מהמם!בס"ד
ציור שסיימתי לצייר לאחרונה ...אשמח לשמוע את חוות דעתכם...
הציור צויר בעפרון...כמעט התייאשתי ממנו בהתחלה עזבתי את הציור לתקופונת ואז חזרתי והמשכתי לצייר...וזו התוצאה הסופית...אשמח לביקורות הערות ועוד...צפה בקובץ המצורף 779162
מצטערת...אשמח לדעת אם זה נפתח למשהו...חסום בנטפרי.
האמת אני די עובדת על שיפור יכולות ציור שיער...ותודה רבה על הפרגון...ווואו איזה מהממם עשית את השיער שלהההה !!!
היי טליהממה בדיוק התייאשת? אני חושבת שיצא יפה
תמשיכי לשתף
היי טליה
האמת התייאשתי בהתחלה כשציירתי רק את הפנים עינייים אף ופה והעיניים נראו פוזלות קצת...
אבל אני שמחה עם איך שיצא בסוף ב"ה אחרי שיפורים וסידורים פה ושם
אני למדתי מהציור הזה הרבה על לא להתייאש ותמיד לנסות ולשפר...
אני עדיין לא חושבת שהציור מושלם אבל לפעמים צריך גם לדעת להמשיך הלאה...
זה הכל תלוי באיזון נכון בין להמשיך ולשפר ללהתחיל דף חדש...
אולי בהמשך אעשה צביעה דיגיטלית של הציור הנ"ל...אשמח לדעת אם זה יעניין משהו אם כן תנו לייק...
היי הודיה הדסה....תודה רבה לך בעזרת ה' אצבע אותו ...מקווה שתאהבי...ברווררר שתעשי !! מעניין איך זה יצא ...
הוווו תודה רבה PALM על ההערות.אקח זאת לצומת ליבי...יפה ומרשים
אם בא לך עוד לשפץ, אז אפשר אולי להגדיל מעט את המצח, ולעגל עוד קצת את האישון השמאלי
תמשיכי תמשיכי, זה שווה
בהצלחה
היי טליה
האמת התייאשתי בהתחלה כשציירתי רק את הפנים עינייים אף ופה והעיניים נראו פוזלות קצת...
אבל אני שמחה עם איך שיצא בסוף ב"ה אחרי שיפורים וסידורים פה ושם
אני למדתי מהציור הזה הרבה על לא להתייאש ותמיד לנסות ולשפר...
אני עדיין לא חושבת שהציור מושלם אבל לפעמים צריך גם לדעת להמשיך הלאה...
זה הכל תלוי באיזון נכון בין להמשיך ולשפר ללהתחיל דף חדש...
אולי בהמשך אעשה צביעה דיגיטלית של הציור הנ"ל...אשמח לדעת אם זה יעניין משהו אם כן תנו לייק...
חסום בנטפרי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: