אשמח לעזורהאם יש אפשרות יותר טובה מבזק עבור קו נייח?
ואם יש כמה אפשרויות, אם צריך בנוסף לקו הטלפון מודם נטפרי, האם יש עדיפות לחברה מסויימת?
הלינק נפתח ואז נסגר. זה חלון קופץ?אשמח לעזור
למה הם לא מופיעים כאופציה באתר של נטפרי?וספק itc עם סינון נטפרי
וקו הטלפון גם של הוט?אני עכשיו עברתי לתשתית של הוט וספק itc עם סינון נטפרי ויש גלישה מדהימה של 200 מגה עם אופציה להגדיל ל500 מגה בעוד שבבזק היה לי גג 40 מגה. ממליץ בחום
לא.הלינק נפתח ואז נסגר. זה חלון קופץ?
אין ניתוקים???אני עכשיו עברתי לתשתית של הוט וספק itc עם סינון נטפרי ויש גלישה מדהימה של 200 מגה עם אופציה להגדיל ל500 מגה בעוד שבבזק היה לי גג 40 מגה. ממליץ בחום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: