יוסף אילוז צילום אירועים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
מצורף כתבה שפורסמה היום במרכז העינינים שלקחתי חלק בה ,בנושא מחירי נותני השירות בחתונה, [כתבה שניה בסדרה ] והפעם מחירי הצלם בחתונה
כמובן שהדברים נוגעים אלי באופן אישי אך חשוב לשמוע את דעת הקהל בעניין
מצד אחד עומד אדם ,שרכש מקצוע בעמל ויזע רב ,וכבר מזמן ברור שלהוציא תמונה טובה זה כלל לא מתחיל ונגמר במצלמה איכותית וכדומה אלא זה מערך שלם ,של ידע והבנה בתאורה-צבעים-העמדות-יחסי אנוש[אומרים שצלם צריך להיות חצי פסיכולוג או מגשר ] ועוד המון מכלולים
ולכן המחיר בהתאם ויש לציין שצלם לחתונה זה דבר לא זול בכלל כמצוין בכתבה

מצד שני עומדת משפחה שמחה ומחויכת ככל שתהיה אבל נזקקת לשירותים הללו שכאמור אינם זולים אך נצרכים לא פחות [ישנם לא מעט חתונות שהשתתפתי בתור מוזמן תתפלאו לשמוע ללא צלם ]
ועם מכלול הוצאות החתונה כפול כל מספר הילדים שישנם העסק נהפך להיות מורכב

באופן אישי אומר שיוצא לי להשתתף בחתונות [בתור צלם] שפעמים אני באמת לא מצליח להבין את הלופ שאנשים נכנסים עקב ההוצאות
אני מדבר גם על ההוצאות של העובדה שלי באופן אישי כי מי שברכת השם עליו ויש למה לא
אבל ישנם מקרים שאנשים נכנסים ללופים של הלוואות וחובות כדי לעשות משהוא גרנדיוזי
וכאן המקום לדיון
נשמח לשמוע את דעתכם מצורפת הכתבה שפורסמה היום מעיתון מרכז העניינים

עמוד מספר 2

פרוג.jpg

סבא ישראל

משתמש מקצוען
שיש כסף אז למה לא
ושאין כסף זה החלטה של המשפחה יש מי שזה מאד חשוב לו עד כדי לקחת בשביל זה הלוואה ומי שלא נמליץ לו משהו יותר זול פחות שעות ופחות צלמים. דווקא בצלמים לע"ד יש פחות לחץ חברתי וניסיון להרשים ביחס לאולם למנות.
ועוד שבד"כ מי שאין לו בין כה לוקח הלוואה בשביל הדברים עם ההוצאות הגדולות כך שלהוסיף 8000 ש"ח הלוואה ל120000 (כמובן לפעמים יותר ולפעמים פחות) עובר יותר בקלות מאשר לקחת הלוואה ראשונית של 8000

ה; מפרוג

משתמש מקצוען
כמו שכתבתם על החסידים,
אז אצלי בחתונה היה גם תסריטאי וגם צלם וכך גם בנשים סה"כ 4 אנשי צוות רק על צילום,
החתונה התחילה בצילומי סטודיו רק עם התסריטאי והצלם בשעה 15:30 בערך.... והמשיך עד לשעה 3:30 לפנות בוקר....
הצלמת והתסריטאית הגיעו רק ב20:00 עד השעה 23:30,

הכל כולל יצא באזור 25,000++++,

להגיד שזה מצדיק?! לא יודעת!!
להגיד שהייתי מחליפה לתסריטאי חילוני..... לא!! היה חשוב לי מישהו שמבין שבמצווה טאנץ מדברים עכשיו על הסבתא... ושבריקודים הסבא הזקן שרוקד בצד הוא מזכרת בפני עצמו.........

אבל מה שכן, מכל ההוצאות המרובות נראה לי שזה הדבר הכי כדאי להשקיע ליום החתונה, תכלס זה הדבר היחיד שנשאר לי מהחתונה....
שמלת כלה......
איפורים......
מתסרקת......
שום דבר לא נשאר רק התמונות והוידיאו המושלם,

צלמים תמשיכו לעשות חיל!! ואם יש לכם אפשרות לעזור למחותנים אז קדימה........

חוחית

משתמש סופר מקצוען
אני לא מצליחה להבין למה צריך צלם לאורך כל החתונה?
(לא מדברת על מצווה טאנץ)
למה שהצלם לא ילך הביתה אחרי החדר יחוד?

כאילו, מי צריך את תמונות סוף החתונה שכולם רק רוצים הביתה?
אני בטוחה שזה יוזיל עלויות.
שהמסריט ישאר עד סוף החתונה ודי.

ה; מפרוג

משתמש מקצוען
אני לא מצליחה להבין למה צריך צלם לאורך כל החתונה?
(לא מדברת על מצווה טאנץ)
למה שהצלם לא ילך הביתה אחרי החדר יחוד?

