מידע שימושי צינור גז- חותכים, לא מושכים!!

רחלי ר

משתמש מקצוען
התורה חסה על ממונם של ישראל, ואני מעלה את הידיעה הזו בשנה הרביעית ברציפות....
אחרי שזרקנו כיריים כמעט חדשות לפח! (אחרי שני פסחים סה"כ) אני מרגישה מצווה לספר לכמה שיותר, שהתקלה המרגיזה שקרתה לנו, לא תקרה לאחרים
מילדותי אני זוכרת את אמי מושכת את צינור הגז בחוזקה מהכיריים, ומעבירה לכירת הפסח, וכן בסוף הפסח, משיכה עזה (עם סבון כלים/מרכך שיער וכו') ו-חזרה לכירה הרגילה.
מסתבר, שלפעמים הכיריים שורדות את המשיכה הזו, ולפעמים-לא!
ואז-כמה מצער! אין שום דרך להלחים את צינור המתכת שוב באופן בטיחותי ואטום, ולכן הכיריים כולן נאלצות לעבור לפח האשפה.
מה כן? חותכים את צינור הגומי באמצעות סכין יפני, אחרי סיום צינור המתכת, ואת חתיכת הגומי שנותרה על המתכת-חותכים גם כן בחיתוך אנכי, ומורידים.
הצינור ייתקצר במשך השנים, ואחרי כמה שנים תאלצו לרכוש אצל ספק הגז שלכם/בכל חנות גז צינור חדש בעלות של עשרה שקלים חדשים!!

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
הצינור ייתקצר במשך השנים, ואחרי כמה שנים תאלצו לרכוש אצל ספק הגז שלכם/בכל חנות גז צינור חדש בעלות של עשרה שקלים חדשים!!
פעם ב5 שנים חובה לעבור בדיקת בטיחות ע"י החברה (חינם) הוא מבצע החלפת צינור חינם גם בלי שתבקשו (חוק).
המחיר של התשלום הקבוע כולל בתוכו את השירות הזה.

מינוף

משתמש מקצוען
אוטומציה עסקית
הכי מומלץ לקנות צינור מיוחד לפסח
ואז לא צריך לנתק את הצינור מהכיריים
רק מהחיבור שלו בקיר, ושם אין סיכוי כמעט שזה יתפרק

נ.ב. צינור גז לא מושכים ולא דוחפים
מכניסים ומוציאים בסיבוב קל

אות באות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה תורנית
לנו זה יצא ללא משיכה ונכנס חזרה של פסח עם שימון של אמה פיירי
דווקא אני כן חתכתי את הקצה.
זאת לאחר שמשכתי את הצינור מהכיריים של החמץ, לפני שהכנסתי לכיריים של פסח.
כי הקצוות מתבלות ואינן נשארות אטומות ובטוחות.

נאמנת

משתמש מקצוען
רק אני חטפתי חרדה השנה מההחלפה הזאת ומרמת הבטיחות שלה
וקניתי כיריים חשמליות? :eek:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה