איך מוסיפים את השם לחריטה?
מדובר בצמיד לתינוקת עם חריטה באנגלית
אשמח לעזרה בנידון!!
מדובר בצמיד לתינוקת עם חריטה באנגלית
אשמח לעזרה בנידון!!
איפה זה ההודעה למוכר?כותבים בהודעה למוכר מה לחרוט
contact seller איפה שכתובמישהו יכול לעזור לי בבקשה?
תודה רבה!!!אחרי שאת מזמינה, יש סימון כזה:
צפה בקובץ המצורף 1179936
את לוחצת עליו ומגיעה לצאט עם המוכר, שם את כותבת לו את השם,
אם את לא בטוחה שכתבת נכון, את יכולה לשאול אותו אם כתבת בדרך שצריך
רציתי לתינוקת..יקר מידי..דווקא עלי אקספרס?
מצאתי את זה-
צמיד יד ציפוי זהב עם חריטה אישית
צמיד יד יפהפה מרצועת חוליות עדינה מציפוי זהב עם תליון פלטה מלבנית בגימור חלק מאט ועליו חריטה של אותיות מושחרות בעברית או לועזית, ובקצה לב חלול. צמיד יד מושלם עם נגיעות נשיות ורומנטיות שיהפכו אותו למתנה מושלמת ומרגשת עבור כל אחת ואחת. הוסיפי את הנגיעה האישית שלך על ידי הוספת אייקון שישדרג לך את...www.magnolia.co.il
הזמנתי בעבר שם..לא הגיע..אני הזמנתי את זה:
0.01€ 99% OFF|Personalisieren Baby Name Armband Figaro Kette Glatte Bangle Link Gold Ton Keine Verblassen Safty Schmuck 12cm bis 15cm|null| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
כלומר אם אני רוצה לקנות צמיד עם חריטה , אני קודם משלמת ורק אח"כ מתקשרת עם המוכר לגבי החריטה?אחרי שאת מזמינה, יש סימון כזה:
צפה בקובץ המצורף 1179936
את לוחצת עליו ומגיעה לצאט עם המוכר, שם את כותבת לו את השם,
אם את לא בטוחה שכתבת נכון, את יכולה לשאול אותו אם כתבת בדרך שצריך
יש בעיה עם מים?
צמיד מהמהם מניסיון
מומלץ לבקש מהמוכר לשלוח תמונה לפני שהוא שולח למניעת טעויות
אחרי התשלום צריך לכתוב הודעה למוכרשבוע טוב,
רציתי לשאול קניתי צמיד (בקישור הבא)אך לא הביא לי לבחור שם על הצמיד מה עושה? עושה? https://he.aliexpress.com/item/1005...il_item.3.47bc4d1ae9Ennv&gatewayAdapt=glo2isr
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
18.11
י"ז חשוון
וובינר ייחודי
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: