יוסף אילוז צילום אירועים
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
מצורף כתבה שפורסמה היום במרכז העינינים שלקחתי חלק בה ,בנושא מחירי נותני השירות בחתונה, [כתבה שניה בסדרה ] והפעם מחירי הצלם בחתונה
כמובן שהדברים נוגעים אלי באופן אישי אך חשוב לשמוע את דעת הקהל בעניין
מצד אחד עומד אדם ,שרכש מקצוע בעמל ויזע רב ,וכבר מזמן ברור שלהוציא תמונה טובה זה כלל לא מתחיל ונגמר במצלמה איכותית וכדומה אלא זה מערך שלם ,של ידע והבנה בתאורה-צבעים-העמדות-יחסי אנוש[אומרים שצלם צריך להיות חצי פסיכולוג או מגשר ] ועוד המון מכלולים
ולכן המחיר בהתאם ויש לציין שצלם לחתונה זה דבר לא זול בכלל כמצוין בכתבה
מצד שני עומדת משפחה שמחה ומחויכת ככל שתהיה אבל נזקקת לשירותים הללו שכאמור אינם זולים אך נצרכים לא פחות [ישנם לא מעט חתונות שהשתתפתי בתור מוזמן תתפלאו לשמוע ללא צלם ]
ועם מכלול הוצאות החתונה כפול כל מספר הילדים שישנם העסק נהפך להיות מורכב
באופן אישי אומר שיוצא לי להשתתף בחתונות [בתור צלם] שפעמים אני באמת לא מצליח להבין את הלופ שאנשים נכנסים עקב ההוצאות
אני מדבר גם על ההוצאות של העובדה שלי באופן אישי כי מי שברכת השם עליו ויש למה לא
אבל ישנם מקרים שאנשים נכנסים ללופים של הלוואות וחובות כדי לעשות משהוא גרנדיוזי
וכאן המקום לדיון
נשמח לשמוע את דעתכם מצורפת הכתבה שפורסמה היום מעיתון מרכז העניינים
עמוד מספר 2
כמובן שהדברים נוגעים אלי באופן אישי אך חשוב לשמוע את דעת הקהל בעניין
מצד אחד עומד אדם ,שרכש מקצוע בעמל ויזע רב ,וכבר מזמן ברור שלהוציא תמונה טובה זה כלל לא מתחיל ונגמר במצלמה איכותית וכדומה אלא זה מערך שלם ,של ידע והבנה בתאורה-צבעים-העמדות-יחסי אנוש[אומרים שצלם צריך להיות חצי פסיכולוג או מגשר ] ועוד המון מכלולים
ולכן המחיר בהתאם ויש לציין שצלם לחתונה זה דבר לא זול בכלל כמצוין בכתבה
מצד שני עומדת משפחה שמחה ומחויכת ככל שתהיה אבל נזקקת לשירותים הללו שכאמור אינם זולים אך נצרכים לא פחות [ישנם לא מעט חתונות שהשתתפתי בתור מוזמן תתפלאו לשמוע ללא צלם ]
ועם מכלול הוצאות החתונה כפול כל מספר הילדים שישנם העסק נהפך להיות מורכב
באופן אישי אומר שיוצא לי להשתתף בחתונות [בתור צלם] שפעמים אני באמת לא מצליח להבין את הלופ שאנשים נכנסים עקב ההוצאות
אני מדבר גם על ההוצאות של העובדה שלי באופן אישי כי מי שברכת השם עליו ויש למה לא
אבל ישנם מקרים שאנשים נכנסים ללופים של הלוואות וחובות כדי לעשות משהוא גרנדיוזי
וכאן המקום לדיון
נשמח לשמוע את דעתכם מצורפת הכתבה שפורסמה היום מעיתון מרכז העניינים
עמוד מספר 2
מרכז העניינים 937
online.fliphtml5.com