- ספוט לד- פס צבירה. לאלו חללים מתאים? למסדרון ומטבח ברור לי שכן, אבל מה עם חדר שינה וסלון?
- רוצה לייצר "קיר כח" ע"י צבע/ טפט/ בריקים, רק שהקיר היחיד הוא באורך 6.35 מטר!!! צבע או טפט יהיה טו-מאצ'? חשבתי לייצר מין מרכז קיר אבל זה יקטין את הסלון... דעתכם?
- רוצה למקם ספריה בין הסלון למטבח [במקום מחיצה]. מה צריך כדי לקבע אותה? ועל איזו ספריה תמליצו לי?
- בכניסה לבית, כהרגלן של דירות קבלן, יש חלל בכניסה לדירה שמיועד לפינת אוכל. איך אני יכולה לסגור אותו חלקית כדי שישמש כמבואה?
- יש לי עוד המון מה להתייעץ אבל בהמשך בע"ה....
תודה רבה!!!
ענו לך כבר על חלק מהשאלות, אז בקצרה:
1. כפי שכתבו- פס צבירה מתאים יותר לסגנון מודרני מינימליסטי/ תעשייתי, פחות סגנון קלאסי עשיר
יכול להתאים לסלון אבל יותר לתאורת פריט מסויים כגון ספריה, לא הייתי שמה אותו לתאורת חלל מרכזית
במטבח זה כן אפשרי
גם בחדר שינה מתאים יותר כתאורה נקודתית לאורך הארון
2. אפשר לייצר קיר כח על כל הקיר, אבל הייתי בוחרת בצבע פחות עוצמתי ובעל נוכחות ויותר רגוע
או לחילופין- לשחק עם קיר הכח כך שלא כולו צבוע או מדוגם אל חלקים ממנו, יש וריאציות שונות- מסגרות/ חצי קיר בגובה/ פסים רחבים לאורך ועוד...
3. מומלץ שתיהיה מרצפה לתקרה ולקבע אותה לתקרה ולרצפה
יש עמודונים מוכנים כאלו באיקאה ודומיה, אולי לא עד התקרה אז תצטרכי או לקבע רק לרצפה ועדיף להורד תמיכות מהתקרה שיתפס היטב
עשוי עץ/ מתכת למראה מינימליסטי יותר
4. צריך לראות תכנית בשביל לדעת איך ליצר מבואה, קיר חלקי/ עם פתחים/ משרביה/ אפילו ארון מעילים יכולים לענות על הצורך
עלי אקספרס כפי שכתבו- רק צריך לחפש היטב גם מחיר טוב אך מנגד איכות ראויה
יש בנקס הרבה אביזרים לבית במחריים הגיוניים
ויש היום גם פה חנויות עיצוב רבות, משערת שעכשיו בסופ"ש יש צבעים שווים
בהצלחה!
ישוב טוב