כאילו, מי צריך את תמונות סוף החתונה שכולם רק רוצים הביתה?
אני בטוחה שזה יוזיל עלויות.
שהמסריט ישאר עד סוף החתונה ודי.
כל שניה מגיע חברה או שכנה שמצטלמת איתך ונשאר לך למזכרת......
אי עדיין צעירה, אבל אם זאת אוהבת לפתוח את הגלריה של התמונות ולראות את כל הפוזות של חברות שלי אי שהצטלמו......
לפעמים זה דיפדוף קטן על כל התמונות במקום וידיאו ארוך......

החכמה צודקת

משתמש מקצוען
אני מסתכל כבר 3 דקות ושום דבר לא זז:unsure:, אתה בטוח שהעלת סרטון?

כמו שכתבתם על החסידים,
אז אצלי בחתונה היה גם תסריטאי וגם צלם וכך גם בנשים סה"כ 4 אנשי צוות רק על צילום,
החתונה התחילה בצילומי סטודיו רק עם התסריטאי והצלם בשעה 15:30 בערך.... והמשיך עד לשעה 3:30 לפנות בוקר....
הצלמת והתסריטאית הגיעו רק ב20:00 עד השעה 23:30,

הכל כולל יצא באזור 25,000++++,

להגיד שזה מצדיק?! לא יודעת!!
להגיד שהייתי מחליפה לתסריטאי חילוני..... לא!! היה חשוב לי מישהו שמבין שבמצווה טאנץ מדברים עכשיו על הסבתא... ושבריקודים הסבא הזקן שרוקד בצד הוא מזכרת בפני עצמו.........

אבל מה שכן, מכל ההוצאות המרובות נראה לי שזה הדבר הכי כדאי להשקיע ליום החתונה, תכלס זה הדבר היחיד שנשאר לי מהחתונה....
שמלת כלה......
איפורים......
מתסרקת......
שום דבר לא נשאר רק התמונות והוידיאו המושלם,

צלמים תמשיכו לעשות חיל!! ואם יש לכם אפשרות לעזור למחותנים אז קדימה........
טוב..........
אני חסידית, לא מתחיל להתקרב למחיר ההזוי הזה
אולי אולי 1/4 מזה.

יוסף אילוז צילום אירועים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
עם רוצים צלמים טובים ואיכותיים על רמה צריך להוציא כסף!!!
כמובן שמותגים עולים יותר.....
חתונה זה פעם בחיים(מקווה מאוד)וצריך להשקיע בתמונות

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
הפרופו האשכול
רבינסקי אחלה צלם ששוה כל שקל

Etti Friedman

צלמת ילדים, משפחה והפקות אופנה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
ואוו דיון דיון
אולי לא ממש בנושא אבל--
בתור צלמת וידאו בחתונות אני נפגשת לא פעם בטלפון: "כמה עולה חבילה בסיסית של צילום וידאו לנשים"?
יש כאלה שנופלים עוד בשיחה הראשונה ברגע ששומעים את המחיר (הלא גבוה במיוחד אבל אין מה לעשות.. לא שווה לצאת מהבית על פחות מזה ואפילו יותר, ותוסיפו עבודה פיזית, כאבי ראש בהתעסקות עם לקוח ועוד......)
אבל רובם סוגרים, כי צילום זה משהו שא"א לוותר עליו!!
עכשיו תגידו אולי לא הכרחי? כי יש כבר צלמת... למה צריך גם וידאו?
לדעתי בתור אחת שרוקדת ומשמחת בחתונות של חברות- אצל הנשים הרבה יותר מעניין מהגברים!! וחבל שאין תיעוד מלא לקלוט את השמחה בצורה חיה
עוד נקודה שכשאין צלמת וידאו אז הצלם וידאו צריך לרוץ ולתזז בין עזרת נשים לעזרת גברים ואולי בזמן של המצנח בדיוק ייכנס רב חשוב?
וכבר קרה שבאחת החתונות הבאתי אביזר מיוחד וחיכינו לצלם שיבוא מעזרת גברים בשביל להוציא אותו לרקוד
נשמע לכם לעניין? שנרקוד לפי הצלם???

יש היום הרבה צלמות וידאו ובמחיר לא גבוה אפשר לקבל את החומר מצד הנשים ולשמור אותו בנפרד מהסרט!!.... שלא יתערבב יחד עם הסרט של הגברים וכל החתונה
וזה באמת מזכרת לכל החיים!!
הרי לא רוצים להתחתן שוב..... אפילו לא בשביל תמונות......
ממליצה בחום!!!
הפרופו האשכול
רבינסקי אחלה צלם ששוה כל שקל
מצטרפת להמלצה!!
יצא לי לעבוד הרבה במקביל לצלמים שלו וגם אתו בעצמו, שירות פצצה, מתקתקים עניינים, אחראים, תמונות בליגה!!
הכי ממליצה על הרשי קוטובסקי ואהרון הורביץ- תותחי עללל

אפי פרוג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
מצורף כתבה שפורסמה היום במרכז העינינים שלקחתי חלק בה ,בנושא מחירי נותני השירות בחתונה, [כתבה שניה בסדרה ] והפעם מחירי הצלם בחתונה
כמובן שהדברים נוגעים אלי באופן אישי אך חשוב לשמוע את דעת הקהל בעניין
מצד אחד עומד אדם ,שרכש מקצוע בעמל ויזע רב ,וכבר מזמן ברור שלהוציא תמונה טובה זה כלל לא מתחיל ונגמר במצלמה איכותית וכדומה אלא זה מערך שלם ,של ידע והבנה בתאורה-צבעים-העמדות-יחסי אנוש[אומרים שצלם צריך להיות חצי פסיכולוג או מגשר ] ועוד המון מכלולים
ולכן המחיר בהתאם ויש לציין שצלם לחתונה זה דבר לא זול בכלל כמצוין בכתבה

מצד שני עומדת משפחה שמחה ומחויכת ככל שתהיה אבל נזקקת לשירותים הללו שכאמור אינם זולים אך נצרכים לא פחות [ישנם לא מעט חתונות שהשתתפתי בתור מוזמן תתפלאו לשמוע ללא צלם ]
ועם מכלול הוצאות החתונה כפול כל מספר הילדים שישנם העסק נהפך להיות מורכב

באופן אישי אומר שיוצא לי להשתתף בחתונות [בתור צלם] שפעמים אני באמת לא מצליח להבין את הלופ שאנשים נכנסים עקב ההוצאות
אני מדבר גם על ההוצאות של העובדה שלי באופן אישי כי מי שברכת השם עליו ויש למה לא
אבל ישנם מקרים שאנשים נכנסים ללופים של הלוואות וחובות כדי לעשות משהוא גרנדיוזי
וכאן המקום לדיון
נשמח לשמוע את דעתכם מצורפת הכתבה שפורסמה היום מעיתון מרכז העניינים

עמוד מספר 2

צפה בקובץ המצורף 1397088
המחירים בכתבה ממש לא ממוצעים, הממוצע הרבה יותר גבוה וזה לא סתם - בשביל צלם טוב צריך להשקיע - לא רק עלויות לימודים, אלא גם עלויות ציוד מקצועי ואין סוף שעות של עריכה ועיבוד שיהיה מדויק כלפי מה שהיה במציאות.
וזה עוד בנוסף ל-מלא שעות עבודה בשטח בשעות לא שעות, עבודה פיזית לא קלה בכלל!
ובכל הזמן הזה להישאר בכל מצב במצב רוח טוב כדי להנעים את הזמן של הלקוחות כדי שיהיה להם חוויה טובה ביום הכל כך חשוב הזה, אנחנו משלמים בחיים כ"כ הרבה על חוויות, אז לא נוסיף כמה אלפים כדי שהיום הזה יעבור מיתוך רוגע, ביטחון, נעימות ושמחה??
תכלס, זה הזיכרון שנשאר מהיום המיוחד הזה על הזיכרון היחיד שיישאר לנו נחסוך? זה לא שווה את ההפסד - אפילו קל שבקלים!
ומניסיון אישי שלי ככלה זה גם תורם להמשך החיים כשדברים משתנים... כשיש תמונות שנראים בהם טוב באמת - זה נותן הרבה כוח ושמחה גם למצבים אחרים.

Etti Friedman

צלמת ילדים, משפחה והפקות אופנה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
אפשר שאלה רגע?
למה תמונות של ארוע אמורות לעבור עיבוד????
תמונה שצולמה לפי כל הכללים הגלם אמור להיות מושלם כבר לפני עיבוד
נטו לייטרום לחיזוק צבעים ולסדר טיפה תאורה..... ממש לא מעבר
ואם באמת זה יחסוך עבודה אז גם המחיר יוכל לרדת בקצת

יוסף אילוז צילום אירועים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים

אפשר שאלה רגע?
למה תמונות של ארוע אמורות לעבור עיבוד????
תמונה שצולמה לפי כל הכללים הגלם אמור להיות מושלם כבר לפני עיבוד
נטו לייטרום לחיזוק צבעים ולסדר טיפה תאורה..... ממש לא מעבר
ואם באמת זה יחסוך עבודה אז גם המחיר יוכל לרדת בקצת
זה נכון זה בהחלט יכול להוזיל אבל בצורה לא משמעותית כלל
וכל צלם וכן לקוח יעדיף לשלם טיפה יותר ולקבל חומר יותר טוב

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה