האמת שקצת רחוק, חשבתי יותר על איזור גוש דןבית שמש זה טוב?
אשמח לקישור.יש בתל אביב ופתח תקווה(תעשו חיפוש)
תעתיקי ,לייקי לי, ואמחק, בסדר?אשמח לקישור.
היית שם?
אפשר קישור? מכירים את המקום?יש בירושלים.....שווה להתאמץ...
יש לי מספר של אשה חרדית בבית שמש שמשכירה חדרים זוגיים עם בריכה בתוך החדר-מומלץ מאוד אם כי די יקר (לקחה 750 ש"ח ל-3 שעות) אבל מקום מושקע מאוד, נקי ובסטייל!! וכמובן פרטיות מלאה.אני אשמח בירושלים או בבית שמש. אבל שיהיה באמת שווה
שים בהחלט. אין אתר עם תמונות?יש לי מספר של אשה חרדית בבית שמש שמשכירה חדרים זוגיים עם בריכה בתוך החדר-מומלץ מאוד אם כי די יקר (לקחה 750 ש"ח ל-3 שעות) אבל מקום מושקע מאוד, נקי ובסטייל!! וכמובן פרטיות מלאה.
אם מעניין אתכם אשים פה את המס'.
יש גם חדרים עם ג'קוזייש לי מספר של אשה חרדית בבית שמש שמשכירה חדרים זוגיים עם בריכה בתוך החדר-מומלץ מאוד אם כי די יקר (לקחה 750 ש"ח ל-3 שעות) אבל מקום מושקע מאוד, נקי ובסטייל!! וכמובן פרטיות מלאה.
אשמח לקישור. היית שם?
יש צימר מושלם בגוש דן צימר במרכז יש שם בריכה ג'קוזי ומחירים ממש טובים 052-9126691 גלעדהיי,
מחפש מידע לגבי צימר זוגי למשך כמה שעות באיזור המרכז.
כמובן שיהיה עם בריכה/ג'קוזי מוצנעים.
מישהו היה?
אני חושב שהכוונה לצימר בבית חורון זה מה שהיה באשכול שדיברת כפר הנופש בית חורוןאין אולי צימר מוכר במרכז שגם משכיר לשעות? זכור לי שדברו כאן פעם על איזה צימר דומה במרכז באחד המושבים אבל לא מצאתי את האשכול הזה.
אפשר קישור? מכירים את המקום?
אתה מכיר את הצימר?אני חושב שהכוונה לצימר בבית חורון זה מה שהיה באשכול שדיברת כפר הנופש בית חורון
הייתי שם לפני שנה. זה צימר מעולה יש בריכה פרטים מוצנעת לגמרי! יש גם ג'קוזי בעל הצימר דתי מאד נחמדאתה מכיר את הצימר?
דרך אגב לא נראה לי שזה זה, כי זה גם רחוק..
45 קילומטר
לזה התכוונתי,יש לי מספר של אשה חרדית בבית שמש שמשכירה חדרים זוגיים עם בריכה בתוך החדר-מומלץ מאוד אם כי די יקר (לקחה 750 ש"ח ל-3 שעות) אבל מקום מושקע מאוד, נקי ובסטייל!! וכמובן פרטיות מלאה.
הבן אדם מחפש צימר לפי שעה ולא ליומייש צימר מושלם בגוש דן צימר במרכז יש שם בריכה ג'קוזי ומחירים ממש טובים 052-9126691 גלעד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: