתבנית אינגליש קייק

יעזור לי מאד!
הנה מצאתי
 

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הנה מצאתי
תודהה אבדוק

@מתוקינג ראיתי שיש לך באתר מתכונים
נראה לך סוגים כאלה ילכו? כמה עבודה זה? תכל'ס אני צריכה להכין הרבה אבל לא אכפת לי להשקיע ברמה מסויימת יותר מסיבוב אחד של מיקסר...
 

:)Rachel

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
epv cjuav
1000082850.jpg
 

מ.בר

משתמש רשום
אני הכנתי בתבנית אינגליש נמוכה פאי פיצוחים, הכפלתי כמויות ויצא 7 פסים, קל מאד ללא מיקסר.
 

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

מ.בר

משתמש רשום
אפשר מתכון?
חצי מרגרינה מומסת
רבע כוס סוכר
חצי א.אפיה
2 סוכר וניל
1 ביצה
1.5 כוס קמח
לערבב הכל לבצק,לשטוח על תבנית עגולה, לאפות כ10דק על 180
לפורר מעל כ 300 ג חלוה
לפזר מעל פקאן טבעי שבור גס ושקדים פרוסים
להכניס לתנור ל10 ד'
לזלף מעל מייפל ולהכניס לתנור עד שמבעבע
זה המתכון הרשמי, אני עשיתי בערך.. עשיתי בתבנית נמוכה אז שכבה דקה של בצק ולכן אפיתי פחות בהתחלה.
אפשר פיצוחים אחרים גם.
 

קושקוש

עיצוב ומיתוג אמנותי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
עוגת שמרים,
מכובד ויפה גם מלמעלה
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
אפשר מתכון של עוגת גבינה שיוצאת טוב בפסי אינגליש?
אשמח מאד למתכון והוראות אפיה
תודה מראש
כתבתי כאן:
 

מה יש

משתמש מקצוען
אני עושה הרבה אינגליש למשלוחי מנות..
כל עוגה בחושה עם קראמבל מלמעלה /גפרורי שקדים/פקאנים/קולי תותים ופקאנים מסוכרים באמצע...
בתבנית איכותית- מתקבל יפה מאד, בכולאופן בסטנדרטים שלי - יש פה משקיעניות ממני:) אנחנו מכינים הרבה משלוחי מנות ואין לי יכולת להתחיל להתקשקש יותר מדי..
בעיני גם אסטטי כי זו תערובת שלא נוגעים בה הכל קורה ללא מגע יד בניגוד לשמרים נניח
(סליחה על הירידה לדקויות אני איסטניסטית וחשוב לי הפרטים האלו)
אפשר תאורטית להכים גם מוס או גלידה וכנל לקשט מלמעלה, פחות נח לשינוע וגם פחות יפה- אם כבר מוס הייתי מכינה בכוסות אישיים זה יפה גם מהצדדים חבל להטמין בתבנית..
 

ביחד ננצח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
חברות משקיעות ויקרות, הערה קטנה
רוב העוגות הבחושות למיניהן גם אם הן באות מהנשים הכי אסטטיות בעולם מוצאות את מקומן בפח
 

ביחד ננצח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
כן
זה אולי יותר מושקע ומגרה
אבל באמת, אני הכי כנה בעולם
אני גרה בבנין עם שכנות אסטתיות ונקיות, ואין לי שום חשק לאכול את עוגת קפה שוקולד פקאן שעוברת אצלה מדורי דורות מסבתא שלה במרוקו או בהונגריה
 

אפונה וגזר

משתמש פעיל
חברות משקיעות ויקרות, הערה קטנה
רוב העוגות הבחושות למיניהן גם אם הן באות מהנשים הכי אסטטיות בעולם מוצאות את מקומן בפח
אצל חלק מהאוכלוסיה.
כדאי לקחת בחשבון שיש כאלו, אבל זה לא נכון להכליל.
לא יודעת מה האחוזים שלהם באוכלוסיה.
אני אישית כן אוכלת מאפה ביתי של אישה שאני יודעת שאפשר לסמוך עליה בכשרות והגיינה. ויודעת על עוד הרבה שכן.
 

ביחד ננצח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
נכון.
לא התכוונתי להכליל
רק נקודה למחשבה
 

dinaday

משתמש פעיל
כתבתי כאן:
תודה
אז יש לנו שכבת בסיס ועליה תערובת גבינה?
בלי ציפוי, נכון?
והאם פני העוגה משחימים או נשארים לבן?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה