ציפור הנפש סגנון אחר. מה עדיף?

אקשן

משתמש רשום
החדשה מהממת! הנפש נראית מקום מרתק...(וקצת אפל...)

הרשל'ה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
הישנה.

החדשה מדי סינטית בכדי להמחיש מארג אורגני-מנטאלי כמו "נפש".
חסר השלמות - היא ציפור, היא הנפש...

צורה וצבע

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
החדשה עם ציפור אחת בלבד, וקצת יותר מואר.

יד טובה

משתמש רשום
שתיהן יפיפיות!! בחדשה הציפור התחתונה יפה יותר - אולי להאיר עליה ולקרב אותה (ולקצר את השובלים של הציפורים - זה לא טבעי)

ביג לונדון

משתמש פעיל
באופן אישי התחברתי לישנה, בעיקר לרקע ולמיקום הציפור, אפשר בהחלט להחליף אותה בציפור החדשה הימנית התחתונה. (לדעתי הראשונה יותר אבסטרקטית ולכן מתאימה לדימוי ציפור הנפש, והשנייה יותר תמונתית קרובה לריאליזם)

אריאלה+

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
החדש יפה מאוד!! אולי תוסיפי טיפה יותר זוהר ז"א שהזוהרים יזהרו יותר. וגם קצת על העץ שם שיהיה עליו טיפה יותר זוהר בקצה.

אלף

משתמש מקצוען
החדש מקסים, אבל, זו ציפור מוכרת, לא נראה לי שהיא ציפור הנפש, לעומת זאת הציפור בציור הראשון שהוא גם מיוחד מאוד היא ציפור שאני לא מכירה והיא דווקא נראית כמו ציפור נפש כזו...

ברק09

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
החדשה יפיפיה ומרתקת, אבל לדעתי הראשונה נכונה יותר קונספטואלית ויש בה משהו הרבה יותר עמוק! יופי של עבודה! בהצלחה!

ותמיד לבחור

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נראה לי שכל אחד מחווה דעתו ע"פ האופן שנפשו התחברה... :p

כעת קצת מביך לגלות למה אני (ונפשי..) התחברנו, ובכל זאת:
החדשה. הרבה יותר מסתורית ומרתקת...

אם כי יש צדק בדיון מה משקף יותר את הבטוי המהולל (והמטורלל, אם מתעמקים..) 'ציפור הנפש', והוא שאמרתי לעיל -תלוי איזה נפש...
וחוזר חלילה...

הופס, ולא ברור איך שכחתי:
מדהים, מדהים!

evart

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
ממש יפה! סגנון שונה ומרענן
שניהם יפים הראשון יותר דרמטי
באיזה טכניקה זה נעשה?

מאי נפקא מינא

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
UX UI
שתיהם מהממים
החדשה הרבה יותר חדשנית!!!
אבל להראות את הציפור בגדול מאוד כי ההתמקדות פה לא נראית בציפור אלא במקום מסתור ואפל עם כמה ציפורים

miri

מירי הס- אמנית ציור
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
השניה יותר תמימה יש היום נפש כזו? והראשונה יותר חדשנית מסתורית ואת המראה האפל הייתי מחממת בגוונים סגולים בהירים משהו ומשאירה את הכי שמאלית לבד ובוחרת בה לציפור הנפש

יעלולה

משתמש מקצוען
אני הייתי קונה את שתי הכריכות, אין מילים פשוט מדהימות אחת אחת.

אבל, זוכר שאמרת שזה מיועד למבוגרים ונערים? נראה לי שלכן עדיף את הראשונה.

אלינור

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
שניהם מדהימים! כל אחד בדרכו שלו... O.O
בציור החדש יותר לעניות דעתי היה יפה אם הירח היה טיפל'ה יותר שקוף ככה שהציפור היתה בולטת יותר.

אברהם

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
לדעתי לך על הראשון (הישן)
השני (החדש) מקסים אבל הוא יותר מדי מזכיר לי את וולט דיסני.

TIKI

משתמש רשום
שני הציורים מאוד עמוקים ודומיננתים. הרשמת, גל :)
לגבי העדפה... אז ככה...
חשבתי, אולי תכלול את שני סוגי התמונות לאחת!!!
התמונה השניה הרבה יותר לטעמי, אבל מה שחסר בה, זה את הנוצות המפורטות כ"כ שיש לציפור הבודדת. הציפורים נראות כמו מפלסטיק, או חומר שכזה. אם תלביש עליהן את הנוצות והפרטים הקטנים, אני חושבת שזה ייצור את האפקט המנצח!!!
עוד משהו, עץ הערבה שנמצא באופק, יהיה נחמד אם תחשוף אותו לאור הירח מעט יותר. אני חושבת שזה יהיה מרשים אפילו יותר!!!
אחלה עבודות! לך על זה!

צמרת

משתמש פעיל
D I G I T A L
הראשונה כבשה את ליבי באשכול הישן! (וסליחה שלא הגבתי שם..)
החדשה לא עונה (לדעתי) על הביטוי ציפור הנפש

דרך אגב גם באשכול התמונות מתוך הספר הציורים שם מעוררים התפעלות, יש להם השראה ואהבתי אותם מאוד!

אולי מעניין אותך גם...