מכירים מקום לצילומים בביתר עילית ? (לא ליד...)
1-יש ליד נעלי דנדי איזה שהיא סוג של חורשה,
אבל את צריכה לבדוק לפני שאת לוקחת משהו כי הייתי שם לפני כמה חודשים ואולי זה השתנה.
לא מתאים לעגלות
2-כמובן בכניסה לעיר יש נוף ממש יפה(תסתכלי באתר כמעט כל התמונות שלי בביתר
את צריכה סט שלם או כמה תמונות?
בשביל כמה תמונות יש גינה ברחוב סלונים עם דשא יפה. אבל זה לא שטח מאוד גדול.
מצרפת לך תמונות שצילמתי שםצפה בקובץ המצורף 956463
צילמתי שם כמה וכמה פעמים לראש השנה. זה מעולה בשביל זהוואו תמונות מדהימות!!! תאורה מאלפת!
באיזה שעה זה?
כמה תמונות לראש השנה, לא שווה לי לצאת בשביל זה מחוץ לעיר...
בגינה בסלונים שימי לב שהתקינו שם מתקנים לפני כמה חודשים אז המקום כבר לא כזה שומם, למרות שבדשא פחות מסתובבים ילדיםצילמתי שם כמה וכמה פעמים לראש השנה. זה מעולה בשביל זה
לא זוכרת בדיוק באיזה שעה צולם אבל מאמינה שבערך כחצי שעה לפני שקיעה
גם בפארק השלשה הילדים במתקנים ופחות בדשא, הייתי שם אתמול לפני שקיעה וכמעט לא היו שם ילדים,הבעיה בפארק השלושה זה העומס של אנשים.
הגדר של הנוף של ההרים לא סגור ?
צילמתי בסלונים אחרי ששמו את המתקנים. היה בסדר גמורבגינה בסלונים שימי לב שהתקינו שם מתקנים לפני כמה חודשים אז המקום כבר לא כזה שומם, למרות שבדשא פחות מסתובבים ילדים
גם בפארק השלשה הילדים במתקנים ופחות בדשא, הייתי שם אתמול לפני שקיעה וכמעט לא היו שם ילדים,
ויש 2 מקומות שהגדר פתוחה ויש מעבר להרים, לא משהו רשמי ולא מסודר (והיה שם כלב בר גדול)
את יכולה ללכת לצור הדסה פארק יובל מקום משגע!! 10 דקות מביתר -ויש תחבורה לשם מצרפת תמונה התמונה לא משקפת את המקום כל כך יש לי סירטונים אם את רוצה אניישלח לך תגידי לי את המייל שם רואים ממש את המקום שווה נסיעה זה ממש קרוב
ויש גם את הכניסה לעיר אפשר להוציא משם כמה תמונות-מצרפת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: