חשוב לציין שזה בהמשך לאשכול הזה https://www.prog.co.il/threads/הטלפון-שלך-הפקר.606114/מה דעתכם
אני גם מאלו שסוברים שזה לא מכניס.מעניין אותי למה הארגונים עוד חושבים שזה עובד.
יש מישהו שתורם כשמציקים לו בטלפון??
יש את האפשרות הזו בכל הקווים?אני חושב שהכי פשוט זה לעשות את אופציה 5 ואז הם כבר יכניסו אותך לרשימה שחורה
1 זה הסיפרה שמביאה אותך למוקד התרמותיש את האפשרות הזו בכל הקווים?
זה היה נשמע לי יותר מסובך.
זה כבר יותר מדי בשבילי, לעבור רק בשביל שיסירו. זה לא אמת יפתור את הבעיה יש מליוני מס' שמצנתקים1 זה הסיפרה שמביאה אותך למוקד התרמות
עובר לתרומה רק אם תכננתי מראש לתרום?
אבל לפי מה שנראה מהסקר, כבר ברגע ששומעים את הקול המתכתי או המנגינה הצורמת מיד מנתקים.....הסיבה שהם עושים את זה אפילו שהם יודעים שאף אחד לא באמת יתרום
הוא שלמעשה זה עושה את המצב והאוירה, ואח"כ כשהם יתקשרו אליך כבר תדע שהם עושים עכשיו מגבית
מעוכבי שידוך????............ וכו' וכו'
מי לא מכיר את הטלפון הזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: