dpi במצלמה שלי עומד על 72 אנכי ואופקי האם זה המקסימלי???נכתב ע"י msphoto;1044911:מדוע שעומק השדה ישתנה..?
תדאגי לרזולוציה מקסימלית במצלמה, ויצוא נכון בdpi גבוה.
ואל תשכחי שבתמונה גדולה צופים מרחוק..
*רציתי לצרף בהודעה הקודמת שלי שכבר קיבלתי מענה לגבי הdpi (ממך) שזה בסדרנכתב ע"י הגלים;1044969:אין משמעות לDPI מבחינתך (וזה לא ניתן לשינוי במצלמה) אלא לגודל הקובץ.
הגדרת DPI חשובה רק שמגדירים גודל תמונה בגודל פיזי ולא בפיקסלים (נניח אם היית מייצאת תמונה ל80*120 ס"מ).
מאיר, אתה ברצינות אמרת משהו על DPI?נכתב ע"י msphoto;1044911:מדוע שעומק השדה ישתנה..?
תדאגי לרזולוציה מקסימלית במצלמה, ויצוא נכון בdpi גבוה.
ואל תשכחי שבתמונה גדולה צופים מרחוק..
נכתב ע"י anat77a;1045020:*רציתי לצרף בהודעה הקודמת שלי שכבר קיבלתי מענה לגבי הdpi (ממך) שזה בסדר
סורי לא הבנתי כ"כ
אתה מדבר על ייצוא בפוטושופ?? להגדיר מידות רצויות ורזולוציה גבוהה??
תודה רבה...נכתב ע"י הגלים;1045055:אל תשני כלום בהגדרות היצוא.
זה יצא על הרזלוציה הטבעית של המצלמה (הגדולה ביותר כמובן).
כשתשלחי להדפסה במקום טוב הם כבר יתאימו את הרזולוציה לגודל ההדפסה הרצוי.
מיותר כמובן לכתוב- תצלמי בRAW.
נכתב ע"י רבקה.;1045044:מאיר, אתה ברצינות אמרת משהו על DPI?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: