שיתוף ~*ציור חמים ונעים*~

יוספי יוסף

איור#קומיקס
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
38 ללא כובעים.jpg
הנה עוד גרסה, עם כובעים וצעיפים לפינגווינים, איזו גרסה לדעתכם יותר טובה?
38.jpg

הני p

מאיירת ספרים, קומיקס ,עיצוב דמותגים ועוד...
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
וואו
איזה אפיון מרתק
חייבת לדעת מה הסיפור מאחוריו

יוספי יוסף

איור#קומיקס
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
תודה רבה!!
ותודה על ההמלצה לציור עם הכובעים (y)
וואו
איזה אפיון מרתק
חייבת לדעת מה הסיפור מאחוריו
תודה!
זה סיפור בהלכות לשון הרע, על מישהו שחי חיי מותרות (כרכרה עם פרוות יקרות, ופינגוויני מחמד נדירים...) בעוד מצבו הכלכלי אינו תואם את אורח חייו..

ישראל (שרוליק)

משתמש פעיל
וואו וואו וואו!

אתה מפתיע אותי כל פעם מחדש, שובר שיאים סדרתי שכמוך! ואני עוד חשבתי שכבר ראיתי הכל. נו, אז חשבתי...

אתה פשוט צייר ברמה בינלאומית. יצירותיך משובבות הנפש שומטי לסת ומגביהי גבה הן, אף בקרב טיפוסים כבויי מבט וחסרי חיוניות טבעית. תענוג צרוף הוא להתבונן בהן תוך דילוג מקו אחד אל משנהו, מגוון אחד אל זה שלצדו, ולראות איך הכל מתחבר לו יחד אל מארג הוליסטי תחום וחתום בידי נזר בריאה שכמוך. יישר כח!!!

ולגבי שאלתך, בטח שהציור השני עדיף. מה השאלה בכלל.

שא ברכה @יוספי יוסף !

יוספי יוסף

איור#קומיקס
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
ואו וואו וואו!

אתה מפתיע אותי כל פעם מחדש, שובר שיאים סדרתי שכמוך! ואני עוד חשבתי שכבר ראיתי הכל. נו, אז חשבתי...

אתה פשוט צייר ברמה בינלאומית. יצירותיך משובבות הנפש שומטי לסת ומגביהי גבה הן, אף בקרב טיפוסים כבויי מבט וחסרי חיוניות טבעית. תענוג צרוף הוא להתבונן בהן תוך דילוג מקו אחד אל משנהו, מגוון אחד אל זה שלצדו, ולראות איך הכל מתחבר לו יחד אל מארג הוליסטי תחום וחתום בידי נזר בריאה שכמוך. יישר כח!!!

ולגבי שאלתך, בטח שהציור השני עדיף. מה השאלה בכלל.

שא ברכה @יוספי יוסף !
וואוו!!

חחח וואו איזו סימפוניה של מילים! איך אתה שוזר אותן זו בזו ויוצר עולמות מופלאים... האמת התיאורים שלך מחייבים... מקווה לעמוד בסטנדרטים שאתה מציב פה :)

ובשמי ובשם כל הפורום, אנו מודים לך על שחזרת~

ישראל (שרוליק)

משתמש פעיל
חחח וואו איזו סימפוניה של מילים!

איך רואים שאתה מצוי גם בהיכלות המוסיקה...

הביטוי הזה שכתבת נוסך בי תובנה כי כנראה הויזואליה והאודיליה שלובי זרועות הן, בהיות ששתיהן אומרות אמירה, מביעות רגש, זועקות זעקה וממתיקות סוד, אך כל אחת בשפתה היא.

(הערה לטובת אלה שהדבר מאוד חשוב להם: המונח "אודיליה" אינו מונח קיים אלא הוא הומצא עבורי באופן מיוחד באמצעות הבינה המלאכותית (GPT) שעשתה מאמץ להניח את דעתי כאשר ביקשתי למצוא מונח המקביל למונח "ויזואליה" בתחום השמע באופן סימטרי ולא רק קרוב).

האמת התיאורים שלך מחייבים... מקווה לעמוד בסטנדרטים שאתה מציב פה

ועכשיו הכדור עובר אלי. מקוה שגם אני אעמוד בסטנדרטים שייעדת לי (לפחות עם סטנדרים אני יודע לעמוד)...

ובשמי ובשם כל הפורום, אנו מודים לך על שחזרת~

חן חן. אך מעולם לא נטשתי. מידי פעם אני קופץ לביקור אם כי אינני משאיר עקיבות בכל הזדמנות שכזו.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  101  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